Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
login do vagu? upresni to.

No kdyz zapnu vag-com 304.1 CZ tak pripojim dam autoscan a potom co mi to vsechno naskenuje tak kdyz chci ty slozitejsi zasahy tak musim dat login a pote to chce heslo rj octavi a to nevim jak zjistit

Vloženo
No kdyz zapnu vag-com 304.1 CZ tak pripojim dam autoscan a potom co mi to vsechno naskenuje tak kdyz chci ty slozitejsi zasahy tak musim dat login a pote to chce heslo rj octavi a to nevim jak zjistit

Nepyta ta to nahodou registraciu vag vom-u? si myslim ze r.j. nema heslo :kuk:

Vloženo
podle mě nevíš o co jde.prvně čti,zjišťuj atd a až pak se do něčeho poučtěj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meleš nesmysly

To bylo na koho?

pokud na mne tak vim o co jde kdyz zadam pin tak mohu nastavovat klice a tusim ze i do ale nevim kde ten kod vzit

Vloženo

tuším že i DO

to je hned vidět že tomu rozumíš

pokud máš program oficiálně koupen napiš prodejci o aktivační kód

pokud je to neofiko hledej generátor kódu

Vloženo

nepotřebuje Vašo žádný aktualizační kód ale evidentně tomu nerozumí.proto jsem psal,než se do toho budeš pouštět,tak si něco o tom proštuduj.Existuje i manuál k Vag Comu a pokud tady veřejně píšeš,máš určitě originál Vag Com a k tomu je i manuál.kdyby jsi si to vše pročetl,tak by jsi zjistil,že k DO pin nepotřebuješ.

Opravdu si prvně něco naštuduj.

Vloženo
nepotřebuje Vašo žádný aktualizační kód ale evidentně tomu nerozumí.proto jsem psal,než se do toho budeš pouštět,tak si něco o tom proštuduj.Existuje i manuál k Vag Comu a pokud tady veřejně píšeš,máš určitě originál Vag Com a k tomu je i manuál.kdyby jsi si to vše pročetl,tak by jsi zjistil,že k DO pin nepotřebuješ.

Opravdu si prvně něco naštuduj.

Achjo je videt ze jste mne nepochopil nebo neznate vag vom ale

nactu si napriklad rj centralu a mam tam moznost login a kdyz na to kliknu chce po mne 5 mistny kod nebo 7 mistny pin a to nevim jak ho zjistit

oto mi jde nerikam ze tomu supr rozumim ale vim co myslim a naco se ptam a neni to na nastaveni DO ale primo immobilizeru

Vloženo

Cosby to velmi dobre pochopil. Tieto loginy a ako s nimi su tu spominane na fore, na nete najdes tiez dost veci.

Jeho doporucenie je dobre, poprecituj si co a ako, zozen si VIS, tam mas tiez popisy (aj s tymi loginmi) a az potom sa pytaj. Alebo, a to Ti doporucujem, najprv bud s nejakym majstrom, ktory to uz vie a sleduj, potom zacni robit sam. ;)

Vloženo

jestli chceš LOGIN pro přispůsobení imma tak ten ti tu nikdo neřekne protože každý auto má svůj

škodovka ti jej už taky neřekne

takže leda nechat u někoho zjistit a nebo nechat operaci co chceš udělat ve škodovce

ale ti víš že víš co chceš a jak se to používá takže není co řešit

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...