Duben 1, 200916 r Blbost....dyť to pořád šperkuje,vylepšuje apod. ......leda že by to vyměnil za indickou TATU...to potom jo
Duben 1, 200916 r Blbost....dyť to pořád šperkuje,vylepšuje apod. ......leda že by to vyměnil za indickou TATU...to potom jo No právě. Nechal si udělat 4 laufy a teď to prodá ??? nechápu.
Duben 1, 200916 r Ty Woe....Romariooo fakt vyměnil ....ted mi poslal SZ jak se mi jeho nová kárka líbí,ale mám prozatim zákaz řikat víc.....No pánové budete čumět jak tele na vrata....Fakt luxusní
Duben 1, 200916 r Autor teď jsem mluvil s Romariem a říkal, že bude dávat ještě 4 laufy dopředu, to prej když couvá.. aby mu nešl kouř do výhledu...
Duben 1, 200916 r Ty woe...o mě beze mě jo? Tak asi takhle: klíče mám předávát odpoledne a pro to jiné vozidlo jedu v ponděli.Zustali mě zimní Vegy R16.Nechce někdo? Za 12 tisic i s novýma pneumatikama Pirelli SottoZerroII.
Duben 1, 200916 r Ja bych mel zajeem...ale za 2000 kc beres? co bys neudela pro kamarada ne? Upraveno Duben 1, 200916 r od Michal K.
Duben 1, 200916 r Tak je to asi tak. Mluvil jsem z klukem co dělá někde tam jak Roman u ČEZU a prý se to tam povídalo už delší dobu, že jde do něčeho nového ??? Tak nevím jestli to je kachna nebo co. Ale prej nový autí.
Duben 1, 200916 r Nee ted vazne, Romco, kamos by o ne mel zajem... Ale rikal, ze ma jen 10tis. Myslis to teda vazne?
Duben 1, 200916 r Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá.
Duben 1, 200916 r Michale: já jsem dal před hodinou inzerát na aukro a ozval se kluk z Olomouce že by je bral.Problém je pouze s dopravou.Když pro něj dojedeš tak je za 11 nechám.Sere mě že moje nastávajici auto je ted na zimákách
Duben 1, 200916 r Vorlajz: Ty mě sereš.Děláš si z toho prdel ale já mám nervy jako prase! Tim autem jsem žil a těžko se mi loučí.To je snad pochopitelny,ne? Fakt na to serte protože mě neni do smichu ale ty prachy rozhodli.
Duben 1, 200916 r Ty ses jouda.. Bych je od tebe vzal v tu sobotu jak pojedu pro naraznik, ale za tech 10500 ptz neco dam za dopravu za benzin, takze si to rozmysli. ja jeste zavolam tomu kamosovi
Duben 1, 200916 r borci nechte toho. Rikal jsem si ze dalsi zumu na 17" uz asi nechci, Romco potrebuju neco k telce az mi skonci call tak ti brnknu. Nebo kdyby jste nekdo vedeli kde maji skladem drzak TV STELL SHO-1022 budu vdecnej. Odpadl mi dodavatel a v patek ma jit televize i s falesnou deskou na zed a nemam drzak !!!!!!!!!!!!!!
Duben 1, 200916 r Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá. A darem mu dáš Fabii ženy, že ? Romane Romane...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.