XXX TOMCAT XXX Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dakujem Maros. Niekoho poznam ale niekoho nie. Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Mároš: jsi borec! Pěkně jsi to popsal-mě by to takhle nenapadlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 vďaka, ale zas až tak ma chváliť nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já vím že dobré zboží se chváli samo... Jinak jsem byl střihat jehličany venku a jsem pěkně podrápanej dal jsem si sprchu a je mi krásně. Co Michal? Už se tady objevil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nebol som tu, ale pozerám, že o 16tej bol prihlásený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak aspon že už je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Caute chlapaci... Tak nez jsem se prokousal vsema prispevkama v OII, tak uz bych si za tu dobu snad repasoval turbo zas prehanite ... No tak aspon ze jsem konecne doma, ale citim se jako bez kouli, kdyz tu nemam svuj kocar . Co se stalo, stalo se, budu jen doufat, ze nebude treba nove turbo a ze bude stacit vycistit... Jinak bych chtel strasne moc podekovat vsem za pomoc, vsem co meli starost a chteli okamzite pomoci. Obzvlast Lubovi, ktery mi delal skoro porad eskortu, cestou tam a tim kousickem nazpatek a pak brnenske knajpe!!! tohle jim nikdy nezapomenu, naprosto skveli, bombovi lidi.. cekali se mnou vic jak 3hodiny na tom 60km za Prahou a pomahali mi co to slo a psychicky podporovali...Taky musim jmenovite podekovat SKAJOVI a Snizkovi, ze me hodili s autickem do Prahy a pak jsme leteli(doslova) smer Brno ... Fakt, to se jen tak nevidi... Jeste bych chtel podekovat Rolbarovi, ktery mi ochotne napichnul na SH auto na VAG a zjistil o co jde. A nakonec Garnymu, spravny chlapik, ktery na me cekal snad do 1 hodiny v noci, az mu tam privezu auto... ve stredu by to melo byt hotove, tak jsem vazne zvedav. drzte mi palecky jinak nahraju nejake fotky k sobe do vlakna, ale moc jich nemam nebyl cas fotit... A co se tyce SH....naprosto bombova akce, nemela snad zadnou chybu, aji to pocasi bylo nakonec takovy ideal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Michale rádo sa stalo, od toho tu predsa sme aby sme si vzájomne pomohli keď sme niekde nablízku alebo máme spoločnú cestu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Držím palec, at to dobře dopadne a moc nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Caute chlapaci... Ja chci podekovat tobe ze jsem si mohl popovidat s pani z pojistovny. Takove poteseni uz jsem dlouho nemel.... moc ti dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ja chci podekovat tobe ze jsem si mohl popovidat s pani z pojistovny. Takove poteseni uz jsem dlouho nemel.... moc ti dekuji tak ja ti zase nekdy zavolam, az bude treba a rad te znova potesim no problemo amigo mio.... Jo a jeste diky za jizdu Šumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Míšo tak držím palce ať ti to dopadne. Aá budeš v Práglu zastav se na kafčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Slyšel jsem to vyprávět...a mužu říct že škoda jen že to kluci ten rozhovor nennahráli třeba do mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tak ja ti zase nekdy zavolam, az bude treba a rad te znova potesim no problemo amigo mio.... Jo a jeste diky za jizdu Šumi jasna paka .. velebnosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snižku: nemáš Ty tátu Shumachera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Rosto: Ty fotky se mi vrací-jsou velky.Napiš mi na skype a já Ti je pošlu přes skype.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snižku: nemáš Ty tátu Shumachera? Michael Schumi ešte nie je taký starý Jedine Schumiho staršieho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Rosto: Ty fotky se mi vrací-jsou velky.Napiš mi na skype a já Ti je pošlu přes skype.Plati? Ten tvůj Skype je nějakej divnej. Není to zelený. Uý jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tady jsou docela hezky fotečky: http://gallery.skodahome.cz/8-sraz-skodahome-cz-g75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Hlavne som tam ja s P.T., Milesom a Viktorom :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Přesně tak.Co jste hledali v Korejčiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Pozerali sme ako vymeniť 1,6ku za slušnú 1,9ku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 To by se Milan asi nedoplatil ale hlavně mu to docela i jede.Jel za mnou a dejchal mi na záda z D11 až na misto srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Motor , a jinak mi tam jde vidět moje mastodontní prdel, zejtra jedu na kole a pak výpady .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jeli jste jak p....í, hold se bojíte v Praze radarů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.