Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Rosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 On musel jet pomalu bez tak měl ještě dvojku v krvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No tak to nevím ale asi ten páteční večer byl hooodně náročnej! škoda že jsem nejel v pátek i když vím že bych asi dělal psí kusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jj chlast je záhuba lidstva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 mal si prísť v piatok, aspoň by ti Kubik spravil drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A o fitku mi ani nemluv!!! Mílo,na železo jsem nesáhnul už týden! Do prdele! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já cvičil dnes a bylo mi blujno, asi jsem to nějak přepísk či co, večer jsem šel ještě na zdravotní procházku do parku aby byl doma klid a ted PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 On musel jet pomalu bez tak měl ještě dvojku v krvi... Myslím že to bylo asi tak. Dvojka v krvi čeče. Ráno se mi ještě motala šiška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Myslím že to bylo asi tak. Dvojka v krvi čeče. Ráno se mi ještě motala šiška. to bolo od toho tlaku ako sa menilo počasie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A zitra zase rachota.Škoda jen že všichni po vyhlášení odjeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já musel do práce, proto jsem tak odjel. A zejtra znova, ale v pátek mám dovču a jedu na moravu ladit facelifta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ja som ani vyhlásenie nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Noo pravda, ja jsem ani jezdit nemusel a vyslo by to nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Mílo: a kdy budou folie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Noo pravda, ja jsem ani jezdit nemusel a vyslo by to nastejno Tak zas budeš mít turbo jako nový. Ber to z tý lepší stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 25.5.2009 v 08.00 hodin 15% propustnost zn. llumar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kluci: jsem slavnej! ani nevím kdo a kdy to nahrávál...: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=425 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kde ti to budou dělat Mlane? A koštuje to kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kluci: jsem slavnej! ani nevím kdo a kdy to nahrávál...:http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&start=425 no veď tam bolo asi 8 ľudí aj viac, ale že to natáčali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 4tis http://www.autofolie-llumar.cz/, není to žádná reklama, neboť ještě nevím jak to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jinak je určený termin pro podzimní sraz škodahome...Víte o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 víme!!! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 GDI má bejt ten srazík, jestli stihnu poladit facelifta aby stál někomu aspoň za vyfocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 4tis http://www.autofolie-llumar.cz/, není to žádná reklama, neboť ještě nevím jak to dopadne... 4 litry za dvě okna? Není to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.