Duben 15, 200916 r A dále tam bylo že do toho limitu se vejdou jen menší auta do obsahu 1,4 a naftáky do 1,5l U Octávek se jedná pouze motor 1,4TSi a Fabia 1,2HTP
Duben 15, 200916 r Roman, tak u nás sa druhá vlna šrotovného skoro vyčerpala za 3 dni, a to sa spomalilo preto, lebo boli sviatky
Duben 15, 200916 r Neviděli.Dej sem nějaké fotečky jestli mužeš.Díky. kompletne LEd zadne svetla, vpredu LED denne aj smerovky, iny kufor, narazniky...
Duben 15, 200916 r :smich: :smich: loooool asi ste to už videli fakt dobry , ten zako Aj moja babka ma taku super korelu, len jej to ide horsie s recou
Duben 15, 200916 r fakt dobry , ten zako Aj moja babka ma taku super korelu, len jej to ide horsie s recou tak ju nauč
Duben 15, 200916 r kompletne LEd zadne svetla, vpredu LED denne aj smerovky, iny kufor, narazniky... Tie zadné svetlá vyzerajú v noci parádne, najskôr som rozmýšlal že čo je to za auto..
Duben 15, 200916 r mne sa najviac pacia tie brzdove svetla - tie diody na tykadlach Inac super fotomontaz s tym interierom
Duben 15, 200916 r Je to tak, o těchto autech můžu zatím jen snít, ale já mám vysněnou RS6 v plné. To auto si jednou určitě koupím.
Duben 15, 200916 r mne sa najviac pacia tie brzdove svetla - tie diody na tykadlach mne sa páčia brzdové ledky na novej A6, je to super
Duben 15, 200916 r Je to pěkný auto ale bohužej jen vysněný. ale ved aj Oki je krasavica - len je bezna... Ja z aspon trosku realnych aut snivam o RS4, z neralnych o Murcielagu
Duben 15, 200916 r Je to tak, o těchto autech můžu zatím jen snít, ale já mám vysněnou RS6 v plné.To auto si jednou určitě koupím. Nevím jestli bych byl ochotnej investovat za takový auto. Asi bych radši stavěl barák.
Duben 15, 200916 r Lancelot: tak to máme obdobný sen s tím rozdílem že Ta Audi RS6 nemusi být vůbec vybavená.Mě stači pouze jeji motor...
Duben 15, 200916 r Lancelot: tak to máme obdobný sen s tím rozdílem že Ta Audi RS6 nemusi být vůbec vybavená.Mě stači pouze jeji motor... Pravda i kdyby byla "holátko" tak bych byl šťastný jak blecha, protože i tak bude vybavená víc jak OII.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.