Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Na novy auto mam mit:

7J 17" ET 45 - 225/45/17 a ja chci koupit 8J17" ET35 shodne pneu... Bude problem????? Nerozumim stale tomu, ikdyz mi to mikl vysvetloval, v tu chvili jsem to chapal, ale uz jsem zase v kopru!!! :help: :help: :help: :help: :help:

Ty kola co jsem si vybral (zatim) maji jen tento rozmer, nebo 7J 17" ET 48... a to je asi uplne na pikacu!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako jo, ale "problém" je spíš v tom, že pokud jsou to origo díly, nikdo nezjistí, jeslti to je z fabriky nebo dobastlený...a navíc velkej TP ani nevozíš, takže i kdyby to poznat šlo, tak je to prt platný...toť můj názor na to, jak to bude fungovat v praxi ;)

Odkaz ke komentáři

Rozdíl 10 mm v ET tímhle směrem znamená, že kolo bude o 1 cm víc z blatníku.

Pneu dáš stejné (doufám, že jsi ověřoval, že to jde) takže celkově budeš mít kolo jen o ten 1 cm víc ven. Může se stát, že Ti kolo bude škrtat o lem blatníku, záleží jaká tam byla původně vůle, ale spíš bych řekl, že ne a že to bude bez problémů.

Odkaz ke komentáři

Na novy auto mam mit:

7J 17" ET 45 - 225/45/17 a ja chci koupit 8J17" ET35 shodne pneu... Bude problem?????

čím širší J, tím šírší pneumatika, čím nižší ET, tím víc půjdou kola ven z auta...

například já má na Otesánkovi 8J místo sériovýho 7J a mám o 7 mm jiný ET, takže mám širší gumy a kola víc ven! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Vorliku a vse ok??? Nejaky naznaky skrtu?? 225/45 R17 --- 7.0 - 8.5 disk, takze to pujde 8J

Napis mi presne, co tam mas nyni! Dekuju

Ja uz 3 dny v tom lezim do 3 do rana a nevim jaky kola vybrat a kdyz vyberu, tak mi zase nesedi to, co chce vyrobce a pisou u nich, ze je mozne ze se budou muset upravit blatniky, coz mi prijde u ET o 10 smerem ven divne! nyni mam misto 6,5J 16 ET 42 7J16" ET35 a nemam problem!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...