Rosťa19 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dobré ránko....čo máš za šunku Zdarec Maroš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Mároš: no snad se brzy poznáme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jo na Vorlikových narozkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 jj, linux nic pro me ja jsem klikac A hlavně racionálně myslící člověk, kterej potřebuje občas dělat taky něco rozumnýho a né jen řešit, proč mu nic nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Zdarec Maroš. nazdar Rosťo A hlavně racionálně myslící člověk, kterej potřebuje občas dělat taky něco rozumnýho a né jen řešit, proč mu nic nejede tak zasa keď ťa napadnú víry tak... :smich: sopm zvedavý na 7ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 wrccko je rozdil mezi tim bejt debil a nechat si MS zavirovat, a tim kdyz clovek nainstaluje rovnou vir (linux unix) . chapeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ja osobne mám vistu a ešte na druhom XP, vista je v pohode akurát ma po polroku nemilo minule prekvapila, že som musel vybrať baterku z noťasu, lebo nič nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Co Vy na to? http://www.novinky.cz/auto/testy/167313-fo...im-pohonem.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ze bych si radeji pockal na Focus RRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Když test auta, tak jedině od Jandy ...přecijenom novinky jsou na tom v tomhle oboru podobně jako blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ani nevím za jakou cenu se ten Focus prodává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Chlapci a děvčata, neřešte ptákoviny a radši bouchněte šáňo, po téměř měsíci mi dorazily pneu, dokonce správné, takže jsem část dopoledne strávil jejich naháněním po poštách v okolí, bo se pošťačkám nevlezly do Filcky a pak hledáním pneuservisu, kde je nazujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ... a výsledok? kedy uvidíme Papričku v nových papučkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ve 14.30 jedu do pneuservisu, ale pak hned na Plzeň, takže snad během týdne, pokud se v tom doliho městě někde dostanu na net :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 kuci kuci mam radost asi jsem sehnal BSG z MR08 za dobrej peniz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Samé doobré správy tu súú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nie dobré, ale výborné jedna čerešnička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Takého som už tuším v Blave videl aj v premávke.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 však do Blavy také dajú a inde ... my zasa máme Golfy, Passaty a Ceedy :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nie dobré, ale výborné jedna čerešnička Ta zelená barva se těm slovenskejm poldů pořád líbí co Maroš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak zelená sa mi viacej páči ako žltomodrý znak SS na striebornej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) Ahoj kluci.Tak dnes u mě doma proběhnul výslech ohledně té hromadné nehody co jsem měl 8 dubna... Tak bylo na vesničce docela velké pozdvižení Editováno: 27. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 a navíc máš průšvih, protože jsi už zahladil stopy, nárazník opraven, nebude rekonstrukce trestného činu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 a ani si nedal fotku poškrabaného laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 rekonstrukce? to jako, ze pockali az to vsichni opravili a budou muset do sebe vlitnout znova? Romane bran se, rekni, ze klidne, ale s policejni oktavkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.