Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Blbost....dyť to pořád šperkuje,vylepšuje apod. ......leda že by to vyměnil za indickou TATU...to potom jo :smich:

No právě. Nechal si udělat 4 laufy a teď to prodá ??? nechápu. :aggressive:

Vloženo

Ty Woe....Romariooo fakt vyměnil :o ....ted mi poslal SZ jak se mi jeho nová kárka líbí,ale mám prozatim zákaz řikat víc.....No pánové budete čumět jak tele na vrata....Fakt luxusní :palec2:

Vloženo

Ty woe...o mě beze mě jo?

Tak asi takhle: klíče mám předávát odpoledne a pro to jiné vozidlo jedu v ponděli.Zustali mě zimní Vegy R16.Nechce někdo? Za 12 tisic i s novýma pneumatikama Pirelli SottoZerroII.

Vloženo

Tak je to asi tak. Mluvil jsem z klukem co dělá někde tam jak Roman u ČEZU a prý se to tam povídalo už delší dobu, že jde do něčeho nového ??? Tak nevím jestli to je kachna nebo co. Ale prej nový autí. :feve:

Vloženo

Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá.

Vloženo

Michale: já jsem dal před hodinou inzerát na aukro a ozval se kluk z Olomouce že by je bral.Problém je pouze s dopravou.Když pro něj dojedeš tak je za 11 nechám.Sere mě že moje nastávajici auto je ted na zimákách :aggressive:

Vloženo

Vorlajz: Ty mě sereš.Děláš si z toho prdel ale já mám nervy jako prase! Tim autem jsem žil a těžko se mi loučí.To je snad pochopitelny,ne? Fakt na to serte protože mě neni do smichu ale ty prachy rozhodli.

Vloženo

borci nechte toho. Rikal jsem si ze dalsi zumu na 17" uz asi nechci, Romco potrebuju neco k telce az mi skonci call tak ti brnknu. Nebo kdyby jste nekdo vedeli kde maji skladem drzak TV STELL SHO-1022 budu vdecnej. Odpadl mi dodavatel a v patek ma jit televize i s falesnou deskou na zed a nemam drzak !!!!!!!!!!!!!!

Vloženo
Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá.

A darem mu dáš Fabii ženy, že :smich:?

Romane Romane...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...