Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Já je taky obdivuju, nebot dnes na to hážu kopr bud to okecám z praxe nebo přijdu příště... Editováno: 19. Květen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) alebo si pokecáš ako ja dnes o autách, výkone a potom o bitke na východe keď bol u nás profák :smich: a to mi núkal ešte aj víno aby sme si dali masaker Editováno: 19. Květen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hmm k vám pujdu študýrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Maroš tak to si mal dobrú skúšku... kde sú tie časy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mílo: a Ty děláš vysokou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nee, blbec jsem šel na vyšší odbornou, kokos taky je to na tři roky jako vysoká, mělo to bejt domluvený only za účast a nějak se to zvrtlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Maroš tak to si mal dobrú skúšku... kde sú tie časy.... to je jediný taký schopný profák na škole ale už bol aj v kóme a keď mi to dnes hovoril , a aj 5 mesiacov na vozíku, odvtedy zmenil pohľad na život....okrem iného má Audi RS6 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mároš: kdo je na vozíku? Jak se mu to stalo? Mílo: Ty to dáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Mároš: kdo je na vozíku? Jak se mu to stalo? už nie je, teraz neviem, bol pred 5 rokmi na rokovaní - on je právnik, zrazu sa mu začiernilo pred očami, a odpadol....manželke poslali telegram - manžel umiera, tak si to vieš predstaviť mal operáciu mozgu(prasknutá cievka) + bol v kóme a potom 5 mesiacov na vozíku, už myslel že nech radšej zomrie, ale začal veriť v lepšie a dnes už chodí a užíva si život...je to asi osud, a po tom čo mi povedal dnes ho obdivujem Editováno: 19. Květen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Romane já musím, jinak končím na fleku v práci, smlouva na dobu určitou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mílo: děláš si prdel nebo to mysliš vážně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ne nedělám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vždyt máte podstav! Ale aspon to je dobrá motivace na druhou stranu pro Tebe...je to blby ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Já jsem hrál závodně ping pong a strašně mě to bavilo. Tak to někdy zahrajem .. já jsem chodíval při střední hrávat do sportovního klubu, ale na závody ne. Taky mě to dost bavilo a rád si to občas zahraju i dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj Viktore.Fajn.Zkusim na tu naši party 11 července zajistit nějaké to pinkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 JJ podstav je ale hold organizační struktura je pevně danná a pokud chci sedět kde sedím tak hold musím, motivace to je ale sejří mne to jako sviň :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj, to by bylo super , ale zas si kvůli tomu nepřidělávej moc starostí! Taky mám teď hafo učení, proto nemám čas tady moc chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Stůl zkusim zajistit-hlavně aby vyšlo počásko.Mimo ping pongu se bude hrát spoustu jiných her takže o zábavu nebude nouze-SLIBUJU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tolik sportu co tam bude snad mi to vyjde přijet nevím, nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Brý ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Rosto.Pozdravuj v Praze Michala.Máte něco v plánu? Společnej oběd nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 prej sexík... btw. Romčo, nechtěl jsi náhodou tu polituru na lak??? zase je ti líto peněz co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Bohužel máš pravdu.Michal tam předvedl tu černou leštěnku přímo na černou metalizu...a nahlodal mě Sám jsi viděl jak ten můj lak je dojebanej pořád si řikám jestli má cenu zkoušet to nano.Škoda žes neměl rozdělané balení toho nana na odzkoušení pro změnu na jiném mistě auta.Tys dostal novou várku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jj... v pohodě... já to nikomu necpu! třeba jednou změníš názor a vyzkoušíš to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Děkuju za skvělou reakci! Vidiš jak to jde když chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.