Květen 5, 200916 r Maroš zase som tým nemyslel že každý študent ja každý deň úplne K.O. ale nájdu sa aj takí experti a kombinujú to s ibuprofenom :feve:
Květen 5, 200916 r Lubo: pořád váhám...jsem hroznej ale těším se na pár kluku takže uvidím jak to nakonec dopadne.
Květen 5, 200916 r ale nájdu sa aj takí experti a kombinujú to s ibuprofenom :feve: tiež som tykých poznal.... ale to by som dlho nezvládol.... a dnes už mi stačia dve pivá alebo trochu vínka a hotovo....
Květen 5, 200916 r Lubo: pořád váhám...jsem hroznej ale těším se na pár kluku takže uvidím jak to nakonec dopadne. Chcel som ísť len v sobotu na poobedie, ale teraz už rozmýšlam všeliako... uvidím či sa mi ešte podarí prehovoriť jednu kamarátku žeby šla so mnou...
Květen 5, 200916 r Rosto: vyřid Ince že Zdenka moc děkuje za přáničko Není zač a máš štěstí žes to proflák. Jinak bychom nevěděli hajzlíku.
Květen 5, 200916 r Já jsem zvědavej na škodahome jak se to rozšoupne... prý Cooco Radovan nepřijede takže to vypadá, že nebude v alejích nablito..
Květen 5, 200916 r Tak rušime škodahome.Náhradni termin bude v H.K...pro velkej uspěch a bez přemlouvání
Květen 5, 200916 r A doufám, že všichni počítáte se Zámečkem, páč taková nefalšovaná moravská akce se nekoná každej den
Květen 5, 200916 r Kluci ale ted vážně.Ted jsem se domluvil s MichalemK a Robertem na termin 11 července u mě.Takže si to napište.Michla bude slavit u mě narozky.Pozvánky posílat nebudeme.
Květen 5, 200916 r Tak potvrzuji akci u Romci. Narozky tam oslavim moc rad a vy nevahejte dovezt darecky, je to jasne? Stormik? jestli myslis SkodaHome, tak na tom jsem s nim domluveny, ze se domluvime az se vrati z dovci. Musi zapracovat na pritelkyni , takze si na dovolene asi makne . Snad pojede, rikal, ze by jel rad
Květen 5, 200916 r A doufám, že všichni počítáte se Zámečkem, páč taková nefalšovaná moravská akce se nekoná každej den pokiaľ si kolega nič nevymyslí tak s tým počítam... ale snáď sa ešte dovtedy v brne ukážem....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.