dukar Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj ,poradte co to muže znamenat ?: Datový bus pohonu-nevěrohodné sdělení od elektroniky sloupku řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To by zaújmalo aj mňa, svieti mi presne táto chyba už rok a všetko ide normálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 volal jsem do dvou autorizovanych servisu a nikdo neví a netuší.Chcou abych to přivezl a budou zjištovat co by to mohlo být.vymazal jsem tu zavadu a už se neukazala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 nemá to spojitost s nefunkčníma páčkama tempomatu...? zdá se mi, že mi tuto chybu házelo, když mi blbnul tempomat kvůli páčce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No mě to píše jinou chybu 18058 Datová sběrnice pohonu Can bus, chybí odezva sdružených přístrojů. Vymazat to nejde. Ale jinak funguje vše jak má tak do toho nechci štourat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 nemá to spojitost s nefunkčníma páčkama tempomatu...? zdá se mi, že mi tuto chybu házelo, když mi blbnul tempomat kvůli páčce.. tempomat funguje jak ma v tomto u mně nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 JJ panove, mam dodelavanej tempomat a zjistil sem ze mi obcas nejde zapnout, staci zastavit a vypnout klicek, po nastartovani pak vse OK. A nasel sem tuto chybu taky, jak ste to odstranili?? nova packa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Jo je to jen tou páčkou....stačí vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 JJ panove, mam dodelavanej tempomat a zjistil sem ze mi obcas nejde zapnout, staci zastavit a vypnout klicek, po nastartovani pak vse OK. A nasel sem tuto chybu taky, jak ste to odstranili?? nova packa?? mám úplně stejný problém,chyba ve VAG 18104,ale v měřených hodnotách páčka tempomatu funguje bez závad a to dokonce i v okamžiku,kdy tempomat byl nefunkční,takže bych to typoval na vedení od jednotky sloupku k jednotce motoru nebo na jednotku sloupku řízení,už jste to někdo řešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 mám úplně stejný problém,chyba ve VAG 18104,ale v měřených hodnotách páčka tempomatu funguje bez závad a to dokonce i v okamžiku,kdy tempomat byl nefunkční,takže bych to typoval na vedení od jednotky sloupku k jednotce motoru nebo na jednotku sloupku řízení,už jste to někdo řešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 blbost, je to páčkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjanulik Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ješte jsem si vzpoměl,že mi na pár vteřin přestal fungovat spodní spínač na páčce blinkrů na palupní pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Zdravim uz 3mesiace sa mi opakuje tato spominana chyba 18104 datovy BUS pohonu: nevěrohodné sdělení od elektroniky sloupku řízení., problém sa mi prejavil 4krat a prejavilo sa to tým ze auto nereagovalo na plyn. pedál, som ho stlacal ale otacky sa nezvysovali, stavalo sa to tak ze niekedy 2tyzdne auto islo bez problémov a niekedy ze islo dobre 10sekund potom neslo a tak, je pravda ze niekedy mi hapruje tempomat ale ze by s toho potom sa mi nedalo pridat? dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdominik Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 stejná chyba (18104) a občas také nefunguje tempomat. Řešil to někdo nějak? Nechtěl bych aby mi přestal reagovat i plynový pedál jako uživateli alchemist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek81 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 V 2. 4. 2009 na 11:59, DEZENT napsal: No mě to píše jinou chybu 18058 Datová sběrnice pohonu Can bus, chybí odezva sdružených přístrojů. Vymazat to nejde. Ale jinak funguje vše jak má tak do toho nechci štourat. Zdravím, vyřešili jste nějak tenhle problém? Mě se to taky načtlo na diagnostice, vše funguje jak má. Tak si nevím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.