Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Podvozek: v servisní knižce udaj 2UA.Co to známená? :help:

Si pěkně opiš všechna ta čísla z knížky do dekodéru a budeš vědět, není to žádná zkratka nic, prostě kód typu podvozku...

RS je 2UC = Sportovní provedení

Vloženo

Mě jde o to že jsme dnes stáli s Olafem metr od sebe a kluci tvrději že má OII je níž než jeho.Zajimá mě jestli to je jen pocit a nebo v čem je pravda?

Ondra mi slíbil že se na to podívá až se vráti domu...zase někde griluje...hajzlik jeden :)

Vloženo
Měl jsem na to vsadit...poslední dobou mi to docala vycházi s tim tipováním...

Mároš se asi šel z toho uspěchu vožrat...

to určite :D ...ani som to nepozeral, radšej som vysával auto :smich: :smich: :smich::palec2:

Nebo voběsit, si tady s Tomacatem tak notovali jak nás dají :smich: :smich: :smich:

žiadne obesenie :p

Vloženo

Já raději lososa a nebo pravej kaspickej kaviár v černé a nebo v červené barvě.Otec dělal dlouze na moři a nosil domu velké sklenice pravého kaviaru z Kaspického moře...hoši!!! Nic lepšího neexistuje.Chleba namáznout máslem a na něj centimetrovou vrstu kaviáru...to byli časy...

Tady co se prodává kaviár tak to je uplně o ničem a nic společného to s kaviárem nemá...maximálně jedno a to jeho černou barvu...

Vloženo (editace)

kaviár nežeru od dob komunismu co jsme byli s našima na dovolené v Abcházii, oblast Picunda, tak byl kuuwa ke všemu já se ho přejedl a mám z toho dodnes noční můry :wacko:

Editováno: , autor: Miles

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...