Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 A dále tam bylo že do toho limitu se vejdou jen menší auta do obsahu 1,4 a naftáky do 1,5l U Octávek se jedná pouze motor 1,4TSi a Fabia 1,2HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Roman, tak u nás sa druhá vlna šrotovného skoro vyčerpala za 3 dni, a to sa spomalilo preto, lebo boli sviatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 uz ste videli Q7 Facelift? Fakt jej to prospelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Neviděli.Dej sem nějaké fotečky jestli mužeš.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dneska je tu docela mrtvo chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Neviděli.Dej sem nějaké fotečky jestli mužeš.Díky. kompletne LEd zadne svetla, vpredu LED denne aj smerovky, iny kufor, narazniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ten kufr se povedl, to byla snad jedina vec, co mi na Q7 trochu vadila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Vidim v tom minimální rozdily.Asi nejsem znalej ale opravdu kosmetické upravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dneska je tu docela mrtvo chlapci :smich: :smich: loooool asi ste to už videli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 sikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak to by mi řekl jednou a ustřelil bych mu hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 :smich: :smich: loooool asi ste to už videli fakt dobry , ten zako Aj moja babka ma taku super korelu, len jej to ide horsie s recou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Michale: co máš s tim skypem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Co by s nim bylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 fakt dobry , ten zako Aj moja babka ma taku super korelu, len jej to ide horsie s recou tak ju nauč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 kompletne LEd zadne svetla, vpredu LED denne aj smerovky, iny kufor, narazniky... Tie zadné svetlá vyzerajú v noci parádne, najskôr som rozmýšlal že čo je to za auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 mne sa najviac pacia tie brzdove svetla - tie diody na tykadlach Inac super fotomontaz s tym interierom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Je to pěkný auto ale bohužej jen vysněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Je to tak, o těchto autech můžu zatím jen snít, ale já mám vysněnou RS6 v plné. To auto si jednou určitě koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 mne sa najviac pacia tie brzdove svetla - tie diody na tykadlach mne sa páčia brzdové ledky na novej A6, je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Je to pěkný auto ale bohužej jen vysněný. ale ved aj Oki je krasavica - len je bezna... Ja z aspon trosku realnych aut snivam o RS4, z neralnych o Murcielagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Je to tak, o těchto autech můžu zatím jen snít, ale já mám vysněnou RS6 v plné.To auto si jednou určitě koupím. Nevím jestli bych byl ochotnej investovat za takový auto. Asi bych radši stavěl barák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Lancelot: tak to máme obdobný sen s tím rozdílem že Ta Audi RS6 nemusi být vůbec vybavená.Mě stači pouze jeji motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ty voe, tak o RS nas asi sni vice Ja o ni mluvim v jednom kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Lancelot: tak to máme obdobný sen s tím rozdílem že Ta Audi RS6 nemusi být vůbec vybavená.Mě stači pouze jeji motor... Pravda i kdyby byla "holátko" tak bych byl šťastný jak blecha, protože i tak bude vybavená víc jak OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.