Michal K. Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Kua, takze ČD nezklamaly, zpozdeni 20min... CasuDost, tak co ze? Kurnik, jak ja bych sel spat NAraznik uz vyhlidnuty mam, ale budu muset lakovat, ma jinou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 no tak 20 min. nie je až tak veľa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Dobré ráno Tak co už taky někdo vyrážíte na pomlázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Krásné dobré ránko všem.Na koledu jsem naminoval svoje dětičky takže jsem zvědavej s čím se vrátí. Rosto: Anička je bez teplot a ani nevíš jak jsem rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 pomlázku sabotuju, brzký oběd a někam na výlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Dnes bude zase asi krásnej den.Tady na rozdíl od včerejška neni vůbec vítr...jsem zvědavej na další koledniky s čím přijdou a pochlubi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Musím sčekovat vítr v Brně.. pokud by nebyl, volba je jasná Půjdu protáhnout sebe a nový hole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Dádon džus: jaky hole ty woe...cos dělal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 No hole Dole to má ocelový cosi, pak máš šaft (titanovej, grafitovej, ocelovej) a pak gumu kterou to držíš.. stačí indicie? A zatím sem nedělal nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 že by Golfík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 'SeatJim' : kdy máš ty narozeniny??? že já je mám 24 dubna tak jestli nejsme ve stejný den MichalK: máš moc pěkný avatar...zase ten fotoshop co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Zdarec pánové a pěkné velikonoce přeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) já za dlouho, ale je dobrý vědět za kolik si chci udělat radost ale jestli to vyjde tak budu slavit narozky i titul Editováno: 13. Duben 2009, autor: SeatJim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Dobré ránko pánové... Konečne sa mi podarilo po včerajšku prebrať, aj tu to vyzerá na ďalší krásny deň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak ke mě přijeli rodiče se segrou a zase grilujeme...já z toho snad nevyjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Romčo jsi v tom profík, proto přijeli, ty včerejší kotletky byly epesní .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 zdravicko olievaci ...pozeram ze po vikende tu kazdy zmenil avatar .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 'SeatJim' : kdy máš ty narozeniny??? že já je mám 24 dubna tak jestli nejsme ve stejný den MichalK: máš moc pěkný avatar...zase ten fotoshop co??? Ty jo Romco, diky, ale prave ze zadny photoshop, takhle ta fotka vysla z fotaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ahoj Michale.Tak to je teda bomba! Fakt povedená fotečka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Tak kolik má kdo vajíček ????????? Editováno: 13. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 a jakou kdo vopicku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Já mám dvě a vopičku žádnou. Vyjímečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Rosto vcera jsem tak na pul ucha pochytil, Ty mas denni sviceni mlhovkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Nene Tome. To má Miles na FL. Já se bavil o Corner funkci. Že bych si jí nechal udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.