Duben 17, 200916 r Dikes... Ja jsem si totiz absolutne nevsiml, jestli ho tam mam nebo ne a ted je naraznik v lakovne, tak premyslim jestli tam je nebo ne. Jeste by me zajimalo, kdyby tam nebyl, tak to asi nejak nebrani nasazeni narazniku ze? Kdyz mam origo tazne, ale slozene v kufru. Vyrez se da dodelat casem ne Jinak fotit to nemusis, nechci te tim otravovat. Diky za odpoved, jsi hodny
Duben 17, 200916 r No ja jsem projizdel jeho vlakno, ale nenasel jsem nikde detail na jeho vyrez, kde by byl videt. Jestli vis o nejake foto, sem s ni, pls
Duben 17, 200916 r to je škoda, fotky špinavých oktavii uz neviem najst v hospode, tam mal jednu fotku zo zadu myslím ...vidíš to tam niekde?
Duben 17, 200916 r Ty jo, ty jsi zlaty.. No vypada ten vyrez uplne stejne, jako ma Romariooo. Takze nevim nevim, podle me to maji z vyroby, ty narazniky...Mozna sis to popletl s necim Romane ne? Diky moc Doli!! Upraveno Duben 17, 200916 r od Michal K.
Duben 17, 200916 r Já pořádnou fotku nemám, našel sem jen jednu, kde to je troškec vidět, ale v podstatě je to nemlich to samý, co sem dával Doli...podle toho tam ten výřez je defaultně bez rozdílu, protože pokud se nepletu, Doli tažný nemá a díra tam je
Duben 17, 200916 r Super, diky moc! takze podle vseho co jsem zatim zjistil, to vypada, ze to maji asi vsechny RSky. A proc by taky ne ze, ten vyrez nejde ani videt
Duben 17, 200916 r Chlastám červené vinko a je mi fajn...byl tu Luke288 s přítelkyni a vše proběhlo jak mělo
Duben 18, 200916 r Dádo nespali... ešte len teraz som sa dostal do postele... tak dobrou... Romane tak vo štvrtok v Brne... už sa teším...
Duben 18, 200916 r Hosi kdo jede z Ostravska dneska na Tuning show do Koprivnice?? Ja tam budu, tak se tu mejte, cuus
Duben 18, 200916 r Taky netuším, někteří už ráno psali něco o závislosti...ale koukám, že jsme stále OFFLINE...
Duben 18, 200916 r Taky Tě vidím Jen tu navíc vidím 5 rádoby podobných témat co tu překáží když chci odpovědět...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.