ajaxe Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Bohužel si moje autíčko oblíbil kos a denně na něj sedá a sprominutím ho celé POSERE!!! Zrcátka skla a kufr...prostě skoro celé. I po zaparkování v přístřešku si ho našel a p*sral ještě víc. Na netu jsme už našel elekronické plašíčky apod, ale ty zase plaší i ostatní ptáky a navíc máme doma psa a nerad bych, aby kvuli jednomu ptákovi trpěl... Jsou pak i optické, ale že prý si na brzdy zvyknou. Máte nějakou zkušenosti, vlastní triky tipy? ps. Mimo drastické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak ja mam zvukovou plasicku v motorove casti a funguje to celkem i pekne na ptaky...mel jsem take podobny problem s kosakem, ktery mi sedal na strechu a nebyl sam, ale duvod pro plasicku byla nejaka kuna v motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 a vzduchovku, máš? To je tutové řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 prej vzduchovku, supr nápad... leda tak si ještě ustřelit zrcátko Já bych zase potřeboval nějakou plašičku co by ptactvo vyháněla během jízdy z příkopů, během dvou týdnů už jsem tahal jednoho vrabce a druhýho nevimco od chladiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No ja si zas posledni dobou pripadam jak myslivec, tolik zajicu jsem uz dlouho nesestrelil za 4 mesice :smich: Na ne zadna plasicka neplati..oni porad behaji jak trotli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajaxe Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vzuchovku mám, ale nehodlám ji použít No aby toho nebylo málo tak už mi tam začala chodit i jeho stará ( kosa ). Zřejmě je lákají skla, kde se vidí a nalítavají na ně a přitom mi už poškrábali ty gumy kolem skel a taky lehce lak. Zatím to mám vyřešené plachtou přes skla... To Bladik: máš doma psa nebo máš to vyzkoušené jak na to reaguje? Protože mi asi taky nějaká svině chrápe v motoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Psa doma nemam ale u babci jo a vlcakovi se to moc nelibi chodi okolo toho a knuci, musim auto davat mimo jeho dosah, protoze to knuceni pak zase nemuzu vydrzet ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak moje lovecka sezona neprestava, dneska jsem sestrelil srnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 co ty a auto prezil sito ve zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak ja mam zvukovou plasicku v motorove casti a funguje to celkem i pekne na ptaky...mel jsem take podobny problem s kosakem, ktery mi sedal na strechu a nebyl sam, ale duvod pro plasicku byla nejaka kuna v motoru co je to konkretne za plasicku ? neco bych potreboval ... jedna kuna si taky ustlala v motorove casti a asi mela hlad, protoze mi rozkousala komplet CAN vedeni a auto muselo byt odtazeno do servisu ... (nebyla to skodovka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 co ty a auto prezil sito ve zdraví Svina urazila mi krytku ostrikovacu svetel ... asi to vypada ze bohuzel ulomila i zobacek na ostrikovacich, takze musim udelat komplet vymenu ostrikovacu, vc. krytky, plus mi trochu posunula hlavni svetlo a to jsem si uz vratil zpet, takze akorat ta krytka plus ostrikovace, brzdil jsem jak drak a uz to nebylo v zadne rychlosti a trefil jsem ji na pravem boku...takze auto celkem v pohode, ale stipal jsem prdeli trojku drat kdyz jsem se ji snazil vyhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 co je to konkretne za plasicku ? neco bych potreboval ... jedna kuna si taky ustlala v motorove casti a asi mela hlad, protoze mi rozkousala komplet CAN vedeni a auto muselo byt odtazeno do servisu ... (nebyla to skodovka) No presny typ si ted nepamatuji, ale zitra se ti podivam na pracovni mail, kde mam typ a kdo to prodava. Ja mam od te doby se zviratkama pokoj....az na ty srnky a zajice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.