Květen 7, 200916 r Maroš fandí vždy těm silnějším vid? jako můj syn no tak na to koľko má Chelsea peňazí to mali vyhrať s prehľadom
Květen 7, 200916 r Raději mi řekněte jak dopadne dnešní hokej??? Škoda že tu neni Mišák a kdyby se tu objevil tak prosím zase o založení rychle anketky ČR-ŠVÉDSKO: a.Výhra b.Prohra ale budou bojovat c.Totální trapas a ostuda d.Prodloužení a nebo trestné střílení
Květen 7, 200916 r Škoda že tu neni Mišák a kdyby se tu objevil tak prosím zase o založení rychle anketky Sice nejsem Mišák, ale dovolil sem si přidat tu anketu...snad to nevadí
Květen 7, 200916 r Autor nebudete tu doufám souložit??? jsem rád, že jsem tu anketu nezaložil já a to jsem na to měl zálusk!!!
Květen 7, 200916 r Ode dneška jsi Mišák čislo II To snad ani nebude zapotřebí, já jsem skromnej vesnickej kluk, nemám namířeno tak vysoko
Květen 7, 200916 r nebudete tu doufám souložit??? To víš, že nebudem...na to máme přeci naši intimčo knajpičku
Květen 7, 200916 r Nene.Z Tebe bude prezident Skájo.Vždyt na Tebe má vsazeno vic lidi!!! Já,Lugo,Marek,Krozo,Snižek,Lukyn-to neni málo!
Květen 7, 200916 r Ahoj Hlasoval jsem za A, je třeba si věřit. Doufám, že to bude dobrý hokej, o ten jde především.
Květen 7, 200916 r Tak hokej to bude určitě suprovej ale.... Nesmíme projebat začátek a vlítnout na ně. Upraveno Květen 7, 200916 r od Rosťa19
Květen 7, 200916 r Pokud budeme hrát čistě a útočně jako minule, tak na to máme. Upraveno Květen 7, 200916 r od Lancelot
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.