Květen 11, 200916 r Kucííí: jak je u Vás počasi??? V Hradci Králové bude za chvilku vyhlášen kalamitní stav a ten přisun vody z nebe je opravdu brutální.Leje jako z konve! Já snad nedojdu ani pro rohlik jak tam chčije!
Květen 11, 200916 r V H.K přehánky.Jsem zvědavej jak bude v pátek odpoledne a v sobotu na škodahome...
Květen 11, 200916 r Na ŠH počasí vyjde. Je to objednaný. Edit: Óóó děkuji. Upraveno Květen 11, 200916 r od Rosťa19 Rosťo... dávám ti šanci opravit si tu chybu sám!!! :)
Květen 11, 200916 r Až tak jo? Tyy jooo...to si ani nezasloužím.Mám v plánu páteční bumbání a aby to nedopadlo jako s mým známým...dnes mi to vyprávěl...Ožral se jako hovado a manželce pak v noci vyprávěl jak si vyšukával s jinou a to bez prdele!!! Dnes jsme se o tom bavili v tělocvičně...docela masakr a já si to neumim představit!
Květen 11, 200916 r Ted mu prej nebere telefony a dělá že ho nezná a nejhorší je to že on si vůbec neuvědomuje co ji všechno vykecal!!! To je ta prdel!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.