vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrou noc kluci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobrou noc strýčku Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pane vrchniii, jeste chvilku, dame jeste jedno ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ten milouštek je otras fakt jedna tragedia, vyzerá to "kolotočársky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrou noc kluci!!! dobrou Pavlíku, večerníček nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To zas bude nějaká fligna...napřed dobrou a nakonec tu bude ještě hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Taky to balim, dobrou noc kolegove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dobrou Majkle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 good morning Vietnam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 good morning Vietnam! Zdar jak Brno Vietname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 hh... kruci bych ještě spal.... venku je zas tak nějak hnusně... co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ja jeste nespal a mame tady super pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dobré ránko...6 hodin spánku-to je otřes.Chci spááát!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdarec chlapáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dobré ráánko kluci Už som v práci, ale vstávať sa mi nechcelo ani náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Kuci: je to k vzteku!!! Chybi mi jedná deska k plovoucí podlaze kvůli tomu musim objednávát celej balik...mě snad odvezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak se zeptej. Občas mívají podlaháři nějaký zbytky ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Proč já mám takovou smůlu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nevěš hlavu kamaráde. Bude zas dobře. :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Romčo, pojď se na chvíli odreagovat do papričky, potřebuju Tvojí radu Rosťa už byl, teď Ty a všichni další co maj chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jasná zpráva! Od Tebe mě taky chyběji reference ohledně my včerejší montáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Už je tam máš, jsem včera měl jinou práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Bré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdarec Speedere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 přátelé... z některých zákazníků bych blil... včera jsem sundaval jendomu, na pohled slušnýmu, pánovi jednu poličku z výstavního stojanu... už se nedá objednat, nevyrábí se, takže proč jí neprodat... dostal na ní slevu 40%!!! polička šla z úcyhtu krapet těžce, ale protože jsem šikula , tak jsem jí sundal... na úchytech jsem před zákazníkem došrouboval jak červíka na uchycení do držáku, tak čevíka na uchycení skla, aby se mu prostě neztrtily... dneska "farejer" přišel, že jeden ten úchyt je poškozenej, že jsem si toho včera nevšimli a že to třeba už poškodil ten náš obchoďák, kterej tu poličku před 3 rokama na ten stojan montovala atd... no blbost! ten úchyt jsem včera držel v ruce několikrát a tak výraznýho poškození bych si fakt všiml... evidentně mu to šlo ztěžka nasadit, tak do toho z obou stran něcím uhodil a udělal na úchytu 2 vrypy... co mě na tom sere, že mi takovýhle lidi dokážou do očí lhát, že to neudělali... z toho je mi na zvracení... člověk jim maximálně vyhoví, dá jim to za hubičku a nakonec vypadám, že jsem ho snda chtěl ošidit... chlapa jsem z krámu slušně vyprovodil, vrátil jsem mu peníze a příště se na lidi vyseru... no a včera taky libovka... měl jsem tu zákazníka, kterýmu jsem dělal návrh a vybral si koupelnovej nábytek asi za 18 tisíc... pak přišel, že ho viděl na netu - 18 %, tak říkám ok, tak já vám ho teda dám taky těch - 18 %... zákazník objednal bílej nábytek... odvezl si ho... a včera mi volá jeho manželka, že nábytek měl bejt v dekoru dřeva... takže lže... dokaž jim to, nedokážeš... sprostá byla do telefonu jako svině... dostala zadarmo návrh, slevu na obklady a zařizováky a na nábytek dokonce těch - 18%... proč na mě kurwa ty lidi nejsou aspoň slušný... dohodnul jsem s výrobcem, že ten nábytek vymění, ale že jim ho musím osobně dovézt, že si ho chtěj překontrolovat... ok, mám to cca 60 km... tak mluvím s tím zákazníkem, tentokrát s manželem, kterej uznal, že asi zapomněli zmínit, že chtějí ten nábytek v dekoru dřeva... když se k nám potom přišla jeho manželka zeptat, jak to tedy provedem, přičemž si furt mlela svou, tak o manželovi řekla, že to řekl jenom z toho důvodu, že není konfilktní a že se nerad háda... no to už jsem nechal bez komentáře... story pokračuje... ten původní nábytek tedy přivezl od této zákaznice nějakej jejich známej..., kterej byl na mě zase sprostej, že je to naše chyba, že navíc mi byli na zákazníka neslušný apod... no nejradši bych mu dal do držky... nejhorší na tom je, že toho zmrda potkávám 2x v týdnu, když chodím na tenis s neteří, páč jeho ratolest tam trénuje taky... takže mu vypustím gumy od auta nebo já nevím... ale bez odezvy to nenechám... no dál... kontroluju si nábytek... no a jako na potvoru je tam malej škrábaneček... tak mu to říkám, píšu to na dodák, on si to fotí.... a pak najednou... tak já chci ten nábytek vyreklamovat... já mu říkám, ok... takže chcete zase bílej... no to se zarazil a čuměl jak puk! hh.... každopádně od výrobce vím, že jestli si toho teda všimnou, tak budou chtít zaplatit opravu a tu já pak naúčtuju te "slušné" paní, stejně jako dopravu... zábava prodávat v obchodě co? ještě dotaz, asi na Karlose... kolik si mám účtovat za kilometr provozu osbního auta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.