Březen 26, 200916 r Ale pracujem, ale väčšinou na pc a net funguje stále... ;-))))A keď máš dojazd 0km tak okolo 50 km by to malo vydržať, ja som spravil raz asi 30, ale väčšinou sa snažím tankovať ešte keď mám dojazd tak 100 - 150 km... No ja tankuju vetsinou i driv, ted treba kolem 3/4 nadrze Ale to jen proto, abych mel vic zapisu na SpritMonitor :smich:
Březen 26, 200916 r BTW, ked mi pise palubny pocitac dojazd 50km, do akej miery je to spolahlive? Da sa jazdit este par km aj po dojazde 0km? V predoslom aute som mohol spravit este dobrych 60-80km (aj ked uz pisal pocitac dojazd 0 km). Ako to je s OII? Skusal to niekto? dosť často tam je 20 a 0 ale drží to :smich:
Březen 26, 200916 r Já najel na dojezd 0 nejvíc 60km, pak to zdechlo...takže těch 50km bych viděl relativně rozumný maximum...teda podle stylu jízdy, protože se to neustále aktualizuje, takže když zvolníš, bude to i více
Březen 26, 200916 r To sa mi vtedy tiež stalo, bola tam z 50 hneď 0 a po 10km zase skočilo 30 a tak nejako...
Březen 26, 200916 r Dik za odpovede...ja vacsinou tankujem az pri dojazde okolo 50km, kedze jazdim len kratke vzdialenosti a benzinky su vsade okolo. Na dialnici pri dlhej ceste samozrejme tankujem skor...
Březen 26, 200916 r Nachvíľu sa s vami rozlúčim, idem z práce do taxíka a potom snáď domov.... uvidím ako bude zvoniť telefón
Březen 26, 200916 r Dik za odpovede...ja vacsinou tankujem az pri dojazde okolo 50km, kedze jazdim len kratke vzdialenosti a benzinky su vsade okolo. Na dialnici pri dlhej ceste samozrejme tankujem skor... No ja jezdim taky kratke a po Praze, kde je jedna benzinka vedle druhe, ale jsem zvykly tankovat kolem pul nadrze - kdybych potreboval jet rychle nekam dal, at mam rezervu.. Je fakt ze na OII je proti Fieste trochu vetsi nadrz, ale zvyk je zvyk
Březen 26, 200916 r Ja som siel praveze teraz do mensej nadrze...na Mazde som mal 60l nadrz, OII ma len 55. Vyzera to ale zatial tak, ze s 1.8TSI mam zatial spotrebu nizsiu nez pri mazdackom 2.0. Pricom s OII je to aj vacsi pozitok z jazdy
Březen 26, 200916 r Autor wrrcecko.... zajímavé, ale nevím do jaké míry to platí i pro Haldex II. genereace, který mám v Otesánkovi... novej Sup má už IV. generaci... a díky za zajímavý příspěvěk
Březen 26, 200916 r Hosi, nasel jsem novou inspiraci, prodava octu a kupuju Daciu, uz mi kdysi otec rikal, ze to je super auto
Březen 26, 200916 r Michal nerob si srandu, je aj projekt na pretekárku Logan S2000 ale asi to finančne vzdali http://images.google.com/images?q=dacia%20...l=sk&tab=wi vyzerá to celkom slušne keby si ju takto upravil, tak sa za ňu nemusíš ani hanbiť
Březen 26, 200916 r OII FL 1.4 TSI vyhrala skupinovy test v UK, pricom porazila noveho Golfa, Megane a Civic...viac info tu: Skupinovy test Octavia, Golf, Civic a Megane Co je vsak este zaujimavejsie je fakt, ze OII vyhrala v UK anketu s nazvom: UK’s most satisfying car to own in 2008. Skoncila tak o 15 miest pred Golfom a 41 miest pred Passatom. V UK maju Skodovky velmo radi Viac info tu: UK's most satisfying car to own Cely rebricek je tu: http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/dr...r_2008/archive/ Upraveno Březen 26, 200916 r od sidzej
Březen 26, 200916 r Myslis ctyrhlavnovou Octu? Asi sem moc nechodim kdyz je uz tady novy tema o 20 str.
Březen 26, 200916 r Uz je nam tu po tobe smutno . Dnes vecer tu nesmis chybet, vrchni te tu urcite rad prijme zejo?
Březen 26, 200916 r Autor Doli hrozně chlastá.... navíc nemá ani peníze... somrák jeden!!! btw. kde je ten Romča s těma 4ma vejfukama!
Březen 26, 200916 r asi naháňa tú Q7 čo mu včera ušla ...na Slovensku už došlo šrotovné a náš predajca, má do septembra(9/2009) vypredané všetky autá
Březen 26, 200916 r Autor to jo... dobrej nápad založit tohle téma... hele P.T. ty máš průměrku větší jak já??? ty snad jezdíš jenom na jedničku ne? :D : D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.