karelkopp Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zdravim prosimvas nevite jak bych mohl zjistit login heslo do vag comu na nastavení rj???? Predem vsem dekuji za odpovedi S pozdravem karelkopp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 login do vagu? upresni to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkopp Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 login do vagu? upresni to. No kdyz zapnu vag-com 304.1 CZ tak pripojim dam autoscan a potom co mi to vsechno naskenuje tak kdyz chci ty slozitejsi zasahy tak musim dat login a pote to chce heslo rj octavi a to nevim jak zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 No kdyz zapnu vag-com 304.1 CZ tak pripojim dam autoscan a potom co mi to vsechno naskenuje tak kdyz chci ty slozitejsi zasahy tak musim dat login a pote to chce heslo rj octavi a to nevim jak zjistit Nepyta ta to nahodou registraciu vag vom-u? si myslim ze r.j. nema heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 podle mě nevíš o co jde.prvně čti,zjišťuj atd a až pak se do něčeho poučtěj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meleš nesmysly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkopp Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 podle mě nevíš o co jde.prvně čti,zjišťuj atd a až pak se do něčeho poučtěj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meleš nesmysly To bylo na koho? pokud na mne tak vim o co jde kdyz zadam pin tak mohu nastavovat klice a tusim ze i do ale nevim kde ten kod vzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tuším že i DO to je hned vidět že tomu rozumíš pokud máš program oficiálně koupen napiš prodejci o aktivační kód pokud je to neofiko hledej generátor kódu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nepotřebuje Vašo žádný aktualizační kód ale evidentně tomu nerozumí.proto jsem psal,než se do toho budeš pouštět,tak si něco o tom proštuduj.Existuje i manuál k Vag Comu a pokud tady veřejně píšeš,máš určitě originál Vag Com a k tomu je i manuál.kdyby jsi si to vše pročetl,tak by jsi zjistil,že k DO pin nepotřebuješ. Opravdu si prvně něco naštuduj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkopp Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 nepotřebuje Vašo žádný aktualizační kód ale evidentně tomu nerozumí.proto jsem psal,než se do toho budeš pouštět,tak si něco o tom proštuduj.Existuje i manuál k Vag Comu a pokud tady veřejně píšeš,máš určitě originál Vag Com a k tomu je i manuál.kdyby jsi si to vše pročetl,tak by jsi zjistil,že k DO pin nepotřebuješ.Opravdu si prvně něco naštuduj. Achjo je videt ze jste mne nepochopil nebo neznate vag vom ale nactu si napriklad rj centralu a mam tam moznost login a kdyz na to kliknu chce po mne 5 mistny kod nebo 7 mistny pin a to nevim jak ho zjistit oto mi jde nerikam ze tomu supr rozumim ale vim co myslim a naco se ptam a neni to na nastaveni DO ale primo immobilizeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Cosby to velmi dobre pochopil. Tieto loginy a ako s nimi su tu spominane na fore, na nete najdes tiez dost veci. Jeho doporucenie je dobre, poprecituj si co a ako, zozen si VIS, tam mas tiez popisy (aj s tymi loginmi) a az potom sa pytaj. Alebo, a to Ti doporucujem, najprv bud s nejakym majstrom, ktory to uz vie a sleduj, potom zacni robit sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak tak.Vag Com už s tím nemá nic společného,ale znalost člověka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 jestli chceš LOGIN pro přispůsobení imma tak ten ti tu nikdo neřekne protože každý auto má svůj škodovka ti jej už taky neřekne takže leda nechat u někoho zjistit a nebo nechat operaci co chceš udělat ve škodovce ale ti víš že víš co chceš a jak se to používá takže není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jinak existuje manuál na Vag com,kde je vše vysvětleno.požádej o to tvého dodavatele HW a SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.