Březen 30, 200916 r Romariooo: Kdyz Simir je takovej crashpilot a likviduje jedno trojkove BMW za druhym tak museli uz zmenit znacku. Mozna diky tomu bude mit Skodovka ted vetsi prodejnost az se do toho Simir poradne "opře"
Březen 30, 200916 r Prave jsem to tu chtel napsat, dneska hrala Oktavinka hlavni roli v kobreee. byla krasna, jako vzdy. . tahle stejna uz tam jednou hrala
Březen 30, 200916 r Hosi kupte si take podstavce pod auto z Lidlu za par korun a mate to. Hele tohle prave chci, ptz budu natirat brzdy, kolik to kostuje v lidlu?
Březen 30, 200916 r Jj,chudák OII,to jí Semir hned v př.díle rozseká....Jinak pěkná....Capučíno,Pallasy,šíbr..
Březen 30, 200916 r Tohle ste četli ??? Hlavně Roman. http://www.novinky.cz/domaci/165027-v-hrad...zi-exekuci.html
Březen 30, 200916 r Dam tu par fotie z piatkovej akcie CHARITY NIGHT v style BLACK AND WHITE. Vsetko islo na charitu. Islo tam o tom ze skoro kazda krajina mala svoj stanok a predavali svoje tradicne jedlo a pitie. Bratia česi tam mali řízek a salát. A chlast točený pivečko, bechera a fernet. A potom bola šou.
Březen 30, 200916 r Tak vidis. Mame takeho sefa, ze nic nezorganizoval. Sme sa rozpravali s kolegom coje na fotke, ze by sme tam predavali alkohol. Ja tu mam par flias hrušky a on slivky. No a jedlo by sa tiez nejake zbuchalo. Ale ta vidis. Ale zabava bola po prdeli.
Březen 30, 200916 r Hosi, tohle jste videli?? Dobry navod: nejak jsem dostal hlad, za chvili prijedu zpatky
Březen 30, 200916 r Scajo: Ty už máš taky přezuto? Jo, já mám přezuto už od podzima ...jelikož moje zimáčky už končí, tak je sjedu na slick a pak teprve půjdou na scénu Pirellky Napoveda c.2: Zadnej z naaaaas, nebere takovyyy prachy..... jako tihleti Jandove..... a jini.... takova Helena Vondrackova...... dyt je to mila holka...... Nechci prudit, ale byla to Hanička Zagorovic...je vidět, že někteří už zapomněli
Březen 30, 200916 r Ja radsej by som nalieval. Sa ti aspon nechyti zaludku najprv halušky uvariť, a potom naliať, aby nesadlo na žalúdok
Březen 30, 200916 r no ale teď večer to nevim jestli někoho odlapneš.. ideální je vyčíhat si nějakou vyžranou rodinku :-D
Březen 30, 200916 r Chtěl jsem se Vás zeptat co tady zase vymyšleji nová pravidla v bazaru? V čem to nejvice spočívá? Muže mě to někdo objasnit v několika větách???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.