Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale pracujem, ale väčšinou na pc a net funguje stále... ;-))))

A keď máš dojazd 0km tak okolo 50 km by to malo vydržať, ja som spravil raz asi 30, ale väčšinou sa snažím tankovať ešte keď mám dojazd tak 100 - 150 km... ;)

No ja tankuju vetsinou i driv, ted treba kolem 3/4 nadrze :) Ale to jen proto, abych mel vic zapisu na SpritMonitor :smich: :smich:

Vloženo
BTW, ked mi pise palubny pocitac dojazd 50km, do akej miery je to spolahlive? Da sa jazdit este par km aj po dojazde 0km? V predoslom aute som mohol spravit este dobrych 60-80km (aj ked uz pisal pocitac dojazd 0 km). Ako to je s OII? Skusal to niekto?

dosť často tam je 20 a 0 ale drží to :D:smich: :smich:

Vloženo

Já najel na dojezd 0 nejvíc 60km, pak to zdechlo...takže těch 50km bych viděl relativně rozumný maximum...teda podle stylu jízdy, protože se to neustále aktualizuje, takže když zvolníš, bude to i více ;)

Vloženo

Dik za odpovede...ja vacsinou tankujem az pri dojazde okolo 50km, kedze jazdim len kratke vzdialenosti a benzinky su vsade okolo. Na dialnici pri dlhej ceste samozrejme tankujem skor...

Vloženo
Dik za odpovede...ja vacsinou tankujem az pri dojazde okolo 50km, kedze jazdim len kratke vzdialenosti a benzinky su vsade okolo. Na dialnici pri dlhej ceste samozrejme tankujem skor...

No ja jezdim taky kratke a po Praze, kde je jedna benzinka vedle druhe, ale jsem zvykly tankovat kolem pul nadrze - kdybych potreboval jet rychle nekam dal, at mam rezervu.. Je fakt ze na OII je proti Fieste trochu vetsi nadrz, ale zvyk je zvyk :)

Vloženo

Ja som siel praveze teraz do mensej nadrze...na Mazde som mal 60l nadrz, OII ma len 55. Vyzera to ale zatial tak, ze s 1.8TSI mam zatial spotrebu nizsiu nez pri mazdackom 2.0. Pricom s OII je to aj vacsi pozitok z jazdy :palec2:

Vloženo

wrrcecko.... zajímavé, ale nevím do jaké míry to platí i pro Haldex II. genereace, který mám v Otesánkovi... novej Sup má už IV. generaci... ;) a díky za zajímavý příspěvěk :palec2:

Vloženo (editace)

OII FL 1.4 TSI vyhrala skupinovy test v UK, pricom porazila noveho Golfa, Megane a Civic...viac info tu:

Skupinovy test Octavia, Golf, Civic a Megane

Co je vsak este zaujimavejsie je fakt, ze OII vyhrala v UK anketu s nazvom: UK’s most satisfying car to own in 2008. Skoncila tak o 15 miest pred Golfom a 41 miest pred Passatom. V UK maju Skodovky velmo radi :)

Viac info tu:

UK's most satisfying car to own

Cely rebricek je tu:

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/dr...r_2008/archive/

Editováno: , autor: sidzej

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...