Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Marios: taky jsem viděl tu OII v Kobře...i němci maji asi krizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Romariooo: Kdyz Simir je takovej crashpilot a likviduje jedno trojkove BMW za druhym tak museli uz zmenit znacku. Mozna diky tomu bude mit Skodovka ted vetsi prodejnost az se do toho Simir poradne "opře" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Hosi kupte si take podstavce pod auto z Lidlu za par korun a mate to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Prave jsem to tu chtel napsat, dneska hrala Oktavinka hlavni roli v kobreee. byla krasna, jako vzdy. . tahle stejna uz tam jednou hrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Hosi kupte si take podstavce pod auto z Lidlu za par korun a mate to. Hele tohle prave chci, ptz budu natirat brzdy, kolik to kostuje v lidlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jj,chudák OII,to jí Semir hned v př.díle rozseká....Jinak pěkná....Capučíno,Pallasy,šíbr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Stalo to par eur. Neni to drahe a bolo to v akcii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tohle ste četli ??? Hlavně Roman. http://www.novinky.cz/domaci/165027-v-hrad...zi-exekuci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dam tu par fotie z piatkovej akcie CHARITY NIGHT v style BLACK AND WHITE. Vsetko islo na charitu. Islo tam o tom ze skoro kazda krajina mala svoj stanok a predavali svoje tradicne jedlo a pitie. Bratia česi tam mali řízek a salát. A chlast točený pivečko, bechera a fernet. A potom bola šou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 a Slováci nemali nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak vidis. Mame takeho sefa, ze nic nezorganizoval. Sme sa rozpravali s kolegom coje na fotke, ze by sme tam predavali alkohol. Ja tu mam par flias hrušky a on slivky. No a jedlo by sa tiez nejake zbuchalo. Ale ta vidis. Ale zabava bola po prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Si mal navariť halušky ;-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja radsej by som nalieval. Sa ti aspon nechyti zaludku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Si mal navariť halušky ;-))) Maroš :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Hosi, tohle jste videli?? Dobry navod: nejak jsem dostal hlad, za chvili prijedu zpatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Scajo: Ty už máš taky přezuto? Jo, já mám přezuto už od podzima ...jelikož moje zimáčky už končí, tak je sjedu na slick a pak teprve půjdou na scénu Pirellky Napoveda c.2: Zadnej z naaaaas, nebere takovyyy prachy..... jako tihleti Jandove..... a jini.... takova Helena Vondrackova...... dyt je to mila holka...... Nechci prudit, ale byla to Hanička Zagorovic...je vidět, že někteří už zapomněli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja radsej by som nalieval. Sa ti aspon nechyti zaludku najprv halušky uvariť, a potom naliať, aby nesadlo na žalúdok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 no ale teď večer to nevim jestli někoho odlapneš.. ideální je vyčíhat si nějakou vyžranou rodinku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nazdar Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ahoj....nějak mrtvo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Roman nasadil krytky ostrekovačov, dal fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Chtěl jsem se Vás zeptat co tady zase vymyšleji nová pravidla v bazaru? V čem to nejvice spočívá? Muže mě to někdo objasnit v několika větách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Roman ty si lakoval tie krytky? Nalepené silikónom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Maroš: máš pravdu! Už mám plnohodnotné auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.