Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ty woe chlapi, Roman to fakt prodává.... :kol-16::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Tomu nevěřím

Blbost....dyť to pořád šperkuje,vylepšuje apod. ......leda že by to vyměnil za indickou TATU...to potom jo :smich:

Já taky moc ne.. :feve:

bullshit

Blbost....dyť to pořád šperkuje,vylepšuje apod. ......leda že by to vyměnil za indickou TATU...to potom jo :smich:

No právě. Nechal si udělat 4 laufy a teď to prodá ??? nechápu. :aggressive:

Ty Woe....Romariooo fakt vyměnil :o ....ted mi poslal SZ jak se mi jeho nová kárka líbí,ale mám prozatim zákaz řikat víc.....No pánové budete čumět jak tele na vrata....Fakt luxusní :palec2:

Nebude to len prvý aprííl???? lol:smich::smich:

To fakt ne.!!!!

No tak to som zvedavý čo Roman vymyslel... :)

Řeknu to takhle...už nebude patřit do klubu Škoda a vlastně už ani do koncernu....

Carlos...no tak teď už tomu nevěřím dvojnásob :p

jedine žeby to bol ten Accord??? ale neverím tomu....

• Autor

teď jsem mluvil s Romariem a říkal, že bude dávat ještě 4 laufy dopředu, to prej když couvá.. aby mu nešl kouř do výhledu... :kol-98:

Ty woe...o mě beze mě jo?

Tak asi takhle: klíče mám předávát odpoledne a pro to jiné vozidlo jedu v ponděli.Zustali mě zimní Vegy R16.Nechce někdo? Za 12 tisic i s novýma pneumatikama Pirelli SottoZerroII.

Ja bych mel zajeem...ale za 2000 kc beres?

co bys neudela pro kamarada ne? :)

Upraveno od Michal K.

Tak je to asi tak. Mluvil jsem z klukem co dělá někde tam jak Roman u ČEZU a prý se to tam povídalo už delší dobu, že jde do něčeho nového ??? Tak nevím jestli to je kachna nebo co. Ale prej nový autí. :feve:

Nee ted vazne, Romco, kamos by o ne mel zajem... Ale rikal, ze ma jen 10tis. Myslis to teda vazne?

Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá.

• Autor

já bych měl zájem jenom o ten vejfuk, řekněme za 500,- ??? lol

Michale: já jsem dal před hodinou inzerát na aukro a ozval se kluk z Olomouce že by je bral.Problém je pouze s dopravou.Když pro něj dojedeš tak je za 11 nechám.Sere mě že moje nastávajici auto je ted na zimákách :aggressive:

Vorlajz: Ty mě sereš.Děláš si z toho prdel ale já mám nervy jako prase! Tim autem jsem žil a těžko se mi loučí.To je snad pochopitelny,ne? Fakt na to serte protože mě neni do smichu ale ty prachy rozhodli.

Ty ses jouda.. Bych je od tebe vzal v tu sobotu jak pojedu pro naraznik, ale za tech 10500 ptz neco dam za dopravu za benzin, takze si to rozmysli. ja jeste zavolam tomu kamosovi :palec2:

borci nechte toho. Rikal jsem si ze dalsi zumu na 17" uz asi nechci, Romco potrebuju neco k telce az mi skonci call tak ti brnknu. Nebo kdyby jste nekdo vedeli kde maji skladem drzak TV STELL SHO-1022 budu vdecnej. Odpadl mi dodavatel a v patek ma jit televize i s falesnou deskou na zed a nemam drzak !!!!!!!!!!!!!!

Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá.

A darem mu dáš Fabii ženy, že :smich:?

Romane Romane...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.