TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 stribrnou diamantovou, zkusim najit rychlou foto, je to 1.9 77kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 prima, na kolik máte pič??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ROFL ted koukam na reklamni spot c2. tady se nekdo fakt nudi :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 podle grafu to mr.Cimbu vytahl na 118kW, ale vis jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 cože??? ze 77 kW na 118 kW??? ... tak to bys mě asi nadrtil.... ale faktem je, že já nemám sporťák!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Proto jsem si to nenechal dělat čipem. Je to zvednutí výkonu motoru o 1/3 a to je moc. Viděl jsem několik propálenech pístů od čipu a to mě odradilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no říkám si, že ze 77 na 118 to je teda mrda... to je 41 kW UP!!! já bych do chipu šel, ale naídka zní 10 kW za 11 tis. tak na to si nechám zajít chuť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To je o ničem Pavle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Jedna vec je ta, ze Cimbu neni zadnej garaznik a myslim ze vi co dela, druha vec je jestli tam opravdu ten vykon je, ale rozdil je to dost markantni a o to asi slo, torsku tomu autu pomoct a ne honit kone na papire a treti vec je ta, ze rika, ze ty auta maji ve skutecnosti vyssi vykon nez skodovk udava, kecal bych, ale myslim ze 77 ma real tesne pod 90, ale to si fakt cucam z prstu Editováno: 23. Duben 2009, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jedna vec je ta, ze Cimbu neni zadnej garaznik a myslim ze vi co dela, druha vec je jestli tam opravdu ten vykon je, ale rozdil je to dost markantni a o to asi slo, torsku tomu autu pomoct a ne honit kone na papire a treti vec je ta, ze rika, ze ty auta maji ve skutecnosti vyssi vykon nez skodovk udava, kecal bych, ale myslim ze 77 ma real tesne pod 90, ale to si fakt cucam z prstu tvrdí se že má cca o 8-10kw víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jedna vec je ta, ze Cimbu neni zadnej garaznik a myslim ze vi co dela, druha vec je jestli tam opravdu ten vykon je, ale rozdil je to dost markantni a o to asi slo, torsku tomu autu pomoct a ne honit kone na papire a treti vec je ta, ze rika, ze ty auta maji ve skutecnosti vyssi vykon nez skodovk udava, kecal bych, ale myslim ze 77 ma real tesne pod 90, ale to si fakt cucam z prstu Tak to jo. Jde o to aby ten motor byl schopen dlouhodobě snášet výkon 118 kw víš Tome ? Jestli je na to stavěnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 já tam mám taky čip od cimbu 114kw a už jsem s ním nalítal přes 80tis a bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jasný Štěpáne. Jen jsem kalkuloval jestli se mi to na motoru ve 120tis. vyplatí a ne. Dal jsem tam Ecobox od URtunigu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) a o kolik ti ecobox zvyšil výkon? Editováno: 23. Duben 2009, autor: vorlajz Štěpo, bacha na ty citace! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 motor to vydrzi, horsi je kdyz zvednes moc kroutak, ze na to neni stavena spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 já chci taky pič, ať se odliším!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a o kolik ti ecobox zvyšil výkon? 92kw/280Nm. Je to spíš na spotřebu ale táhne taky moc dobře oproti ''starýmu'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 u atmosfery to asi nema moc smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To asi fakt ne. Vyhozený prachy. Benzík jezdí jak vítr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no tak jasně... přesně jak říkáš... vyhozený prachy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No tak on Cimbu si taky rád cucá trošku z prstu, jak se mu to hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak on si cucá Skajo asi každej, jen jde o to, o kolik co? Dneska chtějí jen ojebat zákazníka a vydělávat. Vím o čem mluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No du chrápat pánové. Dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 No ty hodnoty od Cimbu jsou jednak logovaný přes SW a navíc tak, aby mu vyšly podle jeho představ...to co uvádí třeba u naftové RSky je do nebe volající a kdo má trošku představu, tak se nemůže nezasmát ...já sem mr. Cimbu v poslední době poznal i z hlediska jiného než motory a čím dál víc se utvrzuji v tom, že moje původní myšlenka, kdy jsem ho bral za odborníka a mistra své práce byla řekněme dosti najivní. Po tom, co předvedl s úpravou 2.0 TDI PPD a jak se kolem toho neustále vyjadřoval a "vymlouval", než to vůbec pustil do nabídky mám vcelku jaso - jeho starý chipy na 1.9ku nebo původní dvoulitr sou suprový, tam není co pokazit, ale ty nový věci si IMHO už nedává, upřímně jsem zvědavej, kdy (a jestli vůbec) upraví Common-raily. A to nemluvím o těch cenách, který jsou naprosto nepřiměřený...dneska už bych šel upravovat jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) guten morgen lieber Kurt, no k čipu.. auta z fabriky choděj kolem 85 kW bo auto musí mít výkon podle papírů do doby než ho sešrotujou.. takže pak už zbejvá jenom cca 30kW podle těch jeho papírů.. ve finále je uplně jedno jestli máš čip na tolik nebo tolik, když to občas proženeš, necháš vydechnout, nesnažíš se prošlápnout pedálem podlahu, tak je to v pohodě.. Auto je stavěný na HODNĚ HRUBÝ zacházení, řekl bych že většina lidí by nad zkouškama našich aut ve fabrice uronila slzu, takže z těch aut nedělejte chudinky.. :-) A komu to jezdí pomalu ať vyndá rezervu, snížej se mu zároveň emise.. pro svobodné, bezzvířecí páry nabízí Škoda Auto ještě další zlepšení tím, že nemontuje zadní sedačky.. ad cimbu: příště už bych k němu také nešel.. moc peněz a málo úprav. Chce to dát autu víc než jen vyměnit přeprogramovanou jednotku... Editováno: 24. Duben 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.