Červen 17, 200916 r A co formát a velikost, máš správné dle požadavků? Ja jsem to nedelal,na strance mi to ukazovalo automaticka uprava na zmenseni zapnuta,tak jsem mel za to že se to upravý.............zkusim to zmencit,dikes
Červen 17, 200916 r Tak to nevím, já je vždy zmenšuju mimo forum a dřív to určitě nezmenšovalo, možná teď, kdo ví...
Červen 17, 200916 r Čus škodováci...tak dnes po absolvování 3800 km a 12 hodinovém cestování jsem doma...
Červen 17, 200916 r Romane, Románku, konečně jsi zpět Myslím, že jménem všech mohu říct jak jsi nám chyběl...
Červen 17, 200916 r Ahoj Mišáku.Bohužel to samé nemohu řict já... Raději mi řekni jak jsi spokojený s telefonama?
Červen 17, 200916 r Mároš: Rakousko a pak Afrika...Taba-luxusní záležitost.Večer nebo zitra dám fotečky.
Červen 17, 200916 r Ahoj Mišáku.Bohužel to samé nemohu řict já... Raději mi řekni jak jsi spokojený s telefonama? No za reklamu emgetonu placený nejsem, tak bych to řekl asi tak, že mušky tam jsou, ale celkově mile překvapen. Ty mušky zkusím pořešit novým firmware a dočtením návodu
Červen 18, 200916 r Miles: vše nejlepší k svátku Milane.P.S až budeš generálem tak na mě snad nezapomeneš jak jsem Ti jako jeden z prvních popřál na foru
Červen 18, 200916 r Nevite nekdo kdo ze zdejsich clenu ma na sve OII na obou stranach RS koncovky vyfuku ? Nekde jsem to u nekoho pred casem videl, ale ted to nemuzu najit
Červen 18, 200916 r Kully: co jsem provedl??? Mám černou černouci a je fakt že se mi to stalo dvakrát v HK že někoho jsem předjel a druhej nebo třeti den bylo tady na foru že jezdím jako dobytek což samozř.neni pravda.
Červen 18, 200916 r Neboj, nic se nestalo a zatim jsem te nikde nepotkal Ale zajimaji me ty dve dvojite koncovky vyfuku - jak mas vyreseny naraznik ? Jen vyrezana dira nebo i nejak posvarovany ? A jak je to s tim druhym vyfukem ? Asi jsi kvuli nemu musel odrezat tazne oko ? A je ten druhy vyfuk funkcni ? Asi to mas napsane ve svem topicu, ale nez to v tech 167-mi strankach najdu ... Upraveno Červen 18, 200916 r od kully
Červen 18, 200916 r Kully: co jsem provedl??? Mám černou černouci a je fakt že se mi to stalo dvakrát v HK že někoho jsem předjel a druhej nebo třeti den bylo tady na foru že jezdím jako dobytek což samozř.neni pravda. vieš komu to hovor
Červen 18, 200916 r Mároš: fakt nevím! Kully: ano.Je to plně funkční výfuk s jedinou nevýhodou že se muselo odřezat tažné oko.Narazník je vyřízlý pouze na druhé (pravé straně) straně a dokonce je to vic zapuštěné nahoru než originál-výhoda třeba v terénu že neškrtáš tim posledním dílem výfuku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.