Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Milane co dneska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobré ránko všem Všichni oslavujou včerejší výhru Rusů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 bré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no dneska to bylo vstávání, spíš utrpení boží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Kucííí: jak je u Vás počasi??? V Hradci Králové bude za chvilku vyhlášen kalamitní stav a ten přisun vody z nebe je opravdu brutální.Leje jako z konve! Já snad nedojdu ani pro rohlik jak tam chčije! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tak tady už je po slejváku. Ale vody padlo dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tu je zatiaľ pekne, slnečno len vetrík trochu pofukuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Čau Lubo. Ako silný vetrík? 120 km/h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no možno bez tej jednotky.... idem na obed, nejaký som hladný po víkende.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 na severu stále prší.. proudy vody všude možně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 U nas teploucko, rano svitilo slunicko, maxik mi ukazoval 24,5 stupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ahoj Na mně teď prší z jednoho mraku, jinak svítí sluníčko, ale je docela dusno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 V H.K přehánky.Jsem zvědavej jak bude v pátek odpoledne a v sobotu na škodahome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Na ŠH počasí vyjde. Je to objednaný. Edit: Óóó děkuji. Editováno: 11. Květen 2009, autor: Rosťa19 Rosťo... dávám ti šanci opravit si tu chybu sám!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 romane s Tebou bude krásně všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Až tak jo? Tyy jooo...to si ani nezasloužím.Mám v plánu páteční bumbání a aby to nedopadlo jako s mým známým...dnes mi to vyprávěl...Ožral se jako hovado a manželce pak v noci vyprávěl jak si vyšukával s jinou a to bez prdele!!! Dnes jsme se o tom bavili v tělocvičně...docela masakr a já si to neumim představit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tak to musela mať manželka radosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ty woe!!! Když mi to vyprávěl tak jsem si myslel že si dělá prdel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 A ako to dopadlo, čo na to manželka ráno keď sa prespal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ted mu prej nebere telefony a dělá že ho nezná a nejhorší je to že on si vůbec neuvědomuje co ji všechno vykecal!!! To je ta prdel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No tak to je hodne blbé keď ani nevie čo všetko jej povedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tomu se řiká prekérka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Asi pudu chrnět. Ten víkend mi dal záhul. To bylo akcí a km. Dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobrou Rosťo a aj všetkým ostatným... tiež toho mám už dosť a idem spať.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 JJ..Lubo maj sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.