Duben 27, 200916 r jj, linux nic pro me ja jsem klikac A hlavně racionálně myslící člověk, kterej potřebuje občas dělat taky něco rozumnýho a né jen řešit, proč mu nic nejede
Duben 27, 200916 r Zdarec Maroš. nazdar Rosťo A hlavně racionálně myslící člověk, kterej potřebuje občas dělat taky něco rozumnýho a né jen řešit, proč mu nic nejede tak zasa keď ťa napadnú víry tak... :smich: sopm zvedavý na 7ku
Duben 27, 200916 r wrccko je rozdil mezi tim bejt debil a nechat si MS zavirovat, a tim kdyz clovek nainstaluje rovnou vir (linux unix) . chapeme?
Duben 27, 200916 r ja osobne mám vistu a ešte na druhom XP, vista je v pohode akurát ma po polroku nemilo minule prekvapila, že som musel vybrať baterku z noťasu, lebo nič nefungovalo
Duben 27, 200916 r Když test auta, tak jedině od Jandy ...přecijenom novinky jsou na tom v tomhle oboru podobně jako blesk
Duben 27, 200916 r Chlapci a děvčata, neřešte ptákoviny a radši bouchněte šáňo, po téměř měsíci mi dorazily pneu, dokonce správné, takže jsem část dopoledne strávil jejich naháněním po poštách v okolí, bo se pošťačkám nevlezly do Filcky a pak hledáním pneuservisu, kde je nazujou...
Duben 27, 200916 r Ve 14.30 jedu do pneuservisu, ale pak hned na Plzeň, takže snad během týdne, pokud se v tom doliho městě někde dostanu na net :-)
Duben 27, 200916 r nie dobré, ale výborné jedna čerešnička Ta zelená barva se těm slovenskejm poldů pořád líbí co Maroš.
Duben 27, 200916 r Ahoj kluci.Tak dnes u mě doma proběhnul výslech ohledně té hromadné nehody co jsem měl 8 dubna... Tak bylo na vesničce docela velké pozdvižení Upraveno Duben 27, 200916 r od Romariooo
Duben 27, 200916 r a navíc máš průšvih, protože jsi už zahladil stopy, nárazník opraven, nebude rekonstrukce trestného činu?
Duben 27, 200916 r rekonstrukce? to jako, ze pockali az to vsichni opravili a budou muset do sebe vlitnout znova? Romane bran se, rekni, ze klidne, ale s policejni oktavkou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.