lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak kdyby si nahodou vyjel drive nez brnenska knajpa, tak dej vedet. Ale spise asi vyjedes pozdeji nez drive ze? To budem vedieť zajtra, ak si vybavím na piatok dovolenku v práci tak asi pôjdem za knajpou na zámeček už vo štvrtok večer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 takže to budeš riskovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Maroš asi áno... uvidím zajtra... a zase až toľko piť nebudem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 piť veľa nemusíš, ale zrežírovať to môžu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no to môžu... ale našťastie sem nikto z môjho okolia nechodí a tu mi to nevadí... idem už aj ja spať... dobrúú noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj kluci... jak se vede??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nazdar atlete právě probíhá ranní káva a snídaně v práci u stránek fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Krásné dobré ránko.Kucííí...mě se zdal sen že jsem jel umýt auto na myčku a někdo mě během deseti minut sundal hlinikáče během deseti minut...docela fofr...ty jooo-to bylo hnusny probuzení.Muselo se mi to zdát k ránu protože během chviličky pak zvonil budim...Brrrr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dobré ránko pánové... Roman tak to bol nepríjemný sen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 mě se dneska zdálo, že jsem koupil na fóru 17" Zenithy!!! za 500,- asi čórky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Vorlajz ale já mám R18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zdarec chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj holki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) ahoj hermafroditi.. Editováno: 13. Květen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak jsem zvědavej na Vaše další pozdravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ty woe totaálně zacpaná Praha. Kolaps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zase? Já myslel, že to bylo jen pondělí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak jsem zvědavej na Vaše další pozdravy... Nazdar soudruzi! [Ty-Vy máte radostně a hlasitě odpovědět Nazdar soudruhu kapitáne!] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Konečně někdo rozumnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zdar 'soustruhu kapitáne'.. Dneska po Praze prej nějaký olejový skvrny, někde kamion a nedá se to nijak ojebat jinudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Konečně někdo rozumnej... Kdy Ty dorazíš na ŠH?? Hodinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zdar 'soustruhu kapitáne'..Dneska po Praze prej nějaký olejový skvrny, někde kamion a nedá se to nijak ojebat jinudy. V pondělí jsem jen přes 15 km přes Prahu 2x tak dlouho jako 150 km do Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Mišáku: rád bych v pátek.Mám předběžně i kde spát...budu spinkat asi s MichálkemK s tim našim ostravakem co máji krátké zobáky Ale všechno závisi na Zdence(má paní) a na hlidání mých školáku.Tak asi takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 http://www.pensionrepy.cz/ V pondělí jsem jen přes 15 km přes Prahu 2x tak dlouho jako 150 km do Prahy Fakt lidové ceny. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To byl omyl, to je obsah schránky, jsem hledal kam se mi ztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.