Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dakujem Maros. Niekoho poznam ale niekoho nie. Super

Mároš: jsi borec! Pěkně jsi to popsal-mě by to takhle nenapadlo! kol5

vďaka, ale zas až tak ma chváliť nemusíš :D:wub::palec2:

Já vím že dobré zboží se chváli samo...

Jinak jsem byl střihat jehličany venku a jsem pěkně podrápanej :aggressive: dal jsem si sprchu a je mi krásně.

Co Michal? Už se tady objevil?

nebol som tu, ale pozerám, že o 16tej bol prihlásený...

Tak aspon že už je doma.

Caute chlapaci... Tak nez jsem se prokousal vsema prispevkama v OII, tak uz bych si za tu dobu snad repasoval turbo :smich::smich: zas prehanite :p ... No tak aspon ze jsem konecne doma, ale citim se jako bez kouli, kdyz tu nemam svuj kocar :(:feve::help: . Co se stalo, stalo se, budu jen doufat, ze nebude treba nove turbo a ze bude stacit vycistit... Jinak bych chtel strasne moc podekovat vsem za pomoc, vsem co meli starost a chteli okamzite pomoci. Obzvlast Lubovi, ktery mi delal skoro porad eskortu, cestou tam a tim kousickem nazpatek :smich: a pak brnenske knajpe!!! tohle jim nikdy nezapomenu, naprosto skveli, bombovi lidi.. cekali se mnou vic jak 3hodiny na tom 60km za Prahou a pomahali mi co to slo a psychicky podporovali...Taky musim jmenovite podekovat SKAJOVI a Snizkovi, ze me hodili s autickem do Prahy a pak jsme leteli(doslova) smer Brno :smich: ... Fakt, to se jen tak nevidi... Jeste bych chtel podekovat Rolbarovi, ktery mi ochotne napichnul na SH auto na VAG a zjistil o co jde. A nakonec Garnymu, spravny chlapik, ktery na me cekal snad do 1 hodiny v noci, az mu tam privezu auto... ve stredu by to melo byt hotove, tak jsem vazne zvedav. drzte mi palecky :palec2::palec2::palec2:

jinak nahraju nejake fotky k sobe do vlakna, ale moc jich nemam :) nebyl cas fotit... A co se tyce SH....naprosto bombova akce, nemela snad zadnou chybu, aji to pocasi bylo nakonec takovy ideal. :palec2:

Michale rádo sa stalo, od toho tu predsa sme aby sme si vzájomne pomohli keď sme niekde nablízku alebo máme spoločnú cestu... ;):palec2:

Držím palec, at to dobře dopadne a moc nestojí -_-

Caute chlapaci...

Ja chci podekovat tobe ze jsem si mohl popovidat s pani z pojistovny. Takove poteseni uz jsem dlouho nemel.... moc ti dekuji

Ja chci podekovat tobe ze jsem si mohl popovidat s pani z pojistovny. Takove poteseni uz jsem dlouho nemel.... moc ti dekuji

tak ja ti zase nekdy zavolam, az bude treba a rad te znova potesim :smich: no problemo amigo mio.... Jo a jeste diky za jizdu Šumi :p:p

Míšo tak držím palce ať ti to dopadne. Aá budeš v Práglu zastav se na kafčo. :palec2:

Slyšel jsem to vyprávět...a mužu říct že škoda jen že to kluci ten rozhovor nennahráli třeba do mobilu... :smich:

tak ja ti zase nekdy zavolam, az bude treba a rad te znova potesim :smich: no problemo amigo mio.... Jo a jeste diky za jizdu Šumi :p:p

jasna paka .. velebnosti.....

Snižku: nemáš Ty tátu Shumachera?

Rosto: Ty fotky se mi vrací-jsou velky.Napiš mi na skype a já Ti je pošlu přes skype.Plati?

Snižku: nemáš Ty tátu Shumachera?

Michael Schumi ešte nie je taký starý :D Jedine Schumiho staršieho :D:palec2:

Rosto: Ty fotky se mi vrací-jsou velky.Napiš mi na skype a já Ti je pošlu přes skype.Plati?

Ten tvůj Skype je nějakej divnej. Není to zelený. Uý jsem psal.

Hlavne som tam ja s P.T., Milesom a Viktorom kol5:palec2: :palec2: :palec2::smich:

Přesně tak.Co jste hledali v Korejčiku? ;)

Pozerali sme ako vymeniť 1,6ku za slušnú 1,9ku :):smich: :smich: :palec2:

To by se Milan asi nedoplatil ale hlavně mu to docela i jede.Jel za mnou a dejchal mi na záda z D11 až na misto srazu.

Motor :help: , a jinak mi tam jde vidět moje mastodontní prdel, zejtra jedu na kole a pak výpady :wallbash: ....

Jeli jste jak p....í, hold se bojíte v Praze radarů :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.