mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Chudáci závisláci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Doli a Mišák: to bylo offline takže ani Vy jste tady nebyli ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ne, my jsme tu prave s Michalem meli dialog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 My MODi jsem měli forum celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Tak to tu rozvedte ne? Jsou nějaky změny nebo co se tu dělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 psalo to nějaká údržba či co...... Hele Marku, Varům jsem fandil, ale nechceš si stáhnout velikost toho podpisu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Cti http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1120076 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Tak to tu rozvedte ne? Jsou nějaky změny nebo co se tu dělo? Ptica něco dělal - je jiný vzhled, hospoda pro každý model, asi taky máš pod tématem dalších 5 podobných, takže odpovídání je na houby, nefunguje admin sekce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 nové zmeny sú prekvapivé, hlavne tie odkazy na všetky sekcie, no ale život je zmena.... akurát mi nejak nesedí to úplne dole podobné témy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Doli: ten odkaz mi nejde otevřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Mě taky ne, mohlo to, když už, být až pod oknem s odpovědí, takhle nevidíš na co odpovídáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ptica: 1) trochu jsem upravil temata pridal hospody 2) pridal jsem funkci podobna temata kterou najdete pod kazdym tematem. 3) dale jsem take zvyraznil podsekce (subfora) ktera jsou nyni lepe videt. 4) pridal jsem moznost vkladani videii napriklad z YouTube (www.youtube.com) GoogleVideo (video.google.com) LiveLeak (www.liveleak.com) Veoh (www.veoh.com) GameTrailers (www.gametrailers.com) iFilm (www.ifilm.com) Revver (www.revver.com) BrightCove (www.brightcove.com) MySpaceVideo (vids.myspace.com) CollegeHumor (www.collegehumor.com) vSocial (www.vsocial.com) Guba (www.guba.com) Glumbert (www.glumbert.com) ikonku na vkladani najdete vedle pridanim obrazku a vlozenim emailu. Take jsem trochu optimalizoval cele forum. Samozdrejme to neslo tak jak jsem si predstavoval takze s tim budu jeste laborovat. Dale jsme koupili funkci Galerie kterou jsem chtel spustit ale samozdrejme nastal problem s databazi takze to dodelam cca pr. tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Doli: ten odkaz mi nejde otevřit. Už jsem psal Pticovi, mě nejde celá admin sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Díky Doli. Hele Ty máš samolepku škodahome na autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ty vole, ten náš trener Filc je čistý dement. Nemáme v repre ani jedneho hraca z majstrovskeho timu HC Kosice. Buzerant. Kurva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 fakt? kde si to čítal aj tak to bude oničom, hráči NHL ignorujú Širokého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Já jsem čuměl na hokej s Ruskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ty vole, ten náš trener Filc je čistý dement. Nemáme v repre ani jedneho hraca z majstrovskeho timu HC Kosice. Buzerant. Kurva. Ty mistře, nechceš si taky zmenšit ten obrázek v podpisu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Díky Doli. Hele Ty máš samolepku škodahome na autě? Romane, mel jsem. Ale pak se na steracich vytvorily hrbolky od samolepky a tudiz to ani poradne nestiralo. Samolepka sla dolu a nove sterace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Doli: nemáš prosím Tě fotku??? Dej ji sem do vlákna prosím.Já ji chci dozádu na třetí brzdové světlo a zadní stěrač moc nepoužívám.Předem díky chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Ja ji ale mel vpredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Aha! Tak to potom jo.Díky za fotečku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Aha! Tak to potom jo.Díky za fotečku! počkejte až dám fotečky jáááá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 tak daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 masaker bol u vorlajza http://media.novinky.cz/447/164478-original1-vmq0f.jpg aspoň že Otesánek je v bezpečí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.