votas83 Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 A co formát a velikost, máš správné dle požadavků? Ja jsem to nedelal,na strance mi to ukazovalo automaticka uprava na zmenseni zapnuta,tak jsem mel za to že se to upravý.............zkusim to zmencit,dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Tak to nevím, já je vždy zmenšuju mimo forum a dřív to určitě nezmenšovalo, možná teď, kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Čus škodováci...tak dnes po absolvování 3800 km a 12 hodinovém cestování jsem doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Romane, Románku, konečně jsi zpět Myslím, že jménem všech mohu říct jak jsi nám chyběl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj Mišáku.Bohužel to samé nemohu řict já... Raději mi řekni jak jsi spokojený s telefonama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Jak se vede a kde si bol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Mároš: Rakousko a pak Afrika...Taba-luxusní záležitost.Večer nebo zitra dám fotečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 a takovej tu byl klid :p :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Já měl větší klid kamaráde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahoj Mišáku.Bohužel to samé nemohu řict já... Raději mi řekni jak jsi spokojený s telefonama? No za reklamu emgetonu placený nejsem, tak bych to řekl asi tak, že mušky tam jsou, ale celkově mile překvapen. Ty mušky zkusím pořešit novým firmware a dočtením návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Mišo: to je rozumná odpověd...za málo peněz relativně hodně muziky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobrej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Rosťo ale jsempro real Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Miles: vše nejlepší k svátku Milane.P.S až budeš generálem tak na mě snad nezapomeneš jak jsem Ti jako jeden z prvních popřál na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dikes moc , nezapomněl jsem až tam budu , budeš mít povolenku jezdit rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Nevite nekdo kdo ze zdejsich clenu ma na sve OII na obou stranach RS koncovky vyfuku ? Nekde jsem to u nekoho pred casem videl, ale ted to nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Romariooo - Hificar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Fakt ? Ja mel za to, ze to bylo na zlute OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kully: co jsem provedl??? Mám černou černouci a je fakt že se mi to stalo dvakrát v HK že někoho jsem předjel a druhej nebo třeti den bylo tady na foru že jezdím jako dobytek což samozř.neni pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Neboj, nic se nestalo a zatim jsem te nikde nepotkal Ale zajimaji me ty dve dvojite koncovky vyfuku - jak mas vyreseny naraznik ? Jen vyrezana dira nebo i nejak posvarovany ? A jak je to s tim druhym vyfukem ? Asi jsi kvuli nemu musel odrezat tazne oko ? A je ten druhy vyfuk funkcni ? Asi to mas napsane ve svem topicu, ale nez to v tech 167-mi strankach najdu ... Editováno: 18. Červen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kully: co jsem provedl??? Mám černou černouci a je fakt že se mi to stalo dvakrát v HK že někoho jsem předjel a druhej nebo třeti den bylo tady na foru že jezdím jako dobytek což samozř.neni pravda. vieš komu to hovor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mároš: fakt nevím! Kully: ano.Je to plně funkční výfuk s jedinou nevýhodou že se muselo odřezat tažné oko.Narazník je vyřízlý pouze na druhé (pravé straně) straně a dokonce je to vic zapuštěné nahoru než originál-výhoda třeba v terénu že neškrtáš tim posledním dílem výfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Taky gratulace Milo. Ať se ti dále daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nemá niekto cestu do Brna zo Slovenska? asi nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ti nepučej auto maroš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.