Květen 5, 200916 r jo jo je to pravda.. účast nepovinná a já budu slavit také narozeniny ale už 32. takže si strčte dárečky doprd.. páč už neni co slavit.. to bude mejdan.. no a Radovan moc nepije, to spíš já prd vydržím, no sváteční jezdec.. Upraveno Květen 5, 200916 r od superfatty
Květen 5, 200916 r To už je domluveny Rostiku.A vezmeš s sebou Inku.Jasan? No jistě. Někdo musí řídit ne ?
Květen 5, 200916 r jo jo je to pravda.. účast nepovinná a já budu slavit také narozeniny ale už 32. takže si strčte dárečky doprd.. páč už neni co slavit.. to bude mejdan.. Roberte 32 se taky slaví, nezamlouvej to.. Upraveno Květen 5, 200916 r od Rosťa19
Květen 5, 200916 r to všetci máte iba nejaké zrazy? :smich: Taky bys mohl něco udělat...třeba letní koupací sraz na Gabčíkovým Nadmárošu, to by bylo celkem originální, nic takovýho tu beztak ještě nebylo a když je v létě horko, voda příjde vhod
Květen 5, 200916 r Taky bys mohl něco udělat...třeba letní koupací sraz na Gabčíkovým Nadmárošu, to by bylo celkem originální, nic takovýho tu beztak ještě nebylo a když je v létě horko, voda příjde vhod Do Maďarska nejedu Jirko.
Květen 5, 200916 r Taky bys mohl něco udělat...třeba letní koupací sraz na Gabčíkovým Nadmárošu, to by bylo celkem originální, nic takovýho tu beztak ještě nebylo a když je v létě horko, voda příjde vhod no tak do tej vody by si neviem či išiel, a niekomu tam naokolo rozumel ..mohli by sme niečo na Domaši ale to je ďaleko hm?
Květen 5, 200916 r To je daleko! A když už tak někde kde by se dalo vykoupat a podivat se na nějaky hérečky...
Květen 5, 200916 r Mohli by sme spravit napr. nejake vychodniarske stretnutie. Sice neviem kolko nas tu je z vychodu ale to by sa zistilo. Videl som, ze aj na slovensku bude nejaky zraz 4.7.
Květen 6, 200916 r včera sem prohodil pár vět s Robertem, předtím s Vorlajzem.... no sakra to to ve mě hlodáááá, já asi na sraz dorazím, ale jen na otočku
Květen 6, 200916 r včera sem prohodil pár vět s Robertem, předtím s Vorlajzem.... no sakra to to ve mě hlodáááá, já asi na sraz dorazím, ale jen na otočku No to musíš Frigo. Bude prdel.
Květen 6, 200916 r Dobré ránko... tu tiaž začína pršať... Ale keďže robím 24-ku tak mi to ani nevadí... Upraveno Květen 6, 200916 r od lubinob
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.