Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Caute chlapaci... Tak nez jsem se prokousal vsema prispevkama v OII, tak uz bych si za tu dobu snad repasoval turbo :smich::smich: zas prehanite :p ... No tak aspon ze jsem konecne doma, ale citim se jako bez kouli, kdyz tu nemam svuj kocar :(:feve::help: . Co se stalo, stalo se, budu jen doufat, ze nebude treba nove turbo a ze bude stacit vycistit... Jinak bych chtel strasne moc podekovat vsem za pomoc, vsem co meli starost a chteli okamzite pomoci. Obzvlast Lubovi, ktery mi delal skoro porad eskortu, cestou tam a tim kousickem nazpatek :smich: a pak brnenske knajpe!!! tohle jim nikdy nezapomenu, naprosto skveli, bombovi lidi.. cekali se mnou vic jak 3hodiny na tom 60km za Prahou a pomahali mi co to slo a psychicky podporovali...Taky musim jmenovite podekovat SKAJOVI a Snizkovi, ze me hodili s autickem do Prahy a pak jsme leteli(doslova) smer Brno :smich: ... Fakt, to se jen tak nevidi... Jeste bych chtel podekovat Rolbarovi, ktery mi ochotne napichnul na SH auto na VAG a zjistil o co jde. A nakonec Garnymu, spravny chlapik, ktery na me cekal snad do 1 hodiny v noci, az mu tam privezu auto... ve stredu by to melo byt hotove, tak jsem vazne zvedav. drzte mi palecky :palec2::palec2::palec2:

jinak nahraju nejake fotky k sobe do vlakna, ale moc jich nemam :) nebyl cas fotit... A co se tyce SH....naprosto bombova akce, nemela snad zadnou chybu, aji to pocasi bylo nakonec takovy ideal. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...