vorlajz Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 nebo stařecká demence!! však už mi bude třicet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No noc přátele kamarádi.Jdu asi skočit šipku do pelechu.Ještě že je zitra pátek! Dobrou noc všem.Vás Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak zas tak starej nejsi na demenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No noc přátele kamarádi.Jdu asi skočit šipku do pelechu.Ještě že je zitra pátek! Dobrou noc všem.Vás Romariooo Dobrou kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ještě poslední dotaz: kde vezmu vzádu na sklo samolepku škodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Ty velký se asi objednávají u Vitta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Rosto: Vitto je z Prahy.Ty ji nechceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Chci ale myslel jsem že ji koupím na škodahome. Editováno: 16. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 No taky du do hajan. Zdarec chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 tak Vitto prodává samolepky OC ne ŠH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Ještě poslední dotaz: kde vezmu vzádu na sklo samolepku škodahome? jestli někdo chcete škodahome, tak mám pár udělaných a rozdávám je zadarmo (i loni v Chabrech, doufám, že mě Olin nezažaluje), peníze za ně nechci, beru to jako dar kámošům, takže není problém se domluvit, já už škodahome na autě nemám a ani nebude (proč jsem si je nechal udělat? protože nebyly od Olina k mání menší velikosti, které jsem chtěl a udělal se prostě jedna várka různých) p.s. Rosťo, Romane, teď jsem koukal do skříně a mám tam stříbrné 31 cm dlouhé, ty větší mám asi v garáži (změřím je a dám vědět), předpokládám, že chcete stříbrné, pak tu leží stříbrné cca 23-24 cm dlouhé, černé dlouhé mám určitě, ty kratší taky, vemu je do Chaber určitě, mě jsou k ničemu Editováno: 17. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) LUBO ideš na autosalón? V Blave som bol tuším len raz, väčšinou chodím do Nitry... A ty ideš??? Dobré ráánko páni... Editováno: 17. Duben 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 cauves draci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jestli někdo chcete škodahome, tak mám pár udělaných a rozdávám je zadarmo (i loni v Chabrech, doufám, že mě Olin nezažaluje), peníze za ně nechci, beru to jako dar kámošům, takže není problém se domluvit, já už škodahome na autě nemám a ani nebude (proč jsem si je nechal udělat? protože nebyly od Olina k mání menší velikosti, které jsem chtěl a udělal se prostě jedna várka různých)p.s. Rosťo, Romane, teď jsem koukal do skříně a mám tam stříbrné 31 cm dlouhé, ty větší mám asi v garáži (změřím je a dám vědět), předpokládám, že chcete stříbrné, pak tu leží stříbrné cca 23-24 cm dlouhé, černé dlouhé mám určitě, ty kratší taky, vemu je do Chaber určitě, mě jsou k ničemu Díky Jardo :palec2: Jinak dobré ráno všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jardo: ahoj.Dej mi stranou prosím pár kousku.Rád je zaplatím.Díky moc.Potřebuju na černy a červeny auto mlady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Na co to tam Romane budeš dávat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 V Blave som bol tuším len raz, väčšinou chodím do Nitry...A ty ideš??? zatial to vyzerá že hej, ale už má lámu aj na zraz do Brna vo Štvrtok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Na to Brno som už pozeral aj ja... to by som mohol zvládnuť... ;-)))) Ale do Blavy sa cez týždeň nedostanem a v sobotu tam bude moc ľudí a doobeda budem aj tak spať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 mňa tam volá kamoš, tak pojdem pozrieť, už som na "poriadnom" nebol asi 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kašli na auta, těch uvidíš ještě mraky...přijeď se radši podívat na Romana, to bude lepší akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 A ktorý deň tam ideš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mároš: přijed! Přivezu Ti dáreček!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Aj ja niečo dostanem keď prídem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak se mějte chlapi. Odjíždím na víkend. Tak v něděli čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kašli na auta, těch uvidíš ještě mraky...přijeď se radši podívat na Romana, to bude lepší akce tak zas sa idem "podívat" aj na iných znánych....ale keby prišiel Dada my friend ROFL A ktorý deň tam ideš?? tak do Blavy vo štvrtok a vyzerá že na autosalón asi piatok predbežne Mároš: přijed! Přivezu Ti dáreček!!! aký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.