Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já bus taky ne, ale řidičák by byl :-)

autobus som ešte zatiaľ nekúpil.... :plol:smich:

jeden taxík, druhý taxík a je to ;):palec2:

Mároš: asi zavolám Tvému vedoucimu... :smich:

som sám sebe vedúci, a končí baterka :D:smich:

EDIT: A TEN SPRAVNY SA OZVAL :D :D

Upraveno od wrccko

jeden taxík, druhý taxík a je to ;):palec2:

tak to by si sa asi nedoplatil... lol:p

• Autor

lidi nebudete někdo dělat koupelnu? potřebuju prodat nějaký věci za AKČNÍ CENY! ;)

Prosím Tě jeden den bude pršet a Ty z toho naděláš drama :smich:

Neviděl jsi včera zprávy právě Novy jak je sucho??

lidi nebudete někdo dělat koupelnu? potřebuju prodat nějaký věci za AKČNÍ CENY! ;)

Budeme doma řešit výměnu záchodů, ale ty asi nenabízíš?!

Mišo: na zprávy Novy moc nekoukám.Maximálně čt1

Já taky ne, kolega to měl puštěné, tak jsem to zaslechl.

No nic...jdu zase něco dělat i když se mě nechce...Robert to zná-čistota dat :aggressive:

Vorliku ja budem ale asi az tak za rok.

Už to tu je :p

A škodovka zdražuje a zdražuje :-)

• Autor

já nabízím všechno do koupelny... hajzlíky, vany, sprchy, baterie, obklady, teplou dlažbu atd. atd. atd :)

Jo ořežou auta jak můžou ale cena je stejná pořád. :aggressive:

Vorliku a vykupujes taky hajzliky? nejaky bych ti tam poslal :p

Docela bych mozna i pochopil, ze tam nebude rezerva, ale kompresorek a kdo chce, at si priplati, ale to, ze tam nedaji ani klic na dotazeni sroubu, tak to je mazec :smich: . A hever se taky hodi, clovek aby si ho koupil, kdyz si bude chtit prezout na zimaky nebo natrit trmeny :smich: . Za hever bych tipoval ze skodovka bude chtit urco vic jak litr :)

no ja v bmw nemam taky rezervu, hever, klic, nic, ale mam runflat gumy, ktrey jsou tvrdy jako drevenej spalek :) kdyz budu chtit prezout ze zimnich na letni, tak mam pry navstivit autorizovany servis bmw...tuuuudle :p

Njn, setri kazde kilo, ale ten klic, ten je prece dobry i na obranu proti spoluobcanum ne :smich: .. Ne vazne, ten klic je podle me zaklad ne? Co kdybych si chtel dat bezpecnostni sroub jine znacky, nez je origo z fabriky... musim si zajet pujcit klic do servisu ? :smich:

Poslední květnový týden začne mladoboleslavská automobilka vyrábět auta specifikovaná jako modelový rok 2010. Do všech škodovek přestane český výrobce dávat rezervní kolo; odstartuje také výroba rychlých Octavií RS a terénních scoutů s novou tváří s velkými čelními světly.

http://auto.idnes.cz/skodovky-od-cervna-be...27_automoto_fdv

škoda, chtěl jsem, ale osud rozhodnul jinak, ale zeptám se okolo

s tou rezervou je to napikačku, rozhodně bych bral dojezdovku, ale proč připlácet a zdražení metalíz je taky super krok, ikdyž na jiná auta jsou metly jesště dražší

Zase na druhou stranu - kolik % dnešních řidičů si umí vyměnit dejme tomu žárovku, pojistku nebo to kolo?? :help: ...v autoškole se to nenaučí a když jezdí s autem do servisu, tak k tomu nikdy nepříjdou, takže jim ta rezerva je stejně na prt. A ti, co ji dokážou ocenit si ju pořídí aji tak, tudíž já to zase nevidím jako velkej problém.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.