Přejít na obsah

bj.prestig

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli bj.prestig

  • Narozeniny 2.7.1982

Oznámení bj.prestig

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem nakonec dal taky origo a max. spokojenej.
  2. Vzhledem k tomu že jsem viděl dotazy jak se jezdí tak přidávám zkušenost. Po třech týdnech ježdění se mi v 60 km/h rychlosti podařilo v zatáčce prorazit gumu - guma neopravitelná takže jsem si vydělal 3500 Jinak to ale vypadá super na kolech a dobře drží
  3. Tak jsem je konecne nasel http://cartuning.cz/zbozi/kategorie-73_736...-plus-20mm.html A mám objednat 15 nebo 20 mm ?
  4. No jen mi nebylo jasny proč mám najednou auto nakřivo jenom změnou pružin - navíc i drhnu ted
  5. Přidávám foto mého problému
  6. Ale s původníma to bylo rovnoměrný, udělali mi to až ty sportovní pružiny. A ty podložky pod pera to se da normal treba v Auto kelly ?
  7. Nikoho nic nenapadá ? Mě napadadlo jedině, že jsou pružiny špatné.
  8. Koupil jsem od známého sportovní pružiny - červené určené na octu. On to měl v pohodě - teda to tvrdí ... ježděné 3 měsíce pak si dával podvozek. Problém je, že mi když jsem to nandal klečí zadní čast daleko víc než přední ... tak 2 cm rozdil - vypada to no divně ... Tak poradtě kde může být problém.
  9. Koupil jsem origo spoiler RS, ale nemám zde mřížky. Potreboval bych poradit: Jaký mřížky by jste koupili ? Tahakov nebo origo ? .. mam zde masku s tahakovem ale podle me tam vypada lip to origo ..
  10. Mam taky naftu čiplou 140-150k ale je to hrozny měký to auto .. nedá se s tím pořádně kličkovat :D . Značku taky ještě nevim, ted planuju ještě RS naraznik, masku, mračítka, vše do barvy, dat pryč zadní znak a .... - to mi přišlo hlavnější a pak hned budu řešit pružiny . Jinak kola vyšly necelou 4, na předku mam Dunlop SP9000 Sport a na zadku něco levnějšího od kámoše měl to na toledu lonskou sezonu tak my to dal na zadek za dobry money.
  11. Já mam 8x18 ET35 zepředu nemam foto ale tak nějak jako ty ... plánuji ještě dodat sportovní pružiny .. chtěl jsem podvozek, ale bylo mi to rozmluveno kvůli tvrdosti.
  12. No já to nakupoval dle doporučení konfigurátoru na elektrony.cz, ale je fakt že mi lehounce vylejzají ven ... sice dle fotek zas tolik nevypada ale vystupují přes lemi nepatrně.
  13. Tak to jsme na tom stejně .. výkonově, akorat ja tam mam 225/40/18
  14. Tak to jo ... a jak ti to s kolama jede ? U me uz to tolik neprohrabuje
×
×
  • Vytvořit nový...