Duben 18, 200916 r psalo to nějaká údržba či co...... Hele Marku, Varům jsem fandil, ale nechceš si stáhnout velikost toho podpisu??
Duben 18, 200916 r Tak to tu rozvedte ne? Jsou nějaky změny nebo co se tu dělo? Ptica něco dělal - je jiný vzhled, hospoda pro každý model, asi taky máš pod tématem dalších 5 podobných, takže odpovídání je na houby, nefunguje admin sekce...
Duben 18, 200916 r nové zmeny sú prekvapivé, hlavne tie odkazy na všetky sekcie, no ale život je zmena.... akurát mi nejak nesedí to úplne dole podobné témy
Duben 18, 200916 r Mě taky ne, mohlo to, když už, být až pod oknem s odpovědí, takhle nevidíš na co odpovídáš...
Duben 18, 200916 r Ptica: 1) trochu jsem upravil temata pridal hospody 2) pridal jsem funkci podobna temata kterou najdete pod kazdym tematem. 3) dale jsem take zvyraznil podsekce (subfora) ktera jsou nyni lepe videt. 4) pridal jsem moznost vkladani videii napriklad z YouTube (www.youtube.com) GoogleVideo (video.google.com) LiveLeak (www.liveleak.com) Veoh (www.veoh.com) GameTrailers (www.gametrailers.com) iFilm (www.ifilm.com) Revver (www.revver.com) BrightCove (www.brightcove.com) MySpaceVideo (vids.myspace.com) CollegeHumor (www.collegehumor.com) vSocial (www.vsocial.com) Guba (www.guba.com) Glumbert (www.glumbert.com) ikonku na vkladani najdete vedle pridanim obrazku a vlozenim emailu. Take jsem trochu optimalizoval cele forum. Samozdrejme to neslo tak jak jsem si predstavoval takze s tim budu jeste laborovat. Dale jsme koupili funkci Galerie kterou jsem chtel spustit ale samozdrejme nastal problem s databazi takze to dodelam cca pr. tyden.
Duben 18, 200916 r Doli: ten odkaz mi nejde otevřit. Už jsem psal Pticovi, mě nejde celá admin sekce.
Duben 18, 200916 r Ty vole, ten náš trener Filc je čistý dement. Nemáme v repre ani jedneho hraca z majstrovskeho timu HC Kosice. Buzerant. Kurva.
Duben 18, 200916 r Ty vole, ten náš trener Filc je čistý dement. Nemáme v repre ani jedneho hraca z majstrovskeho timu HC Kosice. Buzerant. Kurva. Ty mistře, nechceš si taky zmenšit ten obrázek v podpisu?!
Duben 18, 200916 r Díky Doli. Hele Ty máš samolepku škodahome na autě? Romane, mel jsem. Ale pak se na steracich vytvorily hrbolky od samolepky a tudiz to ani poradne nestiralo. Samolepka sla dolu a nove sterace.
Duben 18, 200916 r Doli: nemáš prosím Tě fotku??? Dej ji sem do vlákna prosím.Já ji chci dozádu na třetí brzdové světlo a zadní stěrač moc nepoužívám.Předem díky chlape!
Duben 18, 200916 r masaker bol u vorlajza http://media.novinky.cz/447/164478-original1-vmq0f.jpg aspoň že Otesánek je v bezpečí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.