Přejít na obsah

Jak zjisti kod na vag-com

karelkopp

Doporučené příspěvky

nepotřebuje Vašo žádný aktualizační kód ale evidentně tomu nerozumí.proto jsem psal,než se do toho budeš pouštět,tak si něco o tom proštuduj.Existuje i manuál k Vag Comu a pokud tady veřejně píšeš,máš určitě originál Vag Com a k tomu je i manuál.kdyby jsi si to vše pročetl,tak by jsi zjistil,že k DO pin nepotřebuješ.

Opravdu si prvně něco naštuduj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepotřebuje Vašo žádný aktualizační kód ale evidentně tomu nerozumí.proto jsem psal,než se do toho budeš pouštět,tak si něco o tom proštuduj.Existuje i manuál k Vag Comu a pokud tady veřejně píšeš,máš určitě originál Vag Com a k tomu je i manuál.kdyby jsi si to vše pročetl,tak by jsi zjistil,že k DO pin nepotřebuješ.

Opravdu si prvně něco naštuduj.

Achjo je videt ze jste mne nepochopil nebo neznate vag vom ale

nactu si napriklad rj centralu a mam tam moznost login a kdyz na to kliknu chce po mne 5 mistny kod nebo 7 mistny pin a to nevim jak ho zjistit

oto mi jde nerikam ze tomu supr rozumim ale vim co myslim a naco se ptam a neni to na nastaveni DO ale primo immobilizeru

Odkaz ke komentáři

Cosby to velmi dobre pochopil. Tieto loginy a ako s nimi su tu spominane na fore, na nete najdes tiez dost veci.

Jeho doporucenie je dobre, poprecituj si co a ako, zozen si VIS, tam mas tiez popisy (aj s tymi loginmi) a az potom sa pytaj. Alebo, a to Ti doporucujem, najprv bud s nejakym majstrom, ktory to uz vie a sleduj, potom zacni robit sam. ;)

Odkaz ke komentáři

jestli chceš LOGIN pro přispůsobení imma tak ten ti tu nikdo neřekne protože každý auto má svůj

škodovka ti jej už taky neřekne

takže leda nechat u někoho zjistit a nebo nechat operaci co chceš udělat ve škodovce

ale ti víš že víš co chceš a jak se to používá takže není co řešit

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...