Květen 12, 200916 r se někdo snaží bejt vtipnej.. Viktor asi neví o 11.7. dalsi dobrou zpravou je ze SRAZ SKODAHOME (skodahome club a octavia club) - je jiz PROSTI VIKEND Hlavnim dnem je sobota tak doufam ze vas hodne dorazi at opet porazime skodahome club co se tyce poctu clenu dorazivsich na sraz !!! Vice info o srazu najdete samozrejme na strankach Octaviaclub.cz Takze vas jeste jednou zvu do Prahy na nejvetsi nas letosni sraz a tesim se na videnou
Květen 12, 200916 r Ja len dúfam, že mi tento týždeň príde kartička OC keď že ich minulý týždeň poslal 80 a na sz ani mail som nedostal žiadnu odpoveď.... A PROSTI VIKEND??? som myslel že tento...
Květen 12, 200916 r mně přišla po roce konečně taky, takže Ti jí kdyžtak pujčím Lubo.. a on to je tento víkend ale to je taková zkurv.. mluva pražáků
Květen 12, 200916 r Tak snáď ich presvedčí nálepka Škodahome na zadnom okne... Nemám ani jedno - kartička je nevím kde a nálepky OC nevozím
Květen 12, 200916 r Ja prificim uz v patecek spolecne s brnenskou knajpou Uz se tesim jak ziiip Taky taky Míšo. Michale ja sa tiež budem snažiť ísť s brnenskou knajpou v piatok... A já už tam budu sedět na křesílku, nohy nahoře, auto naleštěné, pivko u sebe
Květen 12, 200916 r Nemám ani jedno - kartička je nevím kde a nálepky OC nevozím Tak ale teba už poznajú a ja tam budem "nový"...
Květen 12, 200916 r Rosťo po Prahe by som to asi nezvládol, to by navigácia dostala hoodne zabrať... Ale keby chceli zaviezť na slovensko neni problém...
Květen 12, 200916 r a ještě za lidovou cenu 99,- kč za kilometr no šak jedine tak, vieš aký drahý je dojazd zo slovenska??
Květen 12, 200916 r pánové to bude prdeeeel nepřiveze někdo soudek? Resp, neni problem pak někam sjet a nakoupit maso i chlast.. budu muset v pátek dopoledne oprášit gril :-D
Květen 12, 200916 r a nechceš robiť rovno šoféra??? Lubo to bych musel dát 10 piv a pak bych zas chodil stále na WC
Květen 12, 200916 r Tak soudruzi!!! Jsem zvědavej kdo bude první co si ho pořídi tady od nás: http://tn.nova.cz/zpravy/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.