Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zitra vezu Michalovi jeho RS přední nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zitra vezu Michalovi jeho RS přední nárazník. ale nie o 6 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ...a je to zadný :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já jsem před chvílí dorazil z fitka a dostávám pořádný hlad Jenomže si na večer nemůžu nacpat nácek protože bych měl ještě větší bachor než teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dělá se mi pizza! Už se těším protože mám hlad po cvičení jako spisovatel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Hele ty nejdes na tu veceri Romane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Vždyt čekám na tu pizzu! Doma nejsem Míšo.Mrkni nahoru co jsem psal bejku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jooo ty bejku, prehlidl jsem. Ty nevis, ze neni slusne si psat s nekym, kdyz ses pozvany na veceri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 závislosť je sviňa :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 V pohodě Míšáku.Tady jsem jako doma-rodinné prostředí a já mám maličkého notáska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak aspon ze tak, neumres nudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Waw!!! Tady jsou ale báby!!! Končím.ČUS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 znova dead :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tady je nějak mrtvo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 akú si mal pizzu, dal by som si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jen trosku. ja jsem byl dat auticku napapat pred cestou, tak uz je zase spokojenejsi. Dolil jsem uz letni smes do ostrikovacu. Ted uz jen vymenit narazniky, nasadit kola a pekne ho umyt a vylestit, ptz uz si pomalu zacinam myslet, ze jsem si koupil spise sede auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jsem po jidle a je mi nějak těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Roman hoď fotku chladničky s vínom :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak jo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Hele my s Romanem o vinu a ty zrovna tohle, jak to viiis? Odposlech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Hele my s Romanem o vinu a ty zrovna tohle, jak to viiis? Odposlech ? mám svoje zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Musim ji brzy doplnit...víno ubývá jako o život! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 piť sa musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.