Duben 17, 200916 r Kdysi jsem na uatě taky hrdě vozil OctaviaClub, ale dneska se na to dívám jinak a škodahome speciálně bych tam nedal, když vidím jak to tady majitelé vedou...
Duben 17, 200916 r Nechci šířit poplašnou zprávu...ale slyšel jsem že to tady brzy krachne...co si o tom kluci myslite?
Duben 17, 200916 r budeme si písať na nejakom chate :smich: tak si vezmi zadarmo to asi nikto nechce robiť ked tak pozerám Upraveno Duben 17, 200916 r od wrccko
Duben 17, 200916 r Co myslíš Maroši zadarmo? O práci A/M myslím nejde a na doménu a hosting si tohle forum definitvně vydělá...
Duben 17, 200916 r myslím tým vieš, aby tu musel mazať veci a nič z toho nemá (alebo máš nejaké výhody?) ty si výnimka, pomaly už tu nevidím ani moderátora, všimol som si, že už aj Bobik odstúpil, tak uvidíme čo s tým bude jasné, sú tu reklamy google a podobne, na tom sa dá pri toľkom počte osôb, ktoré sú tu denne zarobiť dobre na fungovanie
Duben 17, 200916 r Jj, admin je tu teď max. jeden (davon) a moderátoři 2, někdy 3. Výhody nemám žádné, dělám to z vlastní vůle, proto štve ten přístup olina, bere nás jak poslední zaměstnance, ale k tomu by nás musel platit... Už mě taky napadlo se na to vykašlat, ale říkám si, že aspoň tady u nás můžu leccos udělat či upravit, což by byla škoda ztratit.
Duben 17, 200916 r Moderátoři maji podle mě neomezenou schránku a nemaji omezené přílohy jako my normální smrtelníci...
Duben 17, 200916 r kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH? a který den??? Já na 100%, Pá-So ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek.. Upraveno Duben 17, 200916 r od superfatty
Duben 17, 200916 r Romane, samolepky připravené, třeba je budeš mít v pondělí už v kufru, nebo ti je dovezu osobně
Duben 17, 200916 r kdo teda pojedete kucí do Prahy na SH? ad forum: kdyby bylo na prodej, koupil bych a udělal pořádek.. Myslím, že cena fora nebude taková, aby to někdo z nás jen tak kupoval... A co se týká škodahome, měl jsem to v plánu, ale bude vůbec nějaký? Viz. mail od Vitta...
Duben 17, 200916 r Jsem si říkal, že bych se někdy z Pha otočil do Hradce, ale dělám do 17h a teď s těma zimákama se snažím moc nelítat, i když teď je venku 9 st., takže v klidu .-)
Duben 17, 200916 r od Michala: nečtu spamy.. ještě že mám velkej koš.. Jarni Sraz Skodahome zatim nei jasne jestli se nakonec uskutecni z duvodu odchodu hlavniho poradatele mimo scenu Skodahome. co je to za ptákovinu? pořadatel? vyberu vstupný a ostatní jde samo ne? Upraveno Duben 17, 200916 r od superfatty
Duben 17, 200916 r Těžko říct. Nevím na kolik se domlouvají s majitelem kempu, jestli se to musí hlásit městské části, policii, atd.
Duben 17, 200916 r Jardo: děkuju moc.Příští týden dáme někde kávu a probereme včerejší telefon.Těším se na samolepky.Díky.
Duben 17, 200916 r Tak dnes se poznám s dalším členem z fora...s Luke288.Přišel mi totiž pro něj objednaný telefon a večer má ke mě přijet
Duben 17, 200916 r Romane a Jardo myslíte že to stihnete do štvrtka?? Žeby si mi Jardo poslal jednu veľkú striebornú na zadné okno po Romanovi...
Duben 17, 200916 r S Jardou se uvidím určitě přiští týden a když mi dá samolepky pro Vás tak je rád dovezu,Lubo. Domluvte se s Jardou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.