vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 bré ranko panáčci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 bry ranko ad cimbu ceny, nevim jak se chova k ostatnim, ale byl jsem tam v ramci hromadneho chipovani jednadvojek, nestihal jsem, domluvili jsme se na jiny den, v poho v klidu, ani jsem neprijel obouma autama najednou a cena tdi chipu byla skoro stejna jako vyse zminovany ecobox, takze si nemyslim, ze by byl drahej, ale nechci tu rozpoutavat zadnou flame, ja bych k tomu chlapikoj jel klidne znovu, ale chapu ze nekdo ne, howgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Brý ránko chlapáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 kašpárek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Panove tusite nekdo kde lze vyhodneji sehnat originalni textilni koberecky do Octavie ? A jsou i jine s popisem nez 4x4 a SportLine. Nejake s jednoduchym napisem Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tadz nahoře je někde odkaz ne Ondro ? Nevím teda ceny a kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ondro... neblbni... ty koerečky si prostě kup... jestli někde ušetříš pár korun, tak to dáš za poštovný!!! ale jestli chceš, tak ti mohu nabídnout, že ti koupím u nás v servisu koberečky se slevou 10% a vezmu ti je na škodahome, takže to budeš mít bez poštovného o 10% levněji... howg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ondro, ty textilní koberce s nápisem OCTAVIA jsou černé DCA 600 001 nebo tmavě šedé DCA 600 002 ale ceny nevím... na webu škodovky to teď nefunguje, můj odhad je cca Kč 1.500,- +- ... snad jsem ti pomohl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 čoveče ty koberečky co sem koukal se pohybovaly okolo 1600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dobré ráánko pánové.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 dobre ranko, a ide sa na autosalon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Maroš tak si to tam uži.... idem hodiť pár foto do knajpy zo včerajška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 mozna jsem se uplne zle vyjadril. Asi mi az tak nevadi ta cena tusim ale 1260 Kc, ale nelibi se mi ani jeden vzhledove. Rostiku diky za napovedu na linku nahore jsem nasel tohle. Zni to slibne hlavne tam moznost volby barvy obsiti a moznost dodelani napisu. Chtel bych tam asi Octavia stejne jak mam na listach na dverich. Vorliku: diky za nabidku, dneska si overim jestli mi v SA davaji taky jeste porad slevicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 a Olafe, co tam dát ty co mám já ve Scoutíkovi??? ty jsou bez nápisu a mají to stříbrné lemování!!! ty nevypadaj zle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ty jsou i v RSce ne? to jsou jediny co se mi jaks taks libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 škoda, že nemůžu taky soutěžit.... Pošli mi fotky a pade, a budu soutěžit za tebe No ty hodnoty od Cimbu jsou jednak logovaný přes SW a navíc tak, aby mu vyšly podle jeho představ...to co uvádí třeba u naftové RSky je do nebe volající a kdo má trošku představu, tak se nemůže nezasmát ...já sem mr. Cimbu v poslední době poznal i z hlediska jiného než motory a čím dál víc se utvrzuji v tom, že moje původní myšlenka, kdy jsem ho bral za odborníka a mistra své práce byla řekněme dosti najivní. Po tom, co předvedl s úpravou 2.0 TDI PPD a jak se kolem toho neustále vyjadřoval a "vymlouval", než to vůbec pustil do nabídky mám vcelku jaso - jeho starý chipy na 1.9ku nebo původní dvoulitr sou suprový, tam není co pokazit, ale ty nový věci si IMHO už nedává, upřímně jsem zvědavej, kdy (a jestli vůbec) upraví Common-raily. A to nemluvím o těch cenách, který jsou naprosto nepřiměřený...dneska už bych šel upravovat jinam Tak tak, s číslama to Mr. Cimbu umí, ale jinak zaspal dobu... mozna jsem se uplne zle vyjadril. Asi mi az tak nevadi ta cena tusim ale 1260 Kc, ale nelibi se mi ani jeden vzhledove. Rostiku diky za napovedu na linku nahore jsem nasel tohle. Zni to slibne hlavne tam moznost volby barvy obsiti a moznost dodelani napisu. Chtel bych tam asi Octavia stejne jak mam na listach na dverich. Vorliku: diky za nabidku, dneska si overim jestli mi v SA davaji taky jeste porad slevicku. Kup si ze sportline, červené lemování je cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ty jsou i v RSce ne? to jsou jediny co se mi jaks taks libi. Nedávno jsem ty moje prodal, mohl jsi je mít za půlku a ani na nich nebylo vidět, že jsou ojeté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ale červené by se Ondrovi asi moc nehodily, ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Dneska není problém změnit barvu auta...kvůli koberčekům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Pavle zkousel jsem v tvem vlakne hledat nejakou fotku tech koberecku ale na prvnich 10 strankach ani tuk, netusis kde bych nejakou nasel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Safra kde jsou kluci slovesti kdyz je potrebuju ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Všechno nej k svátku Jiříkové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Safra kde jsou kluci slovesti kdyz je potrebuju ??? no predsa tuu... čo by si potreboval??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Shanim tip na bezpecne parkoviste pobliz stadionu Inter Bratislava cca od 17:00 do 23:55 <;o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 No Blava.... to ti ja moc neporadím, väčšinou tade len prejdem alebo sa tam otočím... Snáď Corrado alebo Cooco keby sa tu objavili by poradili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.