Lancelot Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Tak jestli je to pravda, jakože ne, tak je to na zabití ten chlap. V paneláku řezat na cirkulárce nebo štípat dřevo, to si nedokážu představit Editováno: 19. Červen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Sou takový pošuci Lance,bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ale však co - noční klid je od 22:00 do 06:00 - mezitím si může třeba skákat po obýváku s motorovým dusadlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 To je fakt Jirko. Nebo jezdit s bagrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Rosto: tak každopádně zitra na tu 9 doraž at mužeme vypálit směr Morava.Musim po cestě vzit Vervu abych měl lepší odpich Bereš nějaky lahváče nebo budeme po cestě sosat vodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Budem sosat vodu abycho večer vydrželi. Jo a moc netankuj ať si lehkej na startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ty woe...to je fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mě nenapadlo!!!!!!!!!!!!!!! Vyházim sedačku,hifi,zadní dveře a tak...at jsem první a natřu to Skájovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Nebo do kanystru a pak zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Rosto: vem každopádně navigaci protože jsem ji nechal zaktualizovat.Viš přesně kde to je nebo budeme bloudit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jako co myslíš ? Nádraží nebo Zámeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Oboje bejku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 To je nádraží zvonařka ? nebo jiná stanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Rosto: neřeš to a hlavně vem navigaci-v autě snad něco vymyslime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Dobre rano. Kluci nevite kam musi Policie mirit laserovym radarem aby zmerila rychlost vozidla ? Prece kdyz trefi sklo, tak paprsek projde a nevrati se (nezmeri me), z kapoty se zase odrazi jinam, tak ze by mirili na SPZ ? Nevite nekdo jak to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 (editace) berú ŠPZ hlavne, čo som videl v správach http://www.alab.sk/dokumenty/LaserWitness_SK.pdf Editováno: 20. Červen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Tak dnes jsem byl na Jarově a byla tam vystavená face RS v černé barvě a je maximálně luxusní, ten přední nárazník je naživo pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Dneska tu je nejak mrtvo Nevite nekdo neco blizsiho ohledne tech laserovych radaru ? A zda se, ze je asi nemaji vodotesne, protoze jsem jel v desti kolem hlidky co merila a meli vytahlou jen trojnozku a radar schovany v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Ahoj chlapci, som tu uz dlho nebol. Potrebujem pomoc. Zhanam nove ovladanie na podsvietenie palubovky bez ovladania vysky svetlometov. Takze to co je pre xenony. Neviete nahodou cislo tohto dielu. Alebo ak to niekto ma. Popripade vymenim za moje s ovladanim vysky svetlometov. Chcem to vymenit kvoli policajtom. Lebo nie vsetci su chapavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Cau. A nemohli by to mať napr. neviem (len tak z brucha) v Autokelly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak to netusim. Mas nejaky link alebo take nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 tak neviem či majú aj veci do interiéru, ale poistky a iné elektrosúčiastky majú, asi sa bude treba ísť opýtať osobne, ale dá sa to hľadať podľa kódu http://obchod.autokelly.sk/ http://autokelly.sk/sortiment/sortiment-pre-vozidla-skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Zdarec chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Kully: ohledně toho měření laserovou puškou Ti mužu říct naprosto přesně že to zaměřují mezi přední světla-to samé jsem zjištoval před tím než jsem si nechal udělat laserové rušičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Hello chlapi, tak snad konečně zejtra bude mít Míla 8 repro a bylo mi dnes doma oznámeno, že je to poslední upgrate faceliftu tento rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.