Březen 24, 200916 r Super, já bych to tady pojal jako detašované pracoviště Hospody. Ale beztak, nás za chvíli zruší. Tak co, taky je u vás takové fajnové počasí? (počasí je nejlepší téma )
Březen 24, 200916 r Autor no je nás tu jak "nasráno" tak těch vejfuků může bejt třeba dvacet! hihi btw. počasí... hmm... u nás to klouže... led se stal z louže....
Březen 24, 200916 r Na vejfuky mi nešahejte nebo Vám urazim pazoury! Počasi je nevděčny téma! Co řikáte na dnešek a na pád naši slavny vlády???
Březen 24, 200916 r No jestli nepůjdu teď, nemusím chodit už vůbec...v pět mám bejt u kamoša v brnicích, takže kolem půl čtvrtý abych si hodil budíka tak to by si mal ísť však pár kluků odsud tam občas mrknou, tak můžou potvrdit
Březen 24, 200916 r Autor díky rebele Rosťo! přátelé... jsem rád, že tu máme toto téma veselé... povídáme s tu hezky spolu, u jednoho stolu...
Březen 24, 200916 r Autor je to tady o pohodě, lepší jak v hospodě, tam jedničkový lamy chodí, to se nám nehodí! my jsme kluci s Oktavii dvě, tohle téma máme pro sebe!
Březen 24, 200916 r Tuším si to dobre vymyslel vorlajzi tiaž som mal občas dosť z toho prepínania jednotlivých vlákien... občas síce kuknem do hospody alebo k brňákom, ale je to trochu "od ruky"
Březen 24, 200916 r Autor HC Slovan Ústečtí Lvi vymlasknul ve finále první ligy Kometu buzeratnů plno (čti Brno) ... a teď nás čeká baráž s Bolkou...
Březen 24, 200916 r Kua mna teraz zaujima ci KE postupia do finale extraligy kua kua. to ja som skôr zvedavý či Skalica niečo ešte spraví po tej dnešnej prehre...
Březen 24, 200916 r No je fakt, že vrchní výčepní Vorel zatím nic nevytáhl...asi by se k nám měl jít zaučit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.