Duben 30, 200916 r No, jsem na ně na kluky zvědavý. Asi to neuvidím, máme to ofiko ukončení, ale stejně, po včerejšku to bude nářez, řekl bych.
Duben 30, 200916 r Nasi podle me zacli lepe, ale jak byli tak casto vylucovani, tak se dostali pod tlak a to jim bralo strasne hodne sil, podle me. Ono obecne, hrat skoro pulku zapasu ve 4 musi byt unavne jak cyp . Prohrali si to sami. Meli by si na takove fauly davat pozor. A jak rika Misa, rozhodci byl moc precitlively. Tak tak, hrát ve čtyřech není nic moc a rozhodčí měl být vystřídán
Duben 30, 200916 r Blatak to rekl dobre, posrali jsme si to sami. Ve zbytku bylo cejtit ted si to vyzereme s Kanadou, podle me uhrajeme maximalne remizu, doufam ze remiza, vyhra a vyhra bude stacit na postup. Upraveno Duben 30, 200916 r od Ol@f
Duben 30, 200916 r No Jágr, co včera předvedl krom té nahrávky, dvou kliček a věčného sezení, prt. v oslabení nehraje??? To je spíš psychická výhoda, že se ho někteří zaleknou...
Duben 30, 200916 r A to je málo? Jagr se mi líbi a doufám že to dnes kluci ustoji...ale myslim že budou dobry bitky...
Duben 30, 200916 r rekl bych ze Jagr delal co mohl, ze jsem hrali 24 minut oslabeni za to teda nemohl, tusim ani jednou
Duben 30, 200916 r Právě Blaťáka jsem myslel. Sice tam vyrobil taky jeden solidní kiks před brankou, ale jinak celý zápas super. Totéž Štěpánek, bez něj bychom prohráli 10:3.
Duben 30, 200916 r Autor já jsem laik, ale o naší včerejší prohře rozhodlo toto: 1) za stavu 3:1 jsem přestali hrát 2) moc faulů, některý jasný, jiný přísně posouzený!!! 3) hrubky v obraně 4) špatné přesilovky, málo střelby z mého pohledu hrál včera dobře Štěpánek, Polák, Blaťák, Hemský, Kotalík... velké zklamání je pro mě zatím vystoupení Židlického a hlavně Plekance...
Duben 30, 200916 r Vorlajz tu machruje se svym rozborem zapasu a pritom to opsal nekde z netu coo Hemsky nehral uplne spatne, dokazal vyvest puk do utoku, ale pak se vetsinou uklickoval a nedopadlo to nijak. ¨Tez bych ho nezaradil do top 5
Duben 30, 200916 r Ty woe...fakt to někde opsal jo? No tak to teda neni fér takhle muže machrovat i můj desetiletý syn Raději mi řekněte jak tipujete dnešní zápas s Kanadou? Prosím o Vaše odpovědi a. vyhrajou Češí b. prohrajou ale budou bojovat c. bude to pohroma a ostuda d. prodloužení a trestny střílení Tak jak???
Duben 30, 200916 r kdyz se budou snazit a Kanada to nebude prehanet tak v zakladnim case uhrajeme remizu, ale i na tu se budeme muset hooodne snazit.
Duben 30, 200916 r Dal jsem, že vyhrajou naši...né, že bych jim tak věřil, ale člověk musí myslet pozitivně...alespoň pak můžu říct, že sem jim věřil a zklamali
Duben 30, 200916 r Panove nevite prosim nekdo jestli Milotec ma jeste v Revnicove svoji podnikovou prodejnu ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.