bj.prestig Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Koupil jsem origo spoiler RS, ale nemám zde mřížky. Potreboval bych poradit: Jaký mřížky by jste koupili ? Tahakov nebo origo ? .. mam zde masku s tahakovem ale podle me tam vypada lip to origo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Když jsem dal na auto RS nárazník,tak jsem si sám vyrobil mřížky, ale po čase začaly mřížky i přes úpravu před lakováním prýskat, tak jsem přešel na origo RS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Každému se líbí něco jiného, ale já mám taky origo a lišty v mřížkách v barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Asi bych šel taky do origo.Kvalita je kvalita a nebudeš mít starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bj.prestig Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak jsem nakonec dal taky origo a max. spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.