Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Príjemný víkend Rosťo... :palec2:

Mišo: chci tu samolepku umístit na zadní sklo jak je páty brzdovy světlo.

Kdysi jsem na uatě taky hrdě vozil OctaviaClub, ale dneska se na to dívám jinak a škodahome speciálně bych tam nedal, když vidím jak to tady majitelé vedou...

Nechci šířit poplašnou zprávu...ale slyšel jsem že to tady brzy krachne...co si o tom kluci myslite?

budeme si písať na nejakom chate :smich: :smich:

tak si vezmi zadarmo to asi nikto nechce robiť ked tak pozerám ;)

Upraveno od wrccko

Co myslíš Maroši zadarmo? O práci A/M myslím nejde a na doménu a hosting si tohle forum definitvně vydělá...

myslím tým vieš, aby tu musel mazať veci a nič z toho nemá ;) (alebo máš nejaké výhody?) ty si výnimka, pomaly už tu nevidím ani moderátora, všimol som si, že už aj Bobik odstúpil, tak uvidíme čo s tým bude

jasné, sú tu reklamy google a podobne, na tom sa dá pri toľkom počte osôb, ktoré sú tu denne zarobiť dobre na fungovanie :)

Jj, admin je tu teď max. jeden (davon) a moderátoři 2, někdy 3.

Výhody nemám žádné, dělám to z vlastní vůle, proto štve ten přístup olina, bere nás jak poslední zaměstnance, ale k tomu by nás musel platit...

Už mě taky napadlo se na to vykašlat, ale říkám si, že aspoň tady u nás můžu leccos udělat či upravit, což by byla škoda ztratit.

Moderátoři maji podle mě neomezenou schránku a nemaji omezené přílohy jako my normální smrtelníci...

asi tak, predsa mať aspoň nejakého moderátora :) , no uvidíme, nevyzerá to najlepšie :(

Se musí majitelé zamyslet a udělat krok, teď přešlapují a koukají do země...

MIŠO: NĚKDY TO PROBEREME...MOC TOMU NEROZUMIM...

kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH? a který den??? Já na 100%, Pá-So

ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek..

Upraveno od superfatty

Romane, samolepky připravené, třeba je budeš mít v pondělí už v kufru, nebo ti je dovezu osobně

MIŠO: NĚKDY TO PROBEREME...MOC TOMU NEROZUMIM...

Určitě, u piva, co ty na to??

kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH?

ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek..

Myslím, že cena fora nebude taková, aby to někdo z nás jen tak kupoval...

A co se týká škodahome, měl jsem to v plánu, ale bude vůbec nějaký? Viz. mail od Vitta...

MIŠO: SOUHLASÍM.

Jsem si říkal, že bych se někdy z Pha otočil do Hradce, ale dělám do 17h a teď s těma zimákama se snažím moc nelítat, i když teď je venku 9 st., takže v klidu .-)

od Michala: nečtu spamy..lol

ještě že mám velkej koš..

Jarni Sraz Skodahome

zatim nei jasne jestli se nakonec uskutecni z duvodu odchodu hlavniho poradatele

mimo scenu Skodahome.

co je to za ptákovinu? pořadatel? vyberu vstupný a ostatní jde samo ne?

Upraveno od superfatty

Těžko říct. Nevím na kolik se domlouvají s majitelem kempu, jestli se to musí hlásit městské části, policii, atd.

Jardo: děkuju moc.Příští týden dáme někde kávu a probereme včerejší telefon.Těším se na samolepky.Díky.

jasně

Tak dnes se poznám s dalším členem z fora...s Luke288.Přišel mi totiž pro něj objednaný telefon a večer má ke mě přijet :palec2:

Romane a Jardo myslíte že to stihnete do štvrtka??

Žeby si mi Jardo poslal jednu veľkú striebornú na zadné okno po Romanovi... :)kol5

S Jardou se uvidím určitě přiští týden a když mi dá samolepky pro Vás tak je rád dovezu,Lubo.

Domluvte se s Jardou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.