Květen 12, 200916 r Tak kdyby si nahodou vyjel drive nez brnenska knajpa, tak dej vedet. Ale spise asi vyjedes pozdeji nez drive ze? To budem vedieť zajtra, ak si vybavím na piatok dovolenku v práci tak asi pôjdem za knajpou na zámeček už vo štvrtok večer....
Květen 12, 200916 r no to môžu... ale našťastie sem nikto z môjho okolia nechodí a tu mi to nevadí... idem už aj ja spať... dobrúú noc...
Květen 13, 200916 r Krásné dobré ránko.Kucííí...mě se zdal sen že jsem jel umýt auto na myčku a někdo mě během deseti minut sundal hlinikáče během deseti minut...docela fofr...ty jooo-to bylo hnusny probuzení.Muselo se mi to zdát k ránu protože během chviličky pak zvonil budim...Brrrr!!!
Květen 13, 200916 r Autor mě se dneska zdálo, že jsem koupil na fóru 17" Zenithy!!! za 500,- asi čórky!!
Květen 13, 200916 r Tak jsem zvědavej na Vaše další pozdravy... Nazdar soudruzi! [Ty-Vy máte radostně a hlasitě odpovědět Nazdar soudruhu kapitáne!]
Květen 13, 200916 r Zdar 'soustruhu kapitáne'.. Dneska po Praze prej nějaký olejový skvrny, někde kamion a nedá se to nijak ojebat jinudy.
Květen 13, 200916 r Zdar 'soustruhu kapitáne'..Dneska po Praze prej nějaký olejový skvrny, někde kamion a nedá se to nijak ojebat jinudy. V pondělí jsem jen přes 15 km přes Prahu 2x tak dlouho jako 150 km do Prahy
Květen 13, 200916 r Mišáku: rád bych v pátek.Mám předběžně i kde spát...budu spinkat asi s MichálkemK s tim našim ostravakem co máji krátké zobáky Ale všechno závisi na Zdence(má paní) a na hlidání mých školáku.Tak asi takhle.
Květen 13, 200916 r http://www.pensionrepy.cz/ V pondělí jsem jen přes 15 km přes Prahu 2x tak dlouho jako 150 km do Prahy Fakt lidové ceny. :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.