TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 vybíráme postel, teda spíše žena mně s tím otravuje, i když jsem jí řekl, ať si vybere co chce. Tak se chci zeptat, která se vám líbí nejvíc? http://www.kook.cz/loznice/kovane-postele-2-cela.htm?from=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Průvlaky nebo Amálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 plus k tomu chce jeden z těchto lustrů. Bohužel ta firma nemá patřičné papíry na elektro, tak by to na elektriku udělal tchán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jsem pro ten vlevo...A důvodem je, že v jednoduchosti je síla. To platí i u těch postelí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 případně jestli máte někdo nějakou zajímavou předlohu jak pro postel, tak pro lustr, tak to sem můžete hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ty lustry jsou priserny covece Na postele jsem radsi ani nekoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak tohle absolutne neni muj styl,ani postele,ani lustry.Do panelaku bych si to asi fakt nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jj lustr v levo je lepší. Já si to dost dobře nedokážu představit spát na kovové posteli. Už vidím jak si jí ďahnu do hlavy, až pudu spát. Nebo jak se vo to vyrakvím až pudu v nocí z hajzlu. Mě asi nejvíc tahle: http://www.kook.cz/loznice/kovane-postele-...ky-180x200.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Zabiják: pobavil jsi nás. Ale víš jakou to má výhodu? Jistojistě se k tomu dá snadno přivázat To je asi tak co se mi na tom líbí Jinak je mi to celkem u ... co si vybere. Jinak zatím to komentovala, že jste se docela i trefili do pěkných kousků. Editováno: 29. Březen 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 a co tahle? http://www.kook.cz/loznice/kovane-postele-...ka-180x200.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 me se ani tak nelibi ty postele jak ty nazvy navleky,pruvlaky,kolecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jinak kdyz uz tak bych vzal neco jednoducheho kde se ti nemuzou zaseknout nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Nam do penzionu vsechny kovane postele rozmluvili, dost vrzou a za cas ze jsou takovy nefestovny. Editováno: 29. Březen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 no tak to je docela nepříjemná informace. Jestli to je pravda, tak to bych do toho nešel. A není to jen tím, že do hotelu vám nabízeli něco "alá ASKO"? Nějaký takový shit z Aska a podobných domů nechcu, všechno nechávám dělat zakázkově. Tak jestli neměli namysli sice kované, ale z nějakého takového pochybného zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tome: ASKO nebrat!!! Neblázni.To je šílenej nábytek!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 http://www.kook.cz/loznice/kovane-postele-...ky-180x200.html Líbí se mi Průvlaky, jsou jediné moderního vzhledu. Tydle ostatní pseudorenesance jsou fajn, ale musí k nim být nábytek stylový, doplňky bohaté, lustr, pořádné dřevěné okna s pozlacenýma kličkama, musí se to všechno lesknout a honosit se vzhledem. Jinak to nemá cenu. Kamarád to má doma v paneláku a vypadá to fakt stupidně těma stěnama. Trochu jako v mučírně(asi účel, hehe). Já beru dřevo, měl jsem dříve tuhle http://www.jelinek.eu/userfiles/fotoprodukt/eva_big.jpg s přítulkou, teď mám taky něco podobného, akorát bez toho spodního čela(dá se do té postele lézt i odspodu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Romane, dyť píšu, že Asko, Ikea a podobné sračky doma nechci. Prostě jedině dělaný na zakázku. Všechno nám dělá truhlář, kterej to dělá poctivě a udělá cokoliv a navíc, pokud se cokoliv stane i vlivem užívání, tak to "zdarma" uvede do původního stavu. Prostě v ceně mám i tento servis. Zase ale co si za to řekne, to prostě dostane a vůbec nezkoumám, jestli to je nebo není výhodné. Pro mně to prostě je výhodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Ty postele jsou zajimave, ale jak uz tu bylo receno, musi to ladit s okolim. Kazdopadne se fantazii meze nekladou a nektere kousky jsou fajn. Co se tyce IKEI, tak je zajimave, ze je to nejvetsi vyrobce nabytku ve svete (mimochodem majitel predminuly rok, druhy nejbohatsi muz sveta, hned po Billovy) a z referenci od lidi co znam, si to vetsina pochvaluje. Samozrejme, ze rucni prace na zakazku je (vetsinou) lepsi volba, ale zaplati se, ovsem do nekterych veci se vyplati investovat ... duvod proc to pisu, ze je dost lidi je neobjetivni a treba po jedne spatne zkusenosti (a to nemusi byt zpusobeno vyrobkem ci vyrobcem) dela jasne zavery a to nejen v pripade IKEI. Editováno: 29. Březen 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No proto!!! Nejsme přece tak bohaty aby jsme kupovali levny šmejdy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 a kterou bys teda vybral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) hlavně , aby ty postele nevrzaly. Doporučuji každou vyzkoušet a pak se uvidí. Taky si vyzkoušej, bay se ti nezamotala noha do šprušlí :D Editováno: 29. Březen 2009, autor: cippis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 vyzkoušet to nejde, dělají je na zakázku. Tohle jsou jen vzory co dělali. Jinak si můžeš navrhnout i vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 jedině tady, osobní spokojenost: (postel i matrace, já volil matraci Sára plus, o postel až tak nejde) http://www.hany.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tome: hodně záleží kolik peněz do toho chceš narvat...z toho se pak dá vycházet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Empír se mi z nich líbí nejvíc. Škoda že je to kov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.