Přejít na obsah

Plášení ptactva

ajaxe

Doporučené příspěvky

Bohužel si moje autíčko oblíbil kos a denně na něj sedá a sprominutím ho celé POSERE!!! Zrcátka skla a kufr...prostě skoro celé. I po zaparkování v přístřešku si ho našel a p*sral ještě víc.

Na netu jsme už našel elekronické plašíčky apod, ale ty zase plaší i ostatní ptáky a navíc máme doma psa a nerad bych, aby kvuli jednomu ptákovi trpěl... Jsou pak i optické, ale že prý si na brzdy zvyknou.

Máte nějakou zkušenosti, vlastní triky tipy? :help:

ps. Mimo drastické

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D prej vzduchovku, supr nápad... leda tak si ještě ustřelit zrcátko :)

Já bych zase potřeboval nějakou plašičku co by ptactvo vyháněla během jízdy z příkopů, během dvou týdnů už jsem tahal jednoho vrabce a druhýho nevimco od chladiče :feve:

Odkaz ke komentáři

Vzuchovku mám, ale nehodlám ji použít :p

No aby toho nebylo málo tak už mi tam začala chodit i jeho stará ( kosa ). Zřejmě je lákají skla, kde se vidí a nalítavají na ně a přitom mi už poškrábali ty gumy kolem skel a taky lehce lak. Zatím to mám vyřešené plachtou přes skla... :feve:

To Bladik: máš doma psa nebo máš to vyzkoušené jak na to reaguje? Protože mi asi taky nějaká svině chrápe v motoře :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Tak ja mam zvukovou plasicku v motorove casti a funguje to celkem i pekne na ptaky...mel jsem take podobny problem s kosakem, ktery mi sedal na strechu a nebyl sam, ale duvod pro plasicku byla nejaka kuna v motoru :)

co je to konkretne za plasicku ? neco bych potreboval ... jedna kuna si taky ustlala v motorove casti a asi mela hlad, protoze mi rozkousala komplet CAN vedeni a auto muselo byt odtazeno do servisu ... (nebyla to skodovka)

Odkaz ke komentáři

co ty a auto prezil sito ve zdraví

Svina urazila mi krytku ostrikovacu svetel ... asi to vypada ze bohuzel ulomila i zobacek na ostrikovacich, takze musim udelat komplet vymenu ostrikovacu, vc. krytky, plus mi trochu posunula hlavni svetlo a to jsem si uz vratil zpet, takze akorat ta krytka plus ostrikovace, brzdil jsem jak drak a uz to nebylo v zadne rychlosti a trefil jsem ji na pravem boku...takze auto celkem v pohode, ale stipal jsem prdeli trojku drat kdyz jsem se ji snazil vyhnout :)

Odkaz ke komentáři

co je to konkretne za plasicku ? neco bych potreboval ... jedna kuna si taky ustlala v motorove casti a asi mela hlad, protoze mi rozkousala komplet CAN vedeni a auto muselo byt odtazeno do servisu ... (nebyla to skodovka)

No presny typ si ted nepamatuji, ale zitra se ti podivam na pracovni mail, kde mam typ a kdo to prodava. Ja mam od te doby se zviratkama pokoj....az na ty srnky a zajice :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...