Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ty woe chlapi, Roman to fakt prodává.... :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tomu nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Blbost....dyť to pořád šperkuje,vylepšuje apod. ......leda že by to vyměnil za indickou TATU...to potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já taky moc ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 bullshit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Blbost....dyť to pořád šperkuje,vylepšuje apod. ......leda že by to vyměnil za indickou TATU...to potom jo No právě. Nechal si udělat 4 laufy a teď to prodá ??? nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ty Woe....Romariooo fakt vyměnil ....ted mi poslal SZ jak se mi jeho nová kárka líbí,ale mám prozatim zákaz řikat víc.....No pánové budete čumět jak tele na vrata....Fakt luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nebude to len prvý aprííl???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To fakt ne.!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No tak to som zvedavý čo Roman vymyslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Řeknu to takhle...už nebude patřit do klubu Škoda a vlastně už ani do koncernu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Carlos...no tak teď už tomu nevěřím dvojnásob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jedine žeby to bol ten Accord??? ale neverím tomu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 teď jsem mluvil s Romariem a říkal, že bude dávat ještě 4 laufy dopředu, to prej když couvá.. aby mu nešl kouř do výhledu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ty woe...o mě beze mě jo? Tak asi takhle: klíče mám předávát odpoledne a pro to jiné vozidlo jedu v ponděli.Zustali mě zimní Vegy R16.Nechce někdo? Za 12 tisic i s novýma pneumatikama Pirelli SottoZerroII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Ja bych mel zajeem...ale za 2000 kc beres? co bys neudela pro kamarada ne? Editováno: 1. Duben 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak je to asi tak. Mluvil jsem z klukem co dělá někde tam jak Roman u ČEZU a prý se to tam povídalo už delší dobu, že jde do něčeho nového ??? Tak nevím jestli to je kachna nebo co. Ale prej nový autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nee ted vazne, Romco, kamos by o ne mel zajem... Ale rikal, ze ma jen 10tis. Myslis to teda vazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 já bych měl zájem jenom o ten vejfuk, řekněme za 500,- ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Michale: já jsem dal před hodinou inzerát na aukro a ozval se kluk z Olomouce že by je bral.Problém je pouze s dopravou.Když pro něj dojedeš tak je za 11 nechám.Sere mě že moje nastávajici auto je ted na zimákách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vorlajz: Ty mě sereš.Děláš si z toho prdel ale já mám nervy jako prase! Tim autem jsem žil a těžko se mi loučí.To je snad pochopitelny,ne? Fakt na to serte protože mě neni do smichu ale ty prachy rozhodli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ty ses jouda.. Bych je od tebe vzal v tu sobotu jak pojedu pro naraznik, ale za tech 10500 ptz neco dam za dopravu za benzin, takze si to rozmysli. ja jeste zavolam tomu kamosovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 borci nechte toho. Rikal jsem si ze dalsi zumu na 17" uz asi nechci, Romco potrebuju neco k telce az mi skonci call tak ti brnknu. Nebo kdyby jste nekdo vedeli kde maji skladem drzak TV STELL SHO-1022 budu vdecnej. Odpadl mi dodavatel a v patek ma jit televize i s falesnou deskou na zed a nemam drzak !!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Asi takhle: kola prodám - to vím jistě protože jsou jeté jen jednu zimu.Ten chlap když viděl moje auto poprvé tak řekl rovnou že ho chce.Já původně vtipkoval s prodejem ale když jsem nadsadil cenu a on to vzal tak bych musel být padlej na hlavu abych toho nevyužil.Uznejte sami: za 320 tisic bez zimáku a bez hifi.To se opravdu neodmítá. A darem mu dáš Fabii ženy, že ? Romane Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.