Duben 20, 200916 r :smich: a urcite v tom nevozi vzadu plny kufr kocaru a deti... Nebo betonový bloky, žejo ...auto má v prvé řadě sloužit, já to říkám pořád
Duben 20, 200916 r tak dobrou noc lidičky... Dobrú Pavlíku , Jirko aj tak tu bude ešte hodinu som mal podať radšej Loto
Duben 20, 200916 r Presne SKAJA, auto me, ne ja autu Nebo je lepsi dat 7J ET48?? To bude hnusne zalezle, co?
Duben 20, 200916 r Rozhodně bych to kousek ven posunul, to vzhledu strašně pomůže Posunu, u OI jsem taky posunul a nelitoval!! I policajti mi to pochvalili, ze to strasne prida na vzhledu
Duben 21, 200916 r Michale, ale zde jsou jine hodnoty, asi v tom jeste hraje vedlejsi roli 8disk, ne? Tady to vychazi o 2,3 cm pokud tomu rozumim dobre http://www.e-pneu.cz/rozmery_alu.php?sirka...p;et_rafku_a=35 No přesně to bude ven o 2,54 cm, prt. máš disk širší o palec, ale bral jsem to s ohledem na to, že necháváš stejné pneu.
Duben 21, 200916 r Dobré ráánko... Teda ja ho mám už dávno, stihol som taxíkom 174km ešte pred robotou...
Duben 21, 200916 r Jardo...mě se nechce kažé ránko.Hele...jak je možny že dnes na Kalince místo červenyho Rooma stála Felecie?
Duben 21, 200916 r bílá, ano, máš přehled a to je dobře (aby se náhodou roomovi něco nestalo ), každopádně dnes naposledy tam stálo jakékoliv auto (naše), už je to vyřízené, jinak kousek zpět ta velká zahrada mezi domy vlevo - tam jsem bydlel a rodiče ještě bydlí, taky jsem tam pár klukům odtud, dělal auta Upraveno Duben 21, 200916 r od Jar_da
Duben 21, 200916 r Zdarec pánové. Tak jsem nějak v časovém presu. Zítra jedu na lak toho kufru,tak už bude autí OK.
Duben 21, 200916 r Já cu mít taky autí plně OK.. ale čas maj až ve středu to lehce řešit.. Jinak ve škole nuda klasicky permanentně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.