Duben 22, 200916 r Lubo: samolepky snad nezapomenu a když jo tak Ti ztrhnu tu svou Dobrou noc škodováci!!! Tak to ani nesranduj Romane.... ale viem že toho máš teraz veľa naraz.... Ja som sa od rána až teraz dostal domov a to ešte určite aspoň na jednu zákazku pôjdem a to tak 50km... a ráno zase od siedmej na nohách a po robote do brna... ale nejako to zvládnem... Dobrou noc...
Duben 23, 200916 r Ahoj Lubo.Samolepky mám v autě...takže vcajku.Odpo ji budeš mít.Poslední kousek ve střibrné barvě.
Duben 23, 200916 r Ahoj Romane, díík Ak stihnem tak si zoberiem technický benzín a hneď ju tam prilepím...
Duben 23, 200916 r Autor já mám zrovna období, kdy všechno z auta odlepuju a Lubi naopak přilepuje...
Duben 23, 200916 r No čo už Pavle, každý podľa seba... Myslím, že ten technický benzín bude stačiť, len je ešte v garáži tak snáď sa tam nezabudnem zastaviť...
Duben 23, 200916 r Ty woe...to mě podrž...na foru je můj jmenovec chlapi! Nějaký Romario bez dvou "o"...tak kdyby Vás prudil tak já to nejsem!!!
Duben 23, 200916 r Tak tos byl pěkně vykulenej co. '' jak vrána na tvaroh'' :smich: Upraveno Duben 23, 200916 r od Rosťa19
Duben 23, 200916 r tak konečně o víkendu vypustim ty tuning úpravy svojí holčiny, doufám že bude hezky.
Duben 23, 200916 r tak konečně o víkendu vypustim ty tuning úpravy svojí holčiny, doufám že bude hezky. Ony opravdu nějaké budou ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.