Duben 29, 200916 r Tak hezky to měli rozehraný...proč mám pocit, že si to tak trošku zbytečně zkomplikovali sami
Duben 29, 200916 r docela mazec, skoro polovinu zapasu na trestne... pokud jsem dobre pocital, tak 24min ze?
Duben 29, 200916 r Ten borec to řekl dobře...tenhle zápas sme si prohráli tím, že sme byli neustále vyloučení.
Duben 30, 200916 r Autor tady dole na Střekově je sluníčko nad inverzí... ale v práci (na kopci) bude krásně!!!
Duben 30, 200916 r Autor no to doufám, že bude o víkendu hezký póčo... nerad bych slavil brzdej za deště...
Duben 30, 200916 r Ten rozhodčí byl trošku moc akurátní, to se musí nechat, ale jinak stejně naši hráli hůř, vyhrál ten lepší, bohužel pro nás.
Duben 30, 200916 r Brý ráno. To sem v šoku z toho hokeje. 24 min. na trestný, no to mě poser. Aspon v necem chteji tu Kanadu trumfnout
Duben 30, 200916 r Nasi podle me zacli lepe, ale jak byli tak casto vylucovani, tak se dostali pod tlak a to jim bralo strasne hodne sil, podle me. Ono obecne, hrat skoro pulku zapasu ve 4 musi byt unavne jak cyp . Prohrali si to sami. Meli by si na takove fauly davat pozor. A jak rika Misa, rozhodci byl moc precitlively.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.