superfatty Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Až tak jo? Tyy jooo...to si ani nezasloužím.Mám v plánu páteční bumbání a aby to nedopadlo jako s mým známým...dnes mi to vyprávěl...Ožral se jako hovado a manželce pak v noci vyprávěl jak si vyšukával s jinou a to bez prdele!!! Dnes jsme se o tom bavili v tělocvičně...docela masakr a já si to neumim představit! Romane cokoli mi pošeptáš do ouška, zůstane mezi námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Romane cokoli mi pošeptáš do ouška, zůstane mezi námi tak za to bych ruku do ohně nedal!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Neperte se o mě...já jsem 12 let ženatej a kvůli Vám se rozhodně rozvádět nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dobrý ránko. Něco tady někdo šeptá ? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 zdar hovadka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Čest práci soudruzi dnes pro změnu se mi málem "podival do kufru" služebního Pajera majitel Passatu...to bylo jen tak tak...To by zase bylo KRÁSNÉ RÁNO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tomu se řiká prekérka... podobně jako HF zabudovaná v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romane ujizdej jdou ti po zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Romane ty máš na tie zadky šťastie... Editováno: 12. Květen 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Kluci: ted volala pani likvidátorka z Kooperativy a KONEČNĚ posílaji peníze na učet!!!! Po dvou měsicich trápení by to měla být vyřízená záležitost.Na SH to musíme nějak zapít!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To mi jen utvrzuje brachuv nazor na Kooperativu .... zlata ČS... zustanu u ni a basta, ikdyz je nejdrazsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ahoj Michale.Oni na to maji prej ze zákona až tři měsice a hlavně že to dopadlo.Po tom hektickém ránu to byla suprová zpráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) někteří jedinci by si měli dát pozor na to co říkají... aby se třeba nedozvěděli díky své prostořekosti něco, co by je myslím asi nepotěšilo.. to roman: tak to gratuluju, že už se s Tebou pojišťovna srovná.. to fešák: kooperativa sou hrozný hajzli.. Editováno: 12. Květen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tady je posledni dobou pres den nejak zdechlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nj... ale lhát se nemá BéKáčko... fakt nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dnes po dlouhé době pokuta! Zmrdy jedny z MP za to že jsem stál pět minut na místě pro rezidenta.Už mi ocas chtěl nasazovat botičku takže jsem lehčí o 200,-Kč Nesnáším MP-buzeranty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a MP zas nesnáší "buzeranty" co parkujou tam kde nemaj!!! nic osobního Romčo! just a joke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Nemám rád ani buzeranty ani MP. PČR ale jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ty jooo...nasralo mě to fakt.Stál jsem tam jen 5 minut-nekecám.Ale už to to rozchodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to je smolík Romane, kolikrát někdo někde stojí dlouho a nic.. bohužel pravidla praví jasně.. i když nevím zda není nějaká vyjímka.. to Rosťa: buzeranty nebo gaye? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to je smolík Romane, kolikrát někdo někde stojí dlouho a nic.. bohužel pravidla praví jasně.. i když nevím zda není nějaká vyjímka.. to Rosťa: buzeranty nebo gaye? já třeba vim, že bych jako měšťák dával botičky jako švec prťavec.. ale já jsem byl vždycky svině.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Je to smola Romane, ale je jedno koľko si tam stál, niektorí majú to šťastie, že si ich nikdo nevšimne aj keď na takých miestach stoja podstatne dlhšie... Roberte ja na ich mieste by som robil to isté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to je smolík Romane, kolikrát někdo někde stojí dlouho a nic.. bohužel pravidla praví jasně.. i když nevím zda není nějaká vyjímka.. to Rosťa: buzeranty nebo gaye? já třeba vim, že bych jako měšťák dával botičky jako švec prťavec.. ale já jsem byl vždycky svině.. Myslím že to vyjde na stejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to Lubino: ostatně je to jejich práce.. rosta: v legraci: rozdíl mezi buzerantem a gayem je, že jeden nosí hadry z trhu a druhej od Gucciho.. bez legrace: to neni nemoc, to je vrozený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.