Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Roberte: fajn.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jedna čtyřkola z dnešního odpoledne. nějaký medvěd 115 CDI 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Takovy auta vozí můj soused a jsou o něj zájem dost velký člověče.V práci máme 2,5TDi a je to neskutečnej tahoun! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 vypadá to divně ale asi to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tu už nikto nie je??? Asi idem aj ja spať... dobrú noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 dobrú Ľubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Díík... aj tebe Maroš... o pol šiestej vstávam tak radšej už idem skúsiť zaspať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) Takovy auta vozí můj soused a jsou o něj zájem dost velký člověče.V práci máme 2,5TDi a je to neskutečnej tahoun! moje srdeční záležitost je T4, ted už T5, T4 už drandí montéři (ovšem bez tý konferenční výbavy), ale brečel jsem, jinak dobré ranko, všem Editováno: 20. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Pekná T4 Jardo Občas rozmýšlam, že som miesto octávky mal zobrať niečo takéto ale 9-miestne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 To bys ale musel mit jiny ridicak ne? Bcko je jen , ze muzes ridit auto pro 7 lidi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nie, práve tých 9 vrátane šoféra je max s B-čkom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 A to plati i u nas v CR, nevis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Myslím žeby to malo platiť aj u vás, platí to odkedy si pamätám, ešte za socializmu... A vôbec by ma nenapadlo niečo takéto riešiť keby idem s takým autom k vám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jasný, u nás je to to samý Bčko: motorová vozidla s max. přípustnou hmotností do 3 500 kg a max. 8 místy k sezení kromě místa řidiče; smí být připojeno přípojné vozidlo o max. přípustné hmotnosti do 750 kg traktory a samojízdné pracovní stroje s max. přípustnou hmotností do 3 500 kg jízdní souprava s max. přípustnou hmotností soupravy do 3 500 kg mopedy a malé motocykly s maximální konstrukční rychlostí 45 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Diky moc kluci, hned jsem chytrejsi. Ja zil v domneni, ze prave muze byt jen 7 lidi vcetne ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj kluci.Auto je v servisu a hned po ránu jsem nasranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Romane z origo servisů jsem taky vždy nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Romario: prečo? nejaký problém naviac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 spadne x nespadne??? toť otázka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nie otázka, jasná vec, spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ahoj Lukyne.Dával jsem fotečky z našeho focení do mého vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Koukal jsem, povedly se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Jo,jo.Máš pěknou káru a kluci z OII Ti ji pochválili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Proc ses nasral Romane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 kuci to je rano, taky jsem dal auto do autorizaku a taky radost. Milasek bude mit nove brzdy v zadu ( kotouce + desky). Na zadnim kotouci je uz hranka a desky uz chteji vymenu, rikal ze kdyz to vymeni tak by to v deskach udelalo opet ryhu a trvalo by nez se desky zbrousi tak aby desticka sedela na kotouci celou polochou a ucinost na pikacu. Ani nechci vedet na kolik ten spas prijde. Misto milaska mam HTP, neuveritelny nechapu jak jsem s tim mohl, jezdit z dalnice su vic vyklepanej jak z tech 18" a vuuubec to kurva nejede :help: :w00t1: Prijedu do Brna prvni svetelna a vidim pred sebou svoje auto akurat na Pegasusech, cucel jsem jak puk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.