Publikováno Březen 29, 200916 r Bohužel si moje autíčko oblíbil kos a denně na něj sedá a sprominutím ho celé POSERE!!! Zrcátka skla a kufr...prostě skoro celé. I po zaparkování v přístřešku si ho našel a p*sral ještě víc. Na netu jsme už našel elekronické plašíčky apod, ale ty zase plaší i ostatní ptáky a navíc máme doma psa a nerad bych, aby kvuli jednomu ptákovi trpěl... Jsou pak i optické, ale že prý si na brzdy zvyknou. Máte nějakou zkušenosti, vlastní triky tipy? ps. Mimo drastické
Březen 30, 200916 r Tak ja mam zvukovou plasicku v motorove casti a funguje to celkem i pekne na ptaky...mel jsem take podobny problem s kosakem, ktery mi sedal na strechu a nebyl sam, ale duvod pro plasicku byla nejaka kuna v motoru
Duben 8, 200916 r prej vzduchovku, supr nápad... leda tak si ještě ustřelit zrcátko Já bych zase potřeboval nějakou plašičku co by ptactvo vyháněla během jízdy z příkopů, během dvou týdnů už jsem tahal jednoho vrabce a druhýho nevimco od chladiče
Duben 8, 200916 r No ja si zas posledni dobou pripadam jak myslivec, tolik zajicu jsem uz dlouho nesestrelil za 4 mesice :smich: Na ne zadna plasicka neplati..oni porad behaji jak trotli
Duben 9, 200916 r Autor Vzuchovku mám, ale nehodlám ji použít No aby toho nebylo málo tak už mi tam začala chodit i jeho stará ( kosa ). Zřejmě je lákají skla, kde se vidí a nalítavají na ně a přitom mi už poškrábali ty gumy kolem skel a taky lehce lak. Zatím to mám vyřešené plachtou přes skla... To Bladik: máš doma psa nebo máš to vyzkoušené jak na to reaguje? Protože mi asi taky nějaká svině chrápe v motoře
Duben 10, 200916 r Psa doma nemam ale u babci jo a vlcakovi se to moc nelibi chodi okolo toho a knuci, musim auto davat mimo jeho dosah, protoze to knuceni pak zase nemuzu vydrzet ja
Duben 13, 200916 r Tak ja mam zvukovou plasicku v motorove casti a funguje to celkem i pekne na ptaky...mel jsem take podobny problem s kosakem, ktery mi sedal na strechu a nebyl sam, ale duvod pro plasicku byla nejaka kuna v motoru co je to konkretne za plasicku ? neco bych potreboval ... jedna kuna si taky ustlala v motorove casti a asi mela hlad, protoze mi rozkousala komplet CAN vedeni a auto muselo byt odtazeno do servisu ... (nebyla to skodovka)
Duben 13, 200916 r co ty a auto prezil sito ve zdraví Svina urazila mi krytku ostrikovacu svetel ... asi to vypada ze bohuzel ulomila i zobacek na ostrikovacich, takze musim udelat komplet vymenu ostrikovacu, vc. krytky, plus mi trochu posunula hlavni svetlo a to jsem si uz vratil zpet, takze akorat ta krytka plus ostrikovace, brzdil jsem jak drak a uz to nebylo v zadne rychlosti a trefil jsem ji na pravem boku...takze auto celkem v pohode, ale stipal jsem prdeli trojku drat kdyz jsem se ji snazil vyhnout
Duben 13, 200916 r co je to konkretne za plasicku ? neco bych potreboval ... jedna kuna si taky ustlala v motorove casti a asi mela hlad, protoze mi rozkousala komplet CAN vedeni a auto muselo byt odtazeno do servisu ... (nebyla to skodovka) No presny typ si ted nepamatuji, ale zitra se ti podivam na pracovni mail, kde mam typ a kdo to prodava. Ja mam od te doby se zviratkama pokoj....az na ty srnky a zajice
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.