lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Príjemný víkend Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Mišo: chci tu samolepku umístit na zadní sklo jak je páty brzdovy světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Kdysi jsem na uatě taky hrdě vozil OctaviaClub, ale dneska se na to dívám jinak a škodahome speciálně bych tam nedal, když vidím jak to tady majitelé vedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nechci šířit poplašnou zprávu...ale slyšel jsem že to tady brzy krachne...co si o tom kluci myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) budeme si písať na nejakom chate :smich: tak si vezmi zadarmo to asi nikto nechce robiť ked tak pozerám Editováno: 17. Duben 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Co myslíš Maroši zadarmo? O práci A/M myslím nejde a na doménu a hosting si tohle forum definitvně vydělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 myslím tým vieš, aby tu musel mazať veci a nič z toho nemá (alebo máš nejaké výhody?) ty si výnimka, pomaly už tu nevidím ani moderátora, všimol som si, že už aj Bobik odstúpil, tak uvidíme čo s tým bude jasné, sú tu reklamy google a podobne, na tom sa dá pri toľkom počte osôb, ktoré sú tu denne zarobiť dobre na fungovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jj, admin je tu teď max. jeden (davon) a moderátoři 2, někdy 3. Výhody nemám žádné, dělám to z vlastní vůle, proto štve ten přístup olina, bere nás jak poslední zaměstnance, ale k tomu by nás musel platit... Už mě taky napadlo se na to vykašlat, ale říkám si, že aspoň tady u nás můžu leccos udělat či upravit, což by byla škoda ztratit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Moderátoři maji podle mě neomezenou schránku a nemaji omezené přílohy jako my normální smrtelníci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 asi tak, predsa mať aspoň nejakého moderátora , no uvidíme, nevyzerá to najlepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Se musí majitelé zamyslet a udělat krok, teď přešlapují a koukají do země... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 MIŠO: NĚKDY TO PROBEREME...MOC TOMU NEROZUMIM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH? a který den??? Já na 100%, Pá-So ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek.. Editováno: 17. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Romane, samolepky připravené, třeba je budeš mít v pondělí už v kufru, nebo ti je dovezu osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 MIŠO: NĚKDY TO PROBEREME...MOC TOMU NEROZUMIM... Určitě, u piva, co ty na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH? ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek.. Myslím, že cena fora nebude taková, aby to někdo z nás jen tak kupoval... A co se týká škodahome, měl jsem to v plánu, ale bude vůbec nějaký? Viz. mail od Vitta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 MIŠO: SOUHLASÍM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jsem si říkal, že bych se někdy z Pha otočil do Hradce, ale dělám do 17h a teď s těma zimákama se snažím moc nelítat, i když teď je venku 9 st., takže v klidu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) od Michala: nečtu spamy.. ještě že mám velkej koš.. Jarni Sraz Skodahome zatim nei jasne jestli se nakonec uskutecni z duvodu odchodu hlavniho poradatele mimo scenu Skodahome. co je to za ptákovinu? pořadatel? vyberu vstupný a ostatní jde samo ne? Editováno: 17. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Těžko říct. Nevím na kolik se domlouvají s majitelem kempu, jestli se to musí hlásit městské části, policii, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Jardo: děkuju moc.Příští týden dáme někde kávu a probereme včerejší telefon.Těším se na samolepky.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak dnes se poznám s dalším členem z fora...s Luke288.Přišel mi totiž pro něj objednaný telefon a večer má ke mě přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Romane a Jardo myslíte že to stihnete do štvrtka?? Žeby si mi Jardo poslal jednu veľkú striebornú na zadné okno po Romanovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 S Jardou se uvidím určitě přiští týden a když mi dá samolepky pro Vás tak je rád dovezu,Lubo. Domluvte se s Jardou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.