superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 se někdo snaží bejt vtipnej.. Viktor asi neví o 11.7. dalsi dobrou zpravou je ze SRAZ SKODAHOME (skodahome club a octavia club) - je jiz PROSTI VIKEND Hlavnim dnem je sobota tak doufam ze vas hodne dorazi at opet porazime skodahome club co se tyce poctu clenu dorazivsich na sraz !!! Vice info o srazu najdete samozrejme na strankach Octaviaclub.cz Takze vas jeste jednou zvu do Prahy na nejvetsi nas letosni sraz a tesim se na videnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ja len dúfam, že mi tento týždeň príde kartička OC keď že ich minulý týždeň poslal 80 a na sz ani mail som nedostal žiadnu odpoveď.... A PROSTI VIKEND??? som myslel že tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 mně přišla po roce konečně taky, takže Ti jí kdyžtak pujčím Lubo.. a on to je tento víkend ale to je taková zkurv.. mluva pražáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak snáď ich presvedčí nálepka Škodahome na zadnom okne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak snad přijede co nejví OII kařů ne? Bude prdel chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ja prificim uz v patecek spolecne s brnenskou knajpou Uz se tesim jak ziiip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Taky taky Míšo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Michale ja sa tiež budem snažiť ísť s brnenskou knajpou v piatok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak snáď ich presvedčí nálepka Škodahome na zadnom okne... Nemám ani jedno - kartička je nevím kde a nálepky OC nevozím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ja prificim uz v patecek spolecne s brnenskou knajpou Uz se tesim jak ziiip Taky taky Míšo. Michale ja sa tiež budem snažiť ísť s brnenskou knajpou v piatok... A já už tam budu sedět na křesílku, nohy nahoře, auto naleštěné, pivko u sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak to jsem zvědavej Mišáku. Nech mi tam jedno natočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Nemám ani jedno - kartička je nevím kde a nálepky OC nevozím Tak ale teba už poznajú a ja tam budem "nový"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Neboj Lubo. Ty co je nedostali jsou tam zapsaný a ví o tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nebojím Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 stačí když si necháš na střeše tu cedulku TAXI a nikdo si Tě nesplete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak tá tam naschvál bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Aby tě pak nezneužívali opilci na rozvoz Práglem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rosťo po Prahe by som to asi nezvládol, to by navigácia dostala hoodne zabrať... Ale keby chceli zaviezť na slovensko neni problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a ještě za lidovou cenu 99,- kč za kilometr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Já si dám 7 piv a budu ti dělat navigátora co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a ještě za lidovou cenu 99,- kč za kilometr no šak jedine tak, vieš aký drahý je dojazd zo slovenska?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Já si dám 7 piv a budu ti dělat navigátora co ? a nechceš robiť rovno šoféra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 pánové to bude prdeeeel nepřiveze někdo soudek? Resp, neni problem pak někam sjet a nakoupit maso i chlast.. budu muset v pátek dopoledne oprášit gril :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a nechceš robiť rovno šoféra??? Lubo to bych musel dát 10 piv a pak bych zas chodil stále na WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak soudruzi!!! Jsem zvědavej kdo bude první co si ho pořídi tady od nás: http://tn.nova.cz/zpravy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.