Duben 12, 200916 r Kua, takze ČD nezklamaly, zpozdeni 20min... CasuDost, tak co ze? Kurnik, jak ja bych sel spat NAraznik uz vyhlidnuty mam, ale budu muset lakovat, ma jinou barvu
Duben 13, 200916 r Krásné dobré ránko všem.Na koledu jsem naminoval svoje dětičky takže jsem zvědavej s čím se vrátí. Rosto: Anička je bez teplot a ani nevíš jak jsem rád
Duben 13, 200916 r Dnes bude zase asi krásnej den.Tady na rozdíl od včerejška neni vůbec vítr...jsem zvědavej na další koledniky s čím přijdou a pochlubi se
Duben 13, 200916 r Musím sčekovat vítr v Brně.. pokud by nebyl, volba je jasná Půjdu protáhnout sebe a nový hole
Duben 13, 200916 r No hole Dole to má ocelový cosi, pak máš šaft (titanovej, grafitovej, ocelovej) a pak gumu kterou to držíš.. stačí indicie? A zatím sem nedělal nic
Duben 13, 200916 r 'SeatJim' : kdy máš ty narozeniny??? že já je mám 24 dubna tak jestli nejsme ve stejný den MichalK: máš moc pěkný avatar...zase ten fotoshop co???
Duben 13, 200916 r já za dlouho, ale je dobrý vědět za kolik si chci udělat radost ale jestli to vyjde tak budu slavit narozky i titul Upraveno Duben 13, 200916 r od SeatJim
Duben 13, 200916 r Dobré ránko pánové... Konečne sa mi podarilo po včerajšku prebrať, aj tu to vyzerá na ďalší krásny deň...
Duben 13, 200916 r 'SeatJim' : kdy máš ty narozeniny??? že já je mám 24 dubna tak jestli nejsme ve stejný den MichalK: máš moc pěkný avatar...zase ten fotoshop co??? Ty jo Romco, diky, ale prave ze zadny photoshop, takhle ta fotka vysla z fotaku
Duben 13, 200916 r Nene Tome. To má Miles na FL. Já se bavil o Corner funkci. Že bych si jí nechal udělat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.