Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

borci nechte toho. Rikal jsem si ze dalsi zumu na 17" uz asi nechci, Romco potrebuju neco k telce az mi skonci call tak ti brnknu. Nebo kdyby jste nekdo vedeli kde maji skladem drzak TV STELL SHO-1022 budu vdecnej. Odpadl mi dodavatel a v patek ma jit televize i s falesnou deskou na zed a nemam drzak !!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá.

A darem mu dáš Fabii ženy, že :smich:?

Romane Romane...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...