Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Roberte: tak šup šup!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) Hosi, mam toho dneska plny brejle, jdu chrnet. Zitra sraz OstravaHome, tak jsem zvedav, snad budou nejake fotecky, jen me mrzi, ze jeste nebudu mit zitra naraznik . Ten uz je nalakovany, ale tvrdne a lakyrnik tam zitra neni, takze az v pondeli ... Tak dobrou vsem, soudruzi Editováno: 18. Duben 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 No teda já nechci prudit, ale když po celodenní odstávce a aktualizaci půlka věci nefunguje, tak si říkám, jestli by nebylo lepší se v tom nehrabat a nechat to při starým...né nadarmo se říká "Neopravuj fungující" ...né, vážně...to se vychytá, ale extrémně mi vadí, že to teď nescroluje na první nepřečtenej příspěvek, když mi příjde upozornění...to je na pikaču, přeci to nebudu furt hledat ručně...snad se na to Provozovatel nevykašle a dotáhne to brzo do použitelné podoby, když už to tak "rozvrtal" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dobré ránko všem.Skájo tak brzo vzhuru? To nemužeš dospat nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Dobré ráno pánové, jdem na formule né? Ferrari go,go,go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj Mílo.Co máš dnes v plánu? Segra má narozeniny...tak to budou zase hody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 No ted formulky, potom asi zdravotní procházka po hostivařském parku, jídlo,počítač, jídlo, počítač a večer rotoped a břicho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 tak to je dobry plán! Já jsem slibil Zdence že ji naleštim auto a vůbec se mi nechce...tady je vítr ale svíti sluničko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tady je zatím mlha, už se to ale protrhává, nejhorší je že v Číně je deštivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Fakt? Tak aby ten závod nedopadl jako minule...to je pak otrawa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Hmm tak závod začal po SC takže nic moc, ted krouží za ním a je to vo ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 dobré ránko, tak štartovanie za SC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jsem nasr... 14 dní se těším na next race weekend a zase prší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Smutny...jdu na Fabii...čus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 OK pak se stav na jeden facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Pak je oslava a pak bych měl pošolichat Octávu protože je od pondělka v servisu na tři dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tři dny v servisu to je malá generáka né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 To víš...118kW mi nestačí a tak tam budu dávat motor z RS6 Audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Hmm, já zůstanu u své nabušené 1.6ky těd jsem se na foru dozvěděl od truckera že lítá jako hrom tak to musím dnes zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 SC pôjde preč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Ferrari vůbec nejedou, asi jím půjčím 1.6tku Editováno: 19. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 šmýkajú sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 znova SC, Kubica nabral neviem koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Truliho, docela mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 To víš...118kW mi nestačí a tak tam budu dávat motor z RS6 Audi... Jo tak to by byl mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.