Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Zdarec chuligáni. Olafe včera jsem ten nápis sundaval režnou nití a pak tech. benzin. Dneska jde kufr do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ma mi dopoledne volat, tak snad jo vcera mi to slibli, ale nebylo by to poprve kdy by to posunuli, ale v tom pripade mi daji zadarmo dneska nahradni auto pac fabii uz zitra mit nemuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Zdarec chuligáni.Olafe včera jsem ten nápis sundaval režnou nití a pak tech. benzin. Dneska jde kufr do laku. jako zes to poskrabal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tas to neviděl u Romana ? V garáži jsem couvnul na horala. Mám to ve vlákně. Budou stříkat celej kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nazdar dracicim jste sundavali dolu ten napis octavia, nekde jse tusim cetl silonem z rybarskeho prutu, a pak technickej benzin? Presne tak Ol@fe, nechaj to chvíľu na slnku nech sa to zohreje a ide to úplne v pohode A dobréé ráánko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jsem na něj taky zvědavej ale 4 dny na servis a opravu je až až... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 pamatuju si zes rikal, ze jsi do neceho najel jen sjem se lekl jestli sis to neposkodil pre oddelavani napisu. Chtel jsem je to nechat udelat v SA servise, ale borci se tvarili ze uz tak je to pro ne nadlidskej vykon to stihnout do Stredy. Ani nevim jestli ty listy co mi lakujou budou na aute nebo v kufru. Docela mi to znechutili, takze jsem upustil i od zameru nechat si to umejt a uvnitr vycistit. Obejdnat gumu do motoru a zjistit jestli na LUNY jsou jiny krytky sroubu nez na pegasusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 čauvec pacholci.. holá řiť bez čehokoliv je super, škoda že je na znak prolis, sundal bych ho taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Roberte.Tak co? Volal jsi toho Jendu? Dopadlo to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No jo Olafe, v některých sevisech je hold ochota na nule. Tady co máme tu lakovnu tak 1* Fakt maníci. Jo a na tu gumu jsem čekal u Exnera 14 dní jo ? Paka nafoukaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Roberte... Pre trochu zručného lakýrnika by to nemal byť problém vyhladiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 čauvec pacholci.. holá řiť bez čehokoliv je super, škoda že je na znak prolis, sundal bych ho taky.. Roberte ty chlapíci říkali že to není problém zaslepit. Buhužel mě se to na mojí barvě holý nelíbí. Černá je na to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Rosťo 14 dníí??? Ja som zavolal a na druhý deň mi ju kamarát doniesol až domov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jsou to hňupy. A to ještě nevěděli kam to do skladu dali ( do jakýho regálu ) ty woe. Pěkně jsem je tam spláchnul včetně vedoucího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Roberte.Tak co? Volal jsi toho Jendu? Dopadlo to? ještě nevolal, já počítal že se tam příští týden rovnou stavím, to jsem ale blbec.. co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Roberte ty chlapíci říkali že to není problém zaslepit. Buhužel mě se to na mojí barvě holý nelíbí. Černá je na to super. zaslepit? Neee díky možná to nechám srovnat až mi budou někdy opravovat tu ďouru od náklaďáku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 prave pekne vykitovat a laknout do barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 zaslepit? Neee díky možná to nechám srovnat až mi budou někdy opravovat tu ďouru od náklaďáku.. Uvažoval jsem o tom ale na jednu stranu je to tam dobrý. Když blbě zavřu beru to za znak a ne na laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Nedavno ma niekto (Mischicka) zdrbal ze mam velky podpis, tak som to opravil. Ale ako pozeram na Vorlika tak sa asi k nemu vratim. Pája je věčným středem kritiky, žel to stále nechce pochopit, nebýt toho, že je lokální MOD, už by mu byl zmenšen, podpis... Ahoj kluci.Mišo: Ty někdy pracuješ? Ahoj kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Míšo měl jsi napsat Hajzle ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hlasim, ze ja jsem taky vychodil gympl, prej prestizni a odmaturoval za 4 ale k cemu mi to je, to nevim Šikovnej kluk Studuješ/studoval jsi VŠ?? doufám, že můj podpis je v normě.. Naprosto Roberte, má délku akorát! slyšeli jste že škodovka od 05/09 nebude dávat rezervy ale nějaký sady na opravu kol? Aby bylo auto lehčí a byly lepší emise No zas tak špatný nápad to není, až bude nějaká polystyrénová vložka do prohlubně u rezervy, určitě to vyměním - vejde se tam pak určitě lano, start. kabely, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Míšo měl jsi napsat Hajzle ne? Šetřím ho, kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 je pravda že místo rezervy by se dost věcí vešlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 No nic. Jedu odvézt auto do lakovny. Máme tam spicha s Jirkou3. Zatím zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 to Romaaaaarioooo: všiml sis, že nám tu kujwy zakázli MMS, WAP, premiové SMS, DMS ze služebních mobilů? asi dám výpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.