SKAJA Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No ty origo hevery sou fakt vetchý...vyloženě na výjimečný použití, když píchneš...ale já je teda používám i na přezouvání a zatím drží, tak snad to tak zůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Scajo: Ty už máš taky přezuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Právě taky je používám i na přezouvání a fabii tedy už slouží asi 6 sezónu, ale není to moc příjemný pocit jak v tom heveru praská, když se to zvedá respektive dává dolů. to Romarioo: A to ti ti spadlo, když už jsi měl sundané kolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ano.Přesně tak.Spadlo to naštěsti na špalek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak to je smola Romane, mne takto kedysi spadla Audinka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 není lepší zajet do servisu a nechat to udělat profíky... já platil za přezutí vyvážených kol 126,- Kč... to je málo ne? mají to za 5 - 10 minut hotový a je to bez vztekání apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 a dneska jsem v TP viděl v jednom krámku hydraulický zvedák... nosnost 2 tuny a byl do litru... možná i míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tiež to už tak robím Vorlajzi, pre istotu ich nechám ešte prevážiť, aspoň vidím či kolo nehádže a nechám si to vymeniť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 a dneska jsem v TP viděl v jednom krámku hydraulický zvedák... nosnost 2 tuny a byl do litru... možná i míň Nojo, ale vlez si pod auto, ktery je podpirany 'hydraulickym zvedakem za min jak litr', to je na darwinovu cenu... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 není lepší zajet do servisu a nechat to udělat profíky... já platil za přezutí vyvážených kol 126,- Kč... to je málo ne? mají to za 5 - 10 minut hotový a je to bez vztekání apod Souhlasím, taky si to nechávám měnit v servisu, ani ti ale nevím kolik chcou.. každopádně u Fábky to řešit nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 není lepší zajet do servisu a nechat to udělat profíky... já platil za přezutí vyvážených kol 126,- Kč... to je málo ne? mají to za 5 - 10 minut hotový a je to bez vztekání apod Já to mám taky za chvilku a bez vztekání, ale hlavně ZADARMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 BAvíme se o otm stejným? lol moc mi totiž nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Malej historickej kviz... dneska jsem potkal tohle cikuli, jestlipak vite, kdo je majitelem tohoto vozu ??? Napoveda: Je to strasnej blb, hloupej, tupej, omezenej a hnusnej plesnivej dedek, kterej se podilel na totalnim zlikvidovani tyhle zeme... Napoveda c.2: Zadnej z naaaaas, nebere takovyyy prachy..... jako tihleti Jandove..... a jini.... takova Helena Vondrackova...... dyt je to mila holka...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Jakeš, bylo to v nějakém dokumentu, prostě v televizi a byl tam s tímhle autem. Asi se mu ta doba opravdu zamlouvala, nebo se hold nepřizpůsobil kapitalismu a nemá na lepší taky je to už starý děděk, jen co je pravda Editováno: 30. Březen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Je to jeden z Romů.. ale to jejich další dělení, co se hádaj tu u nás v Brně u soudu netuším ale tohle autíčko maj i jiní ještě.. ač převážně asi tmavší pleti PS: vyhrávám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Vyhrava Lancelot ! :) No ze by nemel na lepsi se mi nezda, on ma hodne dobrej duchod, pak mu urcite nekdo plati za neco, co na nekoho vi a mohl by rict, a v neposledni rade to auto parkuje pred jeho vilou, ktera ma hodnotu cca 30 mega, takze dedek je slusne ve vate, spis nechce budit pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nebo mu to auto prostě vyhovuje. Jinak co jsem vyhrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To raděj nechtěj asi ani vědět (někdy je lepší být druhý) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nojo, ale vlez si pod auto, ktery je podpirany 'hydraulickym zvedakem za min jak litr', to je na darwinovu cenu... :-/ ty lezeš při přezouvání pod auto??? hmm... nemohl bys mi to někdy natočita na video... obávám se, že popis nebude stačit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nazdar hoši. Tak jak vam dupou králici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 na hovno... Slovánek zase tahá v Bolce za kratší konec... po druhé třetině 1:0 ... jsem jim zatím nedali za 5 třeti ani gól... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ty lezeš při přezouvání pod auto??? hmm... nemohl bys mi to někdy natočita na video... obávám se, že popis nebude stačit! Ne, pointa je v tom, ze takovej heverek je imho na nic, na meneni kol je trosku zbytecny mit ten vozejcek s hydraulikou, co v garazi zabira misto a do auta se nevejde, a kdyz bych teoreticky potreboval z nejakyho jinyho duvodu vlyzt pod auto, radsi at ho drzi zavit na origo heveru, nez 'hydraulika' kvality by Lidl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL no sláva!!! 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 na Košice nemajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 OII v hlavni roli v Kobre 11 ted na nově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.