Speedlimit Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Skusal som hladat ale bud tu nic nie je alebo som to prehliadol. Vsimol som si ze mi nefunguje nastavenie sklonu na pravom svetle. Lave reaguje v poriadku na vsetky polohy ale prave je absolutne mrtve. Riesil uz niekto podobny problem? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 poistky, konektory, stava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Mas zly motorcek nastavovania svetiel. Vyber motorcek z Praveho predneho svetla. Napoj ho na LAVE predne svetlo. Ak pojde tak je O.K. Potom hladaj chybu v kabelazi. Ak nepojde ani tam tak kup NOVE. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Nemáte někdo el. schéma nastavovače sklonu světel? Nebo netušíte jak logika nastavovače vyhodnocuje polohu světlometu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Nastavení řídí vnitřní logika v motorku podle napětí z potenciometru nastavovače E102. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 To Dula: děkuji, to je blokové schéma s Dílenské příručky, to mám také. Jde mně o to, jestli při změně polohy světel, je možné řídící logiku zblbnout rychlou opačnou změnou nastavení polohy - opačným otočením potenciometru dříve než logika přestaví světlomety do dané polohy, což nějakou dobu trvá (např. otočím potenciometrem z - na 3 a než motorek přestaví světlomet do požadované polohy, změním polohu potenciometru zpět na 1). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 (editace) To Dula: děkuji, to je blokové schéma s Dílenské příručky, to mám také. Jde mně o to, jestli při změně polohy světel, je možné řídící logiku zblbnout rychlou opačnou změnou nastavení polohy - opačným otočením potenciometru dříve než logika přestaví světlomety do dané polohy, což nějakou dobu trvá (např. otočím potenciometrem z - na 3 a než motorek přestaví světlomet do požadované polohy, změním polohu potenciometru zpět na 1). Tak to není.Motor ovládá sklon světla,a zároven potenciometr.Když se potenciometrem vydělené napětí srovmá s vyděleným z ovládacího potenciometru na palubce tak se teprve zastaví.Je jedno z jaké polohy a je jedno jak jede rychle.Podobný princip je u serva pro RC modely Editováno: 12. Září 2009, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Dík, jasné, jsem již v obraze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.