JURÁŠ Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 čau chlapy přestalo mi jít abs ,na vagu to píše chybu čerpala,je možné to čerpadlo nejakym zpusobem opravit??protože technickou bez abs asi neprojdu co?? díík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Zkontroluj, pročisti a eventuelně vyměň pojistky v pojistkovém boxu na baterii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 čau chlapy přestalo mi jít abs ,na vagu to píše chybu čerpala,je možné to čerpadlo nejakym zpusobem opravit??protože technickou bez abs asi neprojdu co?? díík za odpovědi tak tam je vše v pořádku!!co by to mohla ještě být??projdu bez toho technickou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 čau chlapy přestalo mi jít abs ,na vagu to píše chybu čerpala,je možné to čerpadlo nejakym zpusobem opravit??protože technickou bez abs asi neprojdu co?? díík za odpovědi nevíš čim ješte by to mohlo být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Skus cez VAG test akcnych clenou a to cerpadla ABS ak sa neroztoci,alebo iba zavrci divne tak je cerpadlo KO,ak sa neroztoci vobec tak ho pripoj priamo na 12 V . je to neopravitelne totiz nezozenies gumycky na piestiky cerpadla made in Mexico. Tiez som to riesil pomohla len vymena celeho RJ ABS. Mam doma jedno kompletne nahradne plne funkcne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 nevíš čim ješte by to mohlo být??? kolik by si za nej chtel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Opravdu máš čisté pojistky ABS na akumulátoru a do ABS ti jde napájení. To právě bývá nejčastější příčina tokových problémů jak popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 kolik by si za nej chtel?? opraveno meli jste pravdu opravdu to byl pojistka na baterce nic ji nebylo akorat pořadne neprevadela trochu jsem ji naohybal a uz to jde tak že moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.