Březen 31, 200916 r Dúfam, že to sem tak skoro nedorazí, nie je nás tu až tak moc a všetci sa poznáme... Ja už to tiež vypnem a otočím sa v posteli naopak... Dobrúú noc...
Duben 1, 200916 r Dobré ráánko... Aj u nás je zatiahnuté, ale asi 10° a už sem tam vykukne slniečko...
Duben 1, 200916 r ty kravo to je :prc: :prc: Za myho mladi bysme rekli ta by rvala jak 350 v bahne <;o))). Miso beres ji sebou na sraz do Beskyd ? To se musi videt a zazit live.
Duben 1, 200916 r Autor Olafe... ale tebe vidět nechce, takže nepojede!!! Lubi... to je fakt! :D btw. do těch Beskyd možná taky dorazím !!!
Duben 1, 200916 r neprud a di zvedat zimni misto do posilovny at z toho nejses zase posranej na podzim lol lol :smich: vorel: to me ale nezajima, po 5l slivovice je i ol@f princezna Upraveno Duben 1, 200916 r od Ol@f
Duben 1, 200916 r Autor Olafe, to jsem nějak nepochopil... ale jestli jde o posilovnu, tak to bude spíš otázka pro tebe ne???
Duben 1, 200916 r kuciii dneska je Apriiil z koho si vystrelime? Z mariose ? a sakra tak ted uz ne kdyz jsem to propalil v chatu coz ?
Duben 1, 200916 r Nazdárek chlapáci...... To vidim na firmě v kanclu když tam procházim....50%lidí tam předstírá práci a když přejedeš očima přes jejich monitor,tak tam maj zapnutý chaty,různé diskuze apod. .....pak tam každej hnije do večera a dohání to.... Tak dnes 20:00 ČESKO-SLOVENSKO...už se těšim.......ale bohužel si po těch posled.výkonech myslim že dostaneme od Slováků na budku... .....V tom případě jsem večer ani radši nepůjdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.