SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 :smich: a urcite v tom nevozi vzadu plny kufr kocaru a deti... Nebo betonový bloky, žejo ...auto má v prvé řadě sloužit, já to říkám pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Ha, on ještě nespí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak dobrou noc lidičky... Dobrú Pavlíku , Jirko aj tak tu bude ešte hodinu som mal podať radšej Loto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Presne SKAJA, auto me, ne ja autu Nebo je lepsi dat 7J ET48?? To bude hnusne zalezle, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jako origo kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Rozhodně bych to kousek ven posunul, to vzhledu strašně pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Presne, Davon daj to čo si písal ako prvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Á, Viktor k nám zavítal...buď pozdraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak to asi ne... To radsi at malinkou zesirej ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Rozhodně bych to kousek ven posunul, to vzhledu strašně pomůže Posunu, u OI jsem taky posunul a nelitoval!! I policajti mi to pochvalili, ze to strasne prida na vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 idem a o hodinu už neprídem :kol-56: dobrú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Brou noc Marošku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Taky jdu chrnět, dobrou všem nočníkům...respektive ponocným :kol-56: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Michale, ale zde jsou jine hodnoty, asi v tom jeste hraje vedlejsi roli 8disk, ne? Tady to vychazi o 2,3 cm pokud tomu rozumim dobre http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php?sirka...p;et_rafku_a=35 No přesně to bude ven o 2,54 cm, prt. máš disk širší o palec, ale bral jsem to s ohledem na to, že necháváš stejné pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Dobre rano kluci, dobre rano sportaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Dobré ráánko... Teda ja ho mám už dávno, stihol som taxíkom 174km ešte pred robotou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Dobré ránko škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 čau kluci, se mi dnes nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jardo...mě se nechce kažé ránko.Hele...jak je možny že dnes na Kalince místo červenyho Rooma stála Felecie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) bílá, ano, máš přehled a to je dobře (aby se náhodou roomovi něco nestalo ), každopádně dnes naposledy tam stálo jakékoliv auto (naše), už je to vyřízené, jinak kousek zpět ta velká zahrada mezi domy vlevo - tam jsem bydlel a rodiče ještě bydlí, taky jsem tam pár klukům odtud, dělal auta Editováno: 21. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Bando líná, koukněte ke mě na videa z hor, beztak nemáte v práci co dělat :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Zdarec pánové. Tak jsem nějak v časovém presu. Zítra jedu na lak toho kufru,tak už bude autí OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Já cu mít taky autí plně OK.. ale čas maj až ve středu to lehce řešit.. Jinak ve škole nuda klasicky permanentně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Jj. Ve škole byla dycky nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Zato v práci se dnes nenudím, a celý týden nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.