Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Takovy auta vozí můj soused a jsou o něj zájem dost velký člověče.V práci máme 2,5TDi a je to neskutečnej tahoun!

moje srdeční záležitost je T4, ted už T5, T4 už drandí montéři (ovšem bez tý konferenční výbavy), ale brečel jsem, :huh:

jinak dobré ranko, všem

Editováno: , autor: Jar_da
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, u nás je to to samý ;)

Bčko:

motorová vozidla s max. přípustnou hmotností do 3 500 kg a max. 8 místy k sezení kromě místa řidiče; smí být připojeno přípojné vozidlo o max. přípustné hmotnosti do 750 kg

traktory a samojízdné pracovní stroje s max. přípustnou hmotností do 3 500 kg

jízdní souprava s max. přípustnou hmotností soupravy do 3 500 kg

mopedy a malé motocykly s maximální konstrukční rychlostí 45 km/h

Odkaz ke komentáři

kuci to je rano, taky jsem dal auto do autorizaku a taky radost. Milasek bude mit nove brzdy v zadu ( kotouce + desky). Na zadnim kotouci je uz hranka a desky uz chteji vymenu, rikal ze kdyz to vymeni tak by to v deskach udelalo opet ryhu a trvalo by nez se desky zbrousi tak aby desticka sedela na kotouci celou polochou a ucinost na pikacu. Ani nechci vedet na kolik ten spas prijde.

Misto milaska mam HTP, neuveritelny nechapu jak jsem s tim mohl, jezdit z dalnice su vic vyklepanej jak z tech 18" a vuuubec to kurva nejede :help: :help: :help::w00t1: :w00t1: :w00t1:

Prijedu do Brna prvni svetelna a vidim pred sebou svoje auto akurat na Pegasusech, cucel jsem jak puk.

post-15585-1240214596_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...