Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dikes... Ja jsem si totiz absolutne nevsiml, jestli ho tam mam nebo ne a ted je naraznik v lakovne, tak premyslim jestli tam je nebo ne. Jeste by me zajimalo, kdyby tam nebyl, tak to asi nejak nebrani nasazeni narazniku ze? Kdyz mam origo tazne, ale slozene v kufru. Vyrez se da dodelat casem ne :)

Jinak fotit to nemusis, nechci te tim otravovat. Diky za odpoved, jsi hodny ;):palec2:

MichalK pozri sa na fotku od Jirka Skaju ako to má ;)

No ja jsem projizdel jeho vlakno, ale nenasel jsem nikde detail na jeho vyrez, kde by byl videt. Jestli vis o nejake foto, sem s ni, pls :palec2:

to je škoda, fotky špinavých oktavii uz neviem najst v hospode, tam mal jednu fotku zo zadu myslím :( ...vidíš to tam niekde?

No ty kokso, nevidim, kaj to jeee :aggressive:

here

Ty jo, ty jsi zlaty.. No vypada ten vyrez uplne stejne, jako ma Romariooo. Takze nevim nevim, podle me to maji z vyroby, ty narazniky...Mozna sis to popletl s necim Romane ne?

Diky moc Doli!!

Upraveno od Michal K.

Každopádně v ponděli jdu na servis tak Ti to zjistim Michale.

Já pořádnou fotku nemám, našel sem jen jednu, kde to je troškec vidět, ale v podstatě je to nemlich to samý, co sem dával Doli...podle toho tam ten výřez je defaultně bez rozdílu, protože pokud se nepletu, Doli tažný nemá a díra tam je ;)

post-6151-1239999615_thumb.jpg

Super, diky moc! takze podle vseho co jsem zatim zjistil, to vypada, ze to maji asi vsechny RSky. A proc by taky ne ze, ten vyrez nejde ani videt :)

Chlastám červené vinko a je mi fajn...byl tu Luke288 s přítelkyni a vše proběhlo jak mělo :palec2:

už si vypil chladničku? :smich:

Všici spí? -_- ?

Dádo nespali... ešte len teraz som sa dostal do postele... tak dobrou... ;)

Romane tak vo štvrtok v Brne... :palec2: už sa teším... :)

Hosi kdo jede z Ostravska dneska na Tuning show do Koprivnice?? Ja tam budu, tak se tu mejte, cuus :)

Lubo: pokud do té doby neumřu tak ten čtvrtek platí :palec2:

Tak jaký byl den bez Fóra??

No u nekterych nevim, zda to prezili :D

Taky netuším, někteří už ráno psali něco o závislosti...ale koukám, že jsme stále OFFLINE...

Vidim te. ;)

Taky Tě vidím :p

Jen tu navíc vidím 5 rádoby podobných témat co tu překáží když chci odpovědět...

Ty woe...co se celej den dělo???

psalo to nějaká údržba či co......

Nic, co by se mělo dít?

Jen Tys tu nebyl...

Musel jsi abstinovat, co? :p;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.