Březen 30, 200916 r No ty origo hevery sou fakt vetchý...vyloženě na výjimečný použití, když píchneš...ale já je teda používám i na přezouvání a zatím drží, tak snad to tak zůstane
Březen 30, 200916 r Právě taky je používám i na přezouvání a fabii tedy už slouží asi 6 sezónu, ale není to moc příjemný pocit jak v tom heveru praská, když se to zvedá respektive dává dolů. to Romarioo: A to ti ti spadlo, když už jsi měl sundané kolo?
Březen 30, 200916 r Autor není lepší zajet do servisu a nechat to udělat profíky... já platil za přezutí vyvážených kol 126,- Kč... to je málo ne? mají to za 5 - 10 minut hotový a je to bez vztekání apod
Březen 30, 200916 r Autor a dneska jsem v TP viděl v jednom krámku hydraulický zvedák... nosnost 2 tuny a byl do litru... možná i míň
Březen 30, 200916 r Tiež to už tak robím Vorlajzi, pre istotu ich nechám ešte prevážiť, aspoň vidím či kolo nehádže a nechám si to vymeniť...
Březen 30, 200916 r a dneska jsem v TP viděl v jednom krámku hydraulický zvedák... nosnost 2 tuny a byl do litru... možná i míň Nojo, ale vlez si pod auto, ktery je podpirany 'hydraulickym zvedakem za min jak litr', to je na darwinovu cenu... :-/
Březen 30, 200916 r není lepší zajet do servisu a nechat to udělat profíky... já platil za přezutí vyvážených kol 126,- Kč... to je málo ne? mají to za 5 - 10 minut hotový a je to bez vztekání apod Souhlasím, taky si to nechávám měnit v servisu, ani ti ale nevím kolik chcou.. každopádně u Fábky to řešit nemusím
Březen 30, 200916 r není lepší zajet do servisu a nechat to udělat profíky... já platil za přezutí vyvážených kol 126,- Kč... to je málo ne? mají to za 5 - 10 minut hotový a je to bez vztekání apod Já to mám taky za chvilku a bez vztekání, ale hlavně ZADARMO
Březen 30, 200916 r Malej historickej kviz... dneska jsem potkal tohle cikuli, jestlipak vite, kdo je majitelem tohoto vozu ??? Napoveda: Je to strasnej blb, hloupej, tupej, omezenej a hnusnej plesnivej dedek, kterej se podilel na totalnim zlikvidovani tyhle zeme... Napoveda c.2: Zadnej z naaaaas, nebere takovyyy prachy..... jako tihleti Jandove..... a jini.... takova Helena Vondrackova...... dyt je to mila holka......
Březen 30, 200916 r Jakeš, bylo to v nějakém dokumentu, prostě v televizi a byl tam s tímhle autem. Asi se mu ta doba opravdu zamlouvala, nebo se hold nepřizpůsobil kapitalismu a nemá na lepší taky je to už starý děděk, jen co je pravda Upraveno Březen 30, 200916 r od Lancelot
Březen 30, 200916 r Je to jeden z Romů.. ale to jejich další dělení, co se hádaj tu u nás v Brně u soudu netuším ale tohle autíčko maj i jiní ještě.. ač převážně asi tmavší pleti PS: vyhrávám?
Březen 30, 200916 r Vyhrava Lancelot ! :) No ze by nemel na lepsi se mi nezda, on ma hodne dobrej duchod, pak mu urcite nekdo plati za neco, co na nekoho vi a mohl by rict, a v neposledni rade to auto parkuje pred jeho vilou, ktera ma hodnotu cca 30 mega, takze dedek je slusne ve vate, spis nechce budit pozornost.
Březen 30, 200916 r Autor Nojo, ale vlez si pod auto, ktery je podpirany 'hydraulickym zvedakem za min jak litr', to je na darwinovu cenu... :-/ ty lezeš při přezouvání pod auto??? hmm... nemohl bys mi to někdy natočita na video... obávám se, že popis nebude stačit!
Březen 30, 200916 r Autor na hovno... Slovánek zase tahá v Bolce za kratší konec... po druhé třetině 1:0 ... jsem jim zatím nedali za 5 třeti ani gól...
Březen 30, 200916 r ty lezeš při přezouvání pod auto??? hmm... nemohl bys mi to někdy natočita na video... obávám se, že popis nebude stačit! Ne, pointa je v tom, ze takovej heverek je imho na nic, na meneni kol je trosku zbytecny mit ten vozejcek s hydraulikou, co v garazi zabira misto a do auta se nevejde, a kdyz bych teoreticky potreboval z nejakyho jinyho duvodu vlyzt pod auto, radsi at ho drzi zavit na origo heveru, nez 'hydraulika' kvality by Lidl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.